Kebab7 Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 23 godziny temu, arturro napisał: Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : @Aleks_ @Riko_FR Powód : Ogólnie zaczynajac od aleksa na którego napisałem skargę ze mnie zwyzywał na duty samc riko najwidoczniej usunął ta skargę aby nie psuć reputacji frakcji a z tego co wiem musi albo zaakceptować to albo odrzuci lecz się tak nie stało. Oraz Aleks za swoje czyny nie odpowiedział . Wracając do usuniętej skargi możecie sobie zobaczyć archiwum lub kanał skargi samc ze nie ma tego Dowody : na aleksa mam w zdjęciu ze mnie nawyzywał a na riko nie mam bo usunął Oczekiwania : cokolwiek choćby za obrazę mnie bo przez to czułem się urażony oraz upokorzony przed innymi a lider najwidoczniej ma w to ….. Jeśli chcesz też mogę wysłać dużo SS i nagrań jak mnie kilka krotnie wyzywałeś na duty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 9 godzin temu, KaczoreK_65 napisał: Tu się zgodzę nie jednokrotnie widziałem jak osoby z TSA (bez klientów) czy S.A.P.D mają wiecznie odpalone nitro i przez SF lecą v-Max. Jeżeli my jako S.A.M.C mamy się stosować do KRD to niech każda frakcja go stosuje. Bo jeszcze nigdy nie widziałem żeby SAPD zatrzymało SAFD, TSA czy SARA tsa szczegolnie na randze fast taxi i tych dodatkowych nie ma ograniczen i moze v maxem jezdzic po miescie nawet bez klientów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Skarga została rozpatrzona pozytywnie przez @Wikipedia. Jeżeli gracz nagminnie Cię wyzywa to moim zdaniem sprawa powinna zostać skierowana do administracji, która wyciągnie konsekwencje wobec osoby agresywnej. W związku z przedstawieniem przez oskarżonych screenów, które dowiodły o podejmowaniu kroków w w/w sprawie nie ma podstaw aby twierdzić, że gdzieś nastąpiło przerwanie łańcucha obowiązków zarządu. Skarga zostaje odrzucona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 13 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2025 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi