Dragas Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) ----------------------------------------------------------------- Wzór odejścia z Fire Department nick: stopień: powód: -------------------------------------------------------------------------- Edytowane 27 Sierpnia 2025 przez Dragas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZenonMartyniuk V2 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 (edytowane) nick:ZenonMartyniuk stopień: Senior Captain powód: Mam parę problemów w życiu, zostałem zdegradowany pomimo tego że byłem na urlopie. Mam już to gdzieś jak nawet GKF ma do mnie uprzedzenia pomimo tego że to już historia piszę z 2 konta bo jestem na wakacjach, nie pamiętam hasła do konta swojego pierwszego i mam poważniejsze sprawy na głowie Edytowane 4 Sierpnia 2025 przez ZenonMartyniuk V2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2025 (edytowane) 18 minut temu, ZenonMartyniuk V2 napisał: nick:ZenonMartyniuk stopień: Senior Captain powód: Mam parę problemów w życiu, zostałem zdegradowany pomimo tego że byłem na urlopie. Mam już to gdzieś jak nawet GKF ma do mnie uprzedzenia pomimo tego że to już historia piszę z 2 konta bo jestem na wakacjach, nie pamiętam hasła do konta swojego pierwszego i mam poważniejsze sprawy na głowie Akceptuję. Dziękuje ci za spędzony czas w frakcji ale szkoda ze odchodzisz z powodu Degrada o 1 stopień. Żegnaj liczę na powrót Edytowane 4 Sierpnia 2025 przez D3Neje3Ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 nick:D3Neje3Ka stopień: Fire Deputy Chief powód: Wypalenie do frakcji nie mam ochoty wbijać na duty prawdopodobnie zmiana frakcji 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2025 Teraz, D3Neje3Ka napisał: nick:D3Neje3Ka stopień: Fire Deputy Chief powód: Wypalenie do frakcji nie mam ochoty wbijać na duty prawdopodobnie zmiana frakcji Z wielkim smutkiem akceptuje odejście, dziekuje za spedzony czas na służbie oraz wkład w całą frakcjie. Powodzenia dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoSzef Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 nick: MikoSzef stopień: Junior Enginner powód: nie mam ochoty już wbijać na duty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 1 minutę temu, MikoSzef napisał: nick: MikoSzef stopień: Junior Enginner powód: nie mam ochoty już wbijać na duty Odejście akceptuję, 3-maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 nick: Xyrex stopień: 04 powód: Potrzebuje przerwy, za niedługo wrócę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 2 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2025 37 minut temu, Xyrex. napisał: nick: Xyrex stopień: 04 powód: Potrzebuje przerwy, za niedługo wrócę Odejście akceptuję, 3-maj się i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIPster Opublikowano 7 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Nick: Anty_WRWE Stopień: Candidate FireFighter Powód: Przejście z multi na inny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 7 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 19 minut temu, RIPster napisał: Nick: Anty_WRWE Stopień: Candidate FireFighter Powód: Przejście z multi na inny serwer Odejście Akceptuję, tym samym zostajesz wpisany na czarną listę frakcji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 17 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2025 nick: Sharik stopień: Senior Capitan powód: Brak czasu, chęci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 23 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 nick: StiveX stopień: Fire Fighter I powód: chce spróbować czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 23 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2025 Teraz, StiveX napisał: nick: StiveX stopień: Fire Fighter I powód: chce spróbować czegoś innego akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 24 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 (edytowane) nick: Poster stopień: District powód: Frakcja stała się śmiechowiskiem, jak i przedszkolem. Nie mam zamiaru siedzieć już we frakcji, której się poświęciłem i stworzyłem wszystko od zera. Tak, jak poprzedni lider zabieram swoją pracę. Edytowane 24 Września 2025 przez Toster 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 24 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2025 3 godziny temu, Toster napisał: nick: Poster stopień: District powód: Frakcja stała się śmiechowiskiem, jak i przedszkolem. Nie mam zamiaru siedzieć już we frakcji, której się poświęciłem i stworzyłem wszystko od zera. Tak, jak poprzedni lider zabieram swoją pracę. Akceptuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 27 Września 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2025 10 minut temu, mazi napisał: nick: mazi stopień: f1 powód: dragas wie akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 nick: SzymekSzefu00 stopień: Junior Capitan powód: Przejadło się oraz pora na zmiany po tak długim czasie. Dziękuje każdemu za ten czas który mogłem tu spędzić z wami i trzymajcie się. 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson333 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 nick: Spejson333 stopień: Senior Lieutenant powód: Chciałbym spróbować czegoś innego, ale też jest powód że jeden strażak odchodzi i no trch nudno będzie bez niego. Pozdrawiam wszystkich z frakcji i życzę powodzenia w dalszych awansach. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 12 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 W dniu 8.10.2025 o 18:31, Spejson333 napisał: nick: Spejson333 stopień: Senior Lieutenant powód: Chciałbym spróbować czegoś innego, ale też jest powód że jeden strażak odchodzi i no trch nudno będzie bez niego. Pozdrawiam wszystkich z frakcji i życzę powodzenia w dalszych awansach. akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 (edytowane) nick:Szymi222 stopień: Capitan powód: Coraz mnie czasu + nikt nie jest zainteresowany frakcja. Trzymajta sie tam! Edytowane 22 Października 2025 przez Szymi222 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 22 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 9 minut temu, Szymi222 napisał: nick:Szymi222 stopień: Capitan powód: Coraz mnie czasu + nikt nie jest zainteresowany frakcja. Trzymajta sie tam! akcpetuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson169 Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 nick:Wyszczekany_dziaciak stopień:Fire Fighter powód: bałagan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 22 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 7 minut temu, Kubson169 napisał: nick:Wyszczekany_dziaciak stopień:Fire Fighter powód: bałagan akcpetuje 17 minut temu, aldente napisał: nick: Bałagan. stopień: Assistance of Deputy powód: Brak chęci do daleszej współpracy z liderem Poprosil mnie o wklejenie akcpetuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobar19 Opublikowano 28 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2025 nick: Kobar. stopień: Fire Fighter II powód: Dragas odchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi