Skocz do zawartości

Skarga na członków SAFD.

158
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nick oskarżonego: wsr_x // XeelloX // aldente // Riseko

powód: Nadużywanie przywilejów frakcyjnych, bugowanie w skokochronie. 

dowód w postaci SS:  https://imgur.com/a/ryKH5vv

cos od siebie: Dodam jeszcze do powyższych screenów, że w późniejszym czasie panowie sobie odjechali zostawiając nas tak. Liczę na wyciągnięcie z tego konsekwencji. 

• Haha 2

ty ziomo ale moze bys tak patrzyl co ty odpierdalales z kolega np taranowales nas wyzywales nas przeszkadzales nam podczas RP pd byly i gowno robily z wami to musieliszy wziasc sprawy w wlasne rece bo ci se stali i sie bili a ty chlopie masz bol d*py o to ze cie w skokochronach zablokowalismy bo nam przeszkadzales z kolega i po tej akcji mieliscie bol d*py i jezdziliscie za nami i nas pitowaliscie tak jak wyzywaliscie ale pewnie tego nie pamietacie bo dymencje macie wiec serio patrzcie co wy najpierw robicie i czy to nam odpowiada czy nie jak chcecie patrzec RP to se patrzcie ale nie ze bedziecie nam wchodzic na teren RP i jeszcze na ulicy bedziecie stac gdzie sie mowi do was zebyscie nie stali a wy dalej swoje to jeszcze cos sie tam gadalisnie na vc i przeszkadzalisnie nam a wy macie serio bol d*py ze bylisnie zatrzymani skokochronem bo pd wolalo sie bawic niz wami zajac gdzie przeszkadzaliscie ogarnijcie dupe troche i ruszcie glowa 

• Like 1
  • Haha 1

Witam, iż skarga dotyczy mnie to się wypowiem. Podobno cię blokowałem skokochronem to sprawdź trzy razy kto cię blokował a nie wypisujesz wszystkich strażaków którzy tam byli. Ja nie blokowałem cię ponieważ robiłem RP więc kolego, na drugi raz zobacz nick a nie dajesz strazaków wszystkich że cie blokowali.

• Like 1
  • Haha 1

• Dragas zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.