Dragas Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 (edytowane) Komenda Główna San Andreas Fire Department ogłasza wyniki naboru do frakcji aSAFD! Aktualnie znajdujemy się w III etapie rekrutacji. Etap ten obejmuje publikację wyników oraz ogłoszenie terminu spotkania organizacyjnego. Etap IV – stawienie się na wyznaczonym spotkaniu. Spotkanie organizacyjne, 06.10.2025 (poniedziałek) 18:00 TeamSpeak 3 – kanał: "dostałem się do ASAFD" Koszary San Andreas Fire Department w Blueberry Spotkanie dla osób, które nie mogą pojawić się w pierwszym terminie: 07.10.2025 (wtorek) 18:00 TeamSpeak 3 – kanał: "DOSTAŁEM SIĘ DO ASAFD" Koszary San Andreas Fire Department Blueberry Wzór, który każdy zakwalifikowany musi uzupełnić w odpowiedzi na ten temat:, Nick: SID: W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): Osoby zakwalifikowane w naborze do frakcji: @TaktyK69 @Tyddyn @ksaweryq @Normi @szkiel109 @Deav_Jasiu6 @KierowcaTocki @ShornaX wyniki przygotował Head Executive Staff Edytowane 5 Października 2025 przez Dragas 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksaweryq Opublikowano 5 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 (edytowane) Nick:ksaweryq SID:148322 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): zjawie się w poniedzialek Edytowane 6 Października 2025 przez ksaweryq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierowcaTocki Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) Nick: KierowcaTocki SID: 148438 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): poniedziałek Edytowane 6 Października 2025 przez KierowcaTocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaktyK69 Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 Nick: TaktyK69 SID: 42992 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): żaden z dwóch terminów mi nie pasuje ponieważ teraz mam do pracy na 2 zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyddyn Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 Nick:Tyddyn SID:5015 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek):Pon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShornaX Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 (edytowane) Nick: ShornaX SID: 142421 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): pon Edytowane 6 Października 2025 przez ShornaX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gangdive Opublikowano 6 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 10 godzin temu, TaktyK69 napisał: Nick: TaktyK69 SID: 42992 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): żaden z dwóch terminów mi nie pasuje ponieważ teraz mam do pracy na 2 zmiany Odezwij się do mnie najlepiej na Discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normi Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Nick: Normi SID: 42959 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): Nie zdarzylem sie stawic na spotaknie z powodu nie zauwazenia postu i tego ze pracuje do 18. Prosil bym o jakis dodatkowy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 (edytowane) . Edytowane 8 Października 2025 przez Szymi222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi