Karol. Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 (edytowane) . Edytowane 22 Czerwca 2025 przez Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Nick: kacpero00 SID: 102366 Powód odejścia: zmiana biznesu Posiadany stopień: doświadczony sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 5 czerwca Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajne chłopaki jesteście odszedłem od was poszedłem do san news i od razu mi się odechciało grać. Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 22 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 52 minuty temu, popoq napisał: Nick: kacpero00 SID: 102366 Powód odejścia: zmiana biznesu Posiadany stopień: doświadczony sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 5 czerwca Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajne chłopaki jesteście odszedłem od was poszedłem do san news i od razu mi się odechciało grać. Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta. ACC, ranga sprzedawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiuu0 Opublikowano 27 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2025 Nick: wroobel SID: 101003 Powód odejścia: perm Posiadany stopień: dyrektor generalny (zarzad) Kiedy odszedłeś z biznesu: jakos w pazdzierniku Dlaczego masz zamiar wrócić?: unban, chec ponownego sprawowania swojej roli w biznesie Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): dobre chlopaki pamietaja. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 28 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2025 (edytowane) 3 godziny temu, rysiuu0 napisał: Nick: wroobel SID: 101003 Powód odejścia: perm Posiadany stopień: dyrektor generalny (zarzad) Kiedy odszedłeś z biznesu: jakos w pazdzierniku Dlaczego masz zamiar wrócić?: unban, chec ponownego sprawowania swojej roli w biznesie Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): dobre chlopaki pamietaja. Akceptuję, ranga Wykf. Przedstawiciel Handlowy, jednak z powodu sytuacji, jakie miały miejsce po odejściu trafiasz na nadzór, wynoszący 2 tygodnie. Szczegóły otrzymasz w dm. Witamy na pokładzie Edytowane 28 Czerwca 2025 przez Karol. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 2 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2025 Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Powód odejścia: Jakoś mi ten biznes nie pasował wtedy Posiadany stopień: Młodszy Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 14 maja 2025 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Bo mam czas oraz przemyślałem i chcę pracować tam bo jest tu także dużo moich znajomych. Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 3 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2025 20 godzin temu, popoq napisał: Nick: SzymekSzefu00 SID: 129974 Powód odejścia: Jakoś mi ten biznes nie pasował wtedy Posiadany stopień: Młodszy Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 14 maja 2025 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Bo mam czas oraz przemyślałem i chcę pracować tam bo jest tu także dużo moich znajomych. Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Zarząd pamięta Akceptuję dołączysz do obecnej akademi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 4 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2025 Nick: StiveX SID: 143692 Powód odejścia: Brak czasu i chęci Posiadany stopień: Doświadczony Sprzedawca lub Wykwalifikowany Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 5.06.2025 r Dlaczego masz zamiar wrócić?: chce dalej pracować w fabryce Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): pamiętają mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Lipca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2025 7 godzin temu, StiveX napisał: Nick: StiveX SID: 143692 Powód odejścia: Brak czasu i chęci Posiadany stopień: Doświadczony Sprzedawca lub Wykwalifikowany Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: 5.06.2025 r Dlaczego masz zamiar wrócić?: chce dalej pracować w fabryce Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): pamiętają mnie Akceptuję, dołączysz do obecnej akademii, jednak: - dostaniesz nadzór - czas na zdanie egzaminu do wtorku - odejście w przeciągu 2m - BLACK LISTA (w konieczności BMA) Jeśli warunki pasują napisz ma discordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaktyK69 Opublikowano 14 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) Nick:TaktyK69 SID:42992 Powód odejścia: powód : sprawy prywatne Posiadany stopień:Dyrektor chyba Kiedy odszedłeś z biznesu:21.05.2025 00:05 Dlaczego masz zamiar wrócić?:chce dalej pracować dalej w fabryce bo jest tam fajna ekipa nie tak jak w innych frakcjach . Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss):nie posiadam Edytowane 14 Września 2025 przez TaktyK69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 14 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2025 2 godziny temu, TaktyK69 napisał: Nick:TaktyK69 SID:42992 Powód odejścia: powód : sprawy prywatne Posiadany stopień:Dyrektor chyba Kiedy odszedłeś z biznesu:21.05.2025 00:05 Dlaczego masz zamiar wrócić?:chce dalej pracować dalej w fabryce bo jest tam fajna ekipa nie tak jak w innych frakcjach . Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss):nie posiadam Pamiętamy doskonale Powrót akceptujęz rangę jaką mogę zaproponować to kierownik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 28 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2025 51 minut temu, JaquiN napisał: Nick: JaquiN SID:137430 Powód odejścia: Zniechęcenie bodajże Posiadany stopień: Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: początek maja Dlaczego masz zamiar wrócić?: bo tak, więcej czasu znalazłem i tyle Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): powroty i odejścia, ogłoszenia itp Akceptuję, zostaniesz dołączony do akademi. Przyjdz na spotkanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 30 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 (edytowane) Nick: jacek_jaworek_67 SID:129338 Powód odejścia: brak czasu Posiadany stopień: Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: wrześnie 28 Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajna atmosfera Dowody na bycie w biznesie Karol wie że bylem Edytowane 30 Września 2025 przez Jacek_Jaworek_67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 30 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2025 10 minut temu, Jacek_Jaworek_67 napisał: Nick: jacek_jaworek_67 SID:129338 Powód odejścia: brak czasu Posiadany stopień: Sprzedawca Kiedy odszedłeś z biznesu: wrześnie 28 Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajna atmosfera Dowody na bycie w biznesie Karol wie że bylem Acc, ranga pocz. Sprzedawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu123433333 Opublikowano 18 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 (edytowane) Nick:jasiu12343 SID:132434 Powód odejścia:brak czasu na gry Posiadany stopień:dyrektor (opikun) Kiedy odszedłeś z biznesu:28.10.2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?:wiecje czasu na granie Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss) na opiekuna nie mam Edytowane 18 Października 2025 przez jasiu123433333 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 19 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 W dniu 18.10.2025 o 17:53, jasiu123433333 napisał: Nick:jasiu12343 SID:132434 Powód odejścia:brak czasu na gry Posiadany stopień:dyrektor (opikun) Kiedy odszedłeś z biznesu:28.10.2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?:wiecje czasu na granie Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss) na opiekuna nie mam Jasiu jasiu, pamiętam doskonale. Najlepiej co mogę zaoferowac, to ranga sprzedawca. Jeśli pasuje, zgłoś się na dc-> karolkielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 26 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 Nick: Hakari/Marisay wczesniej SID:73475 Powód odejścia:brak czasu na gry Posiadany stopień: starszy menager Kiedy odszedłeś z biznesu: 26.03.2022 Dlaczego masz zamiar wrócić?:wiecje czasu na granie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 26 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 3 minuty temu, Hakari napisał: Nick: Hakari/Marisay wczesniej SID:73475 Powód odejścia:brak czasu na gry Posiadany stopień: starszy menager Kiedy odszedłeś z biznesu: 26.03.2022 Dlaczego masz zamiar wrócić?:wiecje czasu na granie B) Ze względu na aktualną sytuację zostajesz dołączony do Akademii. Przyjdź dziś lub pojutrze na spotkanie o 18. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvMikusVx Opublikowano 3 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2025 Nick: XvMikusVx SID: 128007 Powód odejścia: nie miałem wtedy chęci Posiadany stopień: wykwalifikowany sprzedawca lub wykwalifikowany przedstawiciel handlowy (sprawdzicie dc) odszedłeś z biznesu: 02.09.2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Chce posiedzieć z jaśkiem na fabryce i wam trochę pomóc przy czym spędzić jakoś fajnie czas Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): raczej pamiętacie ale daje ss: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 5 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2025 W dniu 3.11.2025 o 21:26, XvMikusVx napisał: Nick: XvMikusVx SID: 128007 Powód odejścia: nie miałem wtedy chęci Posiadany stopień: wykwalifikowany sprzedawca lub wykwalifikowany przedstawiciel handlowy (sprawdzicie dc) odszedłeś z biznesu: 02.09.2024 Dlaczego masz zamiar wrócić?: Chce posiedzieć z jaśkiem na fabryce i wam trochę pomóc przy czym spędzić jakoś fajnie czas Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): raczej pamiętacie ale daje ss: akceptuje zgłoś sie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi