Dragas Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) ----------------------------------------------------------------- Wzór odwołania od czarnej listy: nick: powód: -------------------------------------------------------------------------- Edytowane 27 Sierpnia 2025 przez Dragas 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RambriFusherov Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2025 nick: RambriFusherov powód: Wróciłem na stopień brygadiera i była zmiana lidera na innego , nie pasował mi on więc odszedłem mniej niż po miesiącu i dostałem bl frakcji. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Pozdrawiam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3Neje3Ka Opublikowano 11 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2025 9 godzin temu, RambriFusherov napisał: nick: RambriFusherov powód: Wróciłem na stopień brygadiera i była zmiana lidera na innego , nie pasował mi on więc odszedłem mniej niż po miesiącu i dostałem bl frakcji. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Pozdrawiam Nie ma cię nawet na BL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 nick: Tadeusz. powód: Przepraszam za moje zachowane, bylo to glupie do konca nie pemietam co dokladnie zrobilem ale no przepraszam minelo bardzo duzo czasu od tego chcialbym wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikoSzef Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego nick: MikoSzef powód: No to gdy byłem w SAFD trochę się wyzywałem z lolem itd. ale nie było to w 100% na prawdę. Przepraszam za to i mam nadzieje że BL zostanie mi ściągnięta. Lola przeprosiłem i nie ma mi tego za złe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego W dniu 15.02.2026 o 12:50, MikoSzef napisał: nick: MikoSzef powód: No to gdy byłem w SAFD trochę się wyzywałem z lolem itd. ale nie było to w 100% na prawdę. Przepraszam za to i mam nadzieje że BL zostanie mi ściągnięta. Lola przeprosiłem i nie ma mi tego za złe . akceptuje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi