Lexor Opublikowano 17 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2025 Frakcja do której należy oskarżony : SAMC Nick osoby oskarżonej : Riko_FR Powód : Szanowny panie z GKF @KrzysztoW Chciałbym złożyć skargę na lidera frakcji SAMC Riko_FR, dotyczącą bezzasadnego nadania mi Black Listy BMA Podczasz gdy odszedłem xenon dał mi bl zwykłą a ostatnio patrze na forum w dział samc bl patrzę a Riko patrykowi kazał mnie wpisać na bl BMA Lider bez wyjaśnienia dodał mnie do BL BMA, co uważam za niesprawiedliwe i nieuzasadnione. Brak wcześniejszego ostrzeżenia – Nie otrzymałem żadnych informacji o rzekomych przewinieniach. Proszę o ponowne rozpatrzenie tej decyzji oraz o przedstawienie konkretnej podstawy do nadania mi BL. Liczę na sprawiedliwe rozwiązanie sprawy. Z poważaniem, StiveX Dowody : Oczekiwania : Wydalenie z posady lidera na Academica 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 17 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2025 @Riko_FRWitam, Proszę o przedstawienie konkretnych powodów nadania Blacklisty BMA w w/w sprawie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 i kolejna runda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Na Academca haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Dzieje sie uuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 historia zatacza koło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 12 godzin temu, KrzysztoW napisał: @Riko_FRWitam, Proszę o przedstawienie konkretnych powodów nadania Blacklisty BMA w w/w sprawie. Terve. Została nałożona BL z możliwością apelacji. Błąd został skorygowany. Hyvää päivänjatkao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creativ1234 Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 बिल्ली-माइलर पिशाच के बा Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 47 minut temu, Riko_FR napisał: Terve. Została nałożona BL z możliwością apelacji. Błąd został skorygowany. Hyvää päivänjatkao. Hm Ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 @Riko_FRDalej czekamy na odniesienie się do "powodu nadania w/w kary" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Łamanie zasad regulaminu, brak odczekania 30 dni po powrocie, robienie hotelu z frakcji praktycznie co tydzień odejście i powroty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Sprawa została wyjaśniona. Nikt nie ucierpiał a miał miejsce zwykły błąd w komunikacji na linii zarząd - lider, co doprowadziło do chaosu odnośnie konkretnej blacklisty. Jesteśmy tylko ludźmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 18 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2025 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! ^Blacklista została zmieniona z BMA na możliwość apelacji tak jak miało być pierwotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi