Drabinson Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej. Wzór podania: Imię: Wiek: Nick: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 18.05.2025 do 22.05.2025, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M Dołącz do SAN ANDREAS FIRE DEPARTMENT – zostań strażakiem i ratuj życie! 🔥 Nudzi ci się na serwerze? Doskonale trafiłeś z nami nie ma nudy! Jako strażak będziesz brał udział w akcjach ratunkowych, gaszeniu pożarów i udzielaniu pomocy ofiarom wypadków. 🚒 Co oferujemy? ✅ Profesjonalne szkolenia - Dzięki naszym wspaniałym szkoleniowcom, zrozumiesz wszystko na temat Pożarnictwa nawet gdy nie masz na ten tamet zielonego pojęcia. ✅ Kursy - Same Pożarnictwo ci nie stracza? To żaden problem mamy dużo różych kursów które otworzą ci drogę na inne dziedziny np. Kurs GOPR (Górskie Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe), WOPR (Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe) czy też Ratownictwo Medyczne. A to jeszcze nie wszystko SPRAWDŹ SAM! ✅ Pojazdy - Mamy dość spory wybór jeśli chodzi o pojazdy Frakcyjne oczywiście nie będziesz mógł jeździć każdym od początku ale od danej rangi co bardziej motywuje do awansowania na wyższe stopnie! 💪 Dlaczego warto do nas dołączyć? 🔥 Satysfakcja i poczucie misji – Każdy dzień to szansa, by komuś pomóc. 🔥 Zgrany zespół – Tutaj każdy może liczyć na wsparcie i współpracę. 🔥 Niepowtarzalne doświadczenia – Praca, która nigdy nie jest monotonna. Nie czekaj – dołącz do San Andreas Fire Department i zostań bohaterem! 🚨 Edytowane 21 Maja 2025 przez eazi_ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiaderkoo420 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Imię: Kuba Wiek: 20 Nick: Wiaderkoo420 Login: SzybkiWaldek SID: 110560 Ilość godzin na serwerze: 57h 56min Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/6 Coś o sobie: Mam na imięl Kuba, mam 20 lat. Interesuję się tematyką ratownictwa, pracą zespołową i grą fabularną. Lubię pomagać innym graczom i odgrywać realistyczne akcje RP. W grze jestem osobą spokojną, komunikatywną i zaangażowaną. Posiadam również doświadczenie w innych frakcjach lub serwerach, co ułatwia mi odnalezienie się w strukturze frakcyjnej. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem odpowiedzialny, aktywny i potrafię pracować w zespole. Zależy mi na dołączeniu do SAFD, ponieważ chcę rozwijać się w roli ratownika i uczestniczyć w ciekawych akcjach RP. Potrafię zachować spokój w stresujących sytuacjach, uczę się szybko i jestem otwarty na sugestie oraz krytykę. Gwarantuję zaangażowanie i aktywność, a także chęć tworzenia pozytywnej atmosfery wśród członków frakcji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Nie. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony635 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 Imię: Mikołaj Wiek: 17 Nick: Zielony635 Login: Zielony635 SID: 87218 Ilość godzin na serwerze: 180 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Oczywiscie Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: W zależności od tygodnia od 7 do 20 godzin w tygodniu Coś o sobie: To tak jak pisałem juz jestem Mikołaj i mam 17lat, i już od małego interesowałem się strażą pożarną od zawsze planowałem zostać strażakiem po ukończeniu chciałbym rozpocząć naukę w Szkole aspirantskiej w Poznaniu. Prywatnie jestem kontaktowym ziomkiem, który nigdy nie ma problemu do nikogo, posiadam dużą wiedze z zakresu medycznego, oraz pożarniczego. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myśle, że jestem odpowiednim kandydatem dotrzymuje słowa, oraz nie jestem problematyczny, jestem aktywny oraz chętny do odgrywania jakichkolwiek akcji RP, Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, mam spore styczności z pożarnictwem w życiu jak i w grze, łącznie w MTA po różnych serwerach w frakcji SAFD spędziłem około 4lat, na mutlirpg również byłem, lecz z powodu braku screenów oraz czasu który minął od odejścia zdecydowałem się powrócić poprzez rekrutacji. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi1l Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 6 godzin temu, Drabinson napisał: Imię: Mateusz Wiek: 20 Nick: Reiv Login: Pepsi1l SID: 114192 Ilość godzin na serwerze: 314 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak zapomniałem się Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3 godziny dziennie Coś o sobie: Jestem Mateusz skończyłem technikum, Bede teraz robic uprawnienia na wózek widłowy. W wolnym czasie zajmuje sie rysowaniem, sluchaniem muzyki i graniem w mta na multirpg Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Nie wiem dlaczego akurat mnie mam pewnie zerowe szanse ale gdybym sie dostał to bym sie angażował w wyznaczoną prace i bym robił to dokladnie i dobrze. Chciałbym sie dostac do safd ponieważ chce odgrywać pomaganie ludziom jak prawdziwi strażacy albo uczestniczyć w różnych akcjach strażaków zawsze lubiłem odgrywanie rp i zawsze jak byla okazja na odgrywanie jakiegoś to z tego korzystałem. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Posiadam jedynie podstawowe ogólno dostępne informacje Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie mam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi242 Opublikowano 18 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2025 (edytowane) Imię: Michał Wiek: 18 Nick: patrykburak880 Login: miczu242 SID: 145713 Ilość godzin na serwerze: 124 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5h Coś o sobie: Cześć, mam na imię Michał, mam 18 lat i gram na serwerze MultiRPG. W prawdziwym życiu jestem strażakiem ochotnikiem w OSP, co pozwala mi łączyć pasję do straży z rozgrywką RP. Kocham to, co robię – zarówno na serwerze, jak i poza nim. Liczę na to, że dostanę szansę dołączenia do SAFD, by rozwijać swoje umiejętności i wnosić coś wartościowego do frakcji. Pozdrawiam i mam nadzieję na pozytywną odpowiedź! Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Lubię odgrywać realistyczne RP i angażuję się w każdą rolę, jaką pełnię. W przeszłości byłem już członkiem frakcji, więc mam doświadczenie i wiem, jak działa struktura służb. Jestem osobą systematyczną, zaangażowaną i punktualną. Zawsze staram się być aktywny i gotowy do działania. Do frakcji SAFD chcę dołączyć nie tylko z pasji, ale też po to, by wspólnie z innymi tworzyć ciekawe, jakościowe scenariusze RP Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie Edytowane 18 Maja 2025 przez toudi242 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangdive Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Imię: Krystian Wiek: 35 Nick: Gangdive Login: Gangdive SID: 145460 Ilość godzin na serwerze: 17,40 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się z regulaminem Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie minimum 1 godz., w weekendy nie co więcej, i w trakcie delegacji parę godzin Coś o sobie: Nazywam się Krystian, od paru lat szukam nowych gier, z nowymi wyzwaniami. Jestem młoda , ambitną i pełna werwy osobą. Na co dzień pracuje w niewielkiej firmie w której jestem monterem. Granie na serwerze sprawia,że mogę się zrelaksować i odpocząć od codzienności. A także nieść pomoc innym. Uwielbiam spędzać czas aktywnie jeśli jest taka możliwość. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Prawdopodobnie mam inne spojrzenie na grę, a uwielbiam nowe wyzwania dlatego chciałbym dołączyć w szeregi SAFD Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak w małym stopniu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Ciężko mi to stwierdzić,(Każdy popełnia jakieś błędy) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CactusJack Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Imię:Adam Wiek:14 Nick:CactusJack Login:AbloczekYT SID:117749 Ilość godzin na serwerze:165h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:Oczywiście Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:Oczywiście Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3-4h dziennie Coś o sobie:Witam, mam na imie Adam. Bardzo Lubię grać w Gry. Interesuje się pilka nozna oraz crosami lubię spędzać czas na MTA głównie na Multi. Lubię komunikację z innymi graczami oraz odgrywanie różnych akcji RP. Gram od 2021 lecz, grywałem na innym koncie oraz miałem przerwę. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:Chodzę do MDP-Młodzieżowa drużyna pożarnicza przez to myślę że mam jakieś doświadczenie i chętnie chciałbym spróbować nowych rzeczy. Umiem poradzić sobie w różnych ciężkich sytuacjach. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:Tak Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoSzef Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 Imię: Mikołaj Wiek: 13 Nick: MikoSzef Login: mikolos SID: 129993 Ilość godzin na serwerze: 710 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Zapoznałem się Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Wystarczająco by wyrobić normę oraz by awansować. Myślę że dziennie to nawet do 3 godzin. Coś o sobie: Mam na imię Mikołaj i mam 13 lat. Interesuje się motoryzacją. Oraz grami. W wolnym czasie lubię pograć w MTA a także w Fife, Fortnite'a , Rocket League oraz cs-a. Lubię także jeździć quadem. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Mam na dzieje że pomimo tego iż mam tylko 13 lat będe mógł dostać się w szeregi frakcji SAFD. Staram się szybko nauczyć czegoś i być dobrym w tym co robie. Staram się także nie stwarzać problemów i nie odwalać. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Taką średnią. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loli Opublikowano 19 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2025 (edytowane) Imię: Oliwier Wiek: 18 Nick: Reywi. Login: Loli SID:86035 Ilość godzin na serwerze: 143 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak, owszem Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Oczywiście. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-3h dziennie Coś o sobie: Mam na imię Oliwier. Mam 18 lat, interesuje się Strażą Pożarną oraz piłką nożną. W przyszłości chciałbym wstąpić w szeregi straży. Oprócz tego lubię pograć sobie w MTA czy Fifę. Jestem osobą ambitną, lubię współpracować w zespole. Pozdro dla największego szefa @Xyrex.❤️ Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam że jestem dobrym wyborem, abym zasilił szeregi SAFD, ponieważ posiadam już pewne umiejętności związane z prowadzeniem chociażby akcji na serwerze MultiRPG. Byłem już w owej frakcji, więc myślę że osoba z doświadczeniem i pełnym zaangażowaniem to świetny wybór. Jestem osobą kulturalną, wypełniam swoje obowiązki na 100% i nigdy nie sprzeciwiam się im wykonaniu. Jestem osobą empatyczną i zabawną, więc myślę, że dogadałbym się z całą załogą bezproblemowo. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, byłem już we frakcji SAFD. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie, nie posiadam. Edytowane 19 Maja 2025 przez Loli 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 20 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2025 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 17 Nick: KinderBueno. Login: uv3j_ SID: 82161 Ilość godzin na serwerze: 2018 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 3/4h dziennie Coś o sobie: Nazywam się Kacper mam 17 lat, uczęszczam do drugiej klasy szkoły zawodowej na kierunku mechanik pojazdów samochodowych. Interesuje się piłką nożną, motoryzacja, oraz pożarnictwem. W wolne dni spędzam czas na koszarach OSP razem ze znajomymi i pomagamy w układaniu sprzętu. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem osobą dobrą dla ludzi, pomocną oraz punktualną zawsze jestem na czas. Mam dosyć spore doświadczenie w tej frakcji. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 20 Maja 2025 przez okeeej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi