158 Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 nick oskarżonego: wsr_x // XeelloX // aldente // Riseko powód: Nadużywanie przywilejów frakcyjnych, bugowanie w skokochronie. dowód w postaci SS: https://imgur.com/a/ryKH5vv cos od siebie: Dodam jeszcze do powyższych screenów, że w późniejszym czasie panowie sobie odjechali zostawiając nas tak. Liczę na wyciągnięcie z tego konsekwencji. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek. Opublikowano 30 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 Kolego a może powiesz nam co robiłeś ze swoim kolegą 5 minut wczesniej? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsr_x Opublikowano 30 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 ty ziomo ale moze bys tak patrzyl co ty odpierdalales z kolega np taranowales nas wyzywales nas przeszkadzales nam podczas RP pd byly i gowno robily z wami to musieliszy wziasc sprawy w wlasne rece bo ci se stali i sie bili a ty chlopie masz bol d*py o to ze cie w skokochronach zablokowalismy bo nam przeszkadzales z kolega i po tej akcji mieliscie bol d*py i jezdziliscie za nami i nas pitowaliscie tak jak wyzywaliscie ale pewnie tego nie pamietacie bo dymencje macie wiec serio patrzcie co wy najpierw robicie i czy to nam odpowiada czy nie jak chcecie patrzec RP to se patrzcie ale nie ze bedziecie nam wchodzic na teren RP i jeszcze na ulicy bedziecie stac gdzie sie mowi do was zebyscie nie stali a wy dalej swoje to jeszcze cos sie tam gadalisnie na vc i przeszkadzalisnie nam a wy macie serio bol d*py ze bylisnie zatrzymani skokochronem bo pd wolalo sie bawic niz wami zajac gdzie przeszkadzaliscie ogarnijcie dupe troche i ruszcie glowa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risekoo Opublikowano 30 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 xDDD ja sobie tylko tam stałem nic ci nie zrobiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 30 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 Witam, iż skarga dotyczy mnie to się wypowiem. Podobno cię blokowałem skokochronem to sprawdź trzy razy kto cię blokował a nie wypisujesz wszystkich strażaków którzy tam byli. Ja nie blokowałem cię ponieważ robiłem RP więc kolego, na drugi raz zobacz nick a nie dajesz strazaków wszystkich że cie blokowali. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragas Opublikowano 30 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2025 Za nadużywanie blokad strażacy zostaną odpowiednio ukarani. z poważaniem generał brygadier dragas 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi