lol200312lol Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia nick: lol200312 stopień: Senior engineer powód: nikt wogółe nie jest zainteresowany z frakcją 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terminatorbiznes Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia nick: TerminatorBomba stopień: akademia powód: nie chce juz grac na tym serwerze nie pasuje mi tutaj ta mechanika cala 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper123___ Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) Nick:kacper123___ Sid:146612 Stopień: engineer Powód: nie ma sensu tu być jest kilka osób nudy na duty dzięki wszystkim czołem panowie. Edytowane 1 Lutego przez kacper123___ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_premban_67 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego nick: jacekjaworek67 stopień:ff1 powód: idę gdzie indziej na frakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 7 godzin temu, Jacek_Jaworek_67 napisał: nick: jacekjaworek67 stopień:ff1 powód: idę gdzie indziej na frakcje Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobar19 Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego nick: Kobar. stopień: ff3 powód: jo żem wrócił a tu nie mija dzień patrzę wrócił szynka i że se pomyślał ja i wieprz nie no tak nie będzie no i tego kurde ten ja se tego wrócił ten no i idę nie tego no wiec no szynka kurde tej gasi to ja nie muszę no tej więc no hej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego W dniu 13.02.2026 o 00:47, Kobar19 napisał: nick: Kobar. stopień: ff3 powód: jo żem wrócił a tu nie mija dzień patrzę wrócił szynka i że se pomyślał ja i wieprz nie no tak nie będzie no i tego kurde ten ja se tego wrócił ten no i idę nie tego no wiec no szynka kurde tej gasi to ja nie muszę no tej więc no hej Akcpetuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego nick: Lexor stopień: ff3 powód: Szczerze nie chce mi się już wbijać na duty gasić pożary itd więc szkoda żebym siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Teraz, Lexor napisał: nick: Lexor stopień: ff3 powód: Szczerze nie chce mi się już wbijać na duty gasić pożary itd więc szkoda żebym siedział Akceptuje, trzymaj sie bq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego nick: rafszu stopień: podchorazy powód: nima casu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 42 minuty temu, rafszu napisał: nick: rafszu stopień: podchorazy powód: nima casu Akceptuje, szkoda trochę ale trzymaj się mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol200312lol Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego nick: lol200312 stopień: junior engineer powód: ban za szkode serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Teraz, lol200312lol napisał: nick: lol200312 stopień: junior engineer powód: ban za szkode serwera Akceptuje! nick: Harakiri stopień: Battalion Chief powód: Nie ma sensu tu grac ten serwer stracil swoje 5 minut Edytowane 20 Lutego przez Hakari 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 54 minuty temu, Hakari napisał: Akceptuje! nick: Harakiri stopień: Battalion Chief powód: Nie ma sensu tu grac ten serwer stracil swoje 5 minut Akceptuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangdive Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego nick: Gangdive stopień: Deputy Fire Chief powód: czas na zmiany, brak czasu , i nie miły incydent 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Wzór odejścia z Fire Department nick: kamzus stopień: Lieutenant powód: niestety to nie jest to samo co kiedys, plus zaczalem doceniac prawdziwe zycie a nie wirtualne. milego chlopaki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca Nick D3Neje3Ka Stopień Asisstant of Deputy Powód nie chce mi się jak ch*j 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 13 godzin temu, kamzus napisał: Wzór odejścia z Fire Department nick: kamzus stopień: Lieutenant powód: niestety to nie jest to samo co kiedys, plus zaczalem doceniac prawdziwe zycie a nie wirtualne. milego chlopaki Godzinę temu, D3Neje3Ka napisał: Nick D3Neje3Ka Stopień Asisstant of Deputy Powód nie chce mi się jak ch*j Akceptuję oba odejścia, dzięki za wszystko chłopaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdan_Xx Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Wzór odejścia z Fire Department nick:Pazdan_Xx stopień:firefighter1 powód:nie mam czasu na frakcje i zdrowie nie dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca W dniu 6.03.2026 o 15:32, Pazdan_Xx napisał: Wzór odejścia z Fire Department nick:Pazdan_Xx stopień:firefighter1 powód:nie mam czasu na frakcje i zdrowie nie dopisuje akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Nick: Sharik Stopień: Deputy Fire Chief Powód: Nie ma sensu ożywiać trupa, granie na multirpk straciło sens. Dziękuje wszystkim za rozgrywki na serwisie, było fajnie pzdr 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2 godziny temu, Sharik napisał: Nick: Sharik Stopień: Deputy Fire Chief Powód: Nie ma sensu ożywiać trupa, granie na multirpk straciło sens. Dziękuje wszystkim za rozgrywki na serwisie, było fajnie pzdr Akceptuje. Dzięki za czas i zaangażowanie w frakcje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakari Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Nick: Hakari Stopień: Batalion Chief Powód: Martwy serwer, nie bede go utrzymywac pod zadnym pozorem Tworzenie serwera minecraft napewno ozywi tu cokolwiek, gratki inder! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefuu Opublikowano 12 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 4 minuty temu, Hakari napisał: Nick: Hakari Stopień: Batalion Chief Powód: Martwy serwer, nie bede go utrzymywac pod zadnym pozorem Tworzenie serwera minecraft napewno ozywi tu cokolwiek, gratki inder! Akceptuje. Dziękujemy za czas i zaangażowanie w frakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper123___ Opublikowano 28 Czerwca Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca Nick: kacper123___ Stopień: Deputy Fire Chief Powód: Martwy serwer itp Dzięki za czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi