WOJTEX Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca nick:WOJTEX sid:119410 stopień posiadany przed odejściem:aspirant sztabowy powód odejścia: dawno już nie pamiętam ale chyba brak czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 6 minut temu, WOJTEX napisał: nick:WOJTEX sid:119410 stopień posiadany przed odejściem:aspirant sztabowy powód odejścia: dawno już nie pamiętam ale chyba brak czasu Akceptuję! Wracasz do frakcji na stopień Junior Captain! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca nick:Szymi222 sid:102670 stopień posiadany przed odejściem: senior capitan powód odejścia: a bo nauka była i dupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 1 minutę temu, Szymi222 napisał: nick:Szymi222 sid:102670 stopień posiadany przed odejściem: senior capitan powód odejścia: a bo nauka była i dupa Akceptuję! Wracasz do frakcji na stopień Captain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legoshi Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca nick: KsaweryXDXD sid: 104 309 stopień posiadany przed odejściem: firefighter 2 powód odejścia: brak czasu Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo żal mi patrzeć jak serwer upada i chcę spądzić miło czas :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 1 minutę temu, Legoshi napisał: nick: KsaweryXDXD sid: 104 309 stopień posiadany przed odejściem: firefighter 2 powód odejścia: brak czasu Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo żal mi patrzeć jak serwer upada i chcę spądzić miło czas :3 Akceptuje! Wracasz do frakcji na stopień FireFighter I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi