kc byki Opublikowano 14 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2025 Nick: Kalkeczka;) SID: 141142 Powód odejścia: Mialem Przerwe Posiadany stopień: Ojj nie pamietam ale gdzies wysoko Kiedy odszedłeś z biznesu: gdzies pod koniec wakacji Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajne chłopaki byli Najlepszy biznes Fajne Zarobki Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Pamietaja mnie bardzo dobrze pozdro dzial Miesny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 15 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2025 11 godzin temu, Kalkeczkaa napisał: Nick: Kalkeczka;) SID: 141142 Powód odejścia: Mialem Przerwe Posiadany stopień: Ojj nie pamietam ale gdzies wysoko Kiedy odszedłeś z biznesu: gdzies pod koniec wakacji Dlaczego masz zamiar wrócić?: fajne chłopaki byli Najlepszy biznes Fajne Zarobki Dowody na bycie w biznesie(potwierdzone ss): Pamietaja mnie bardzo dobrze pozdro dzial Miesny akceptuję, ranga młodszy menadzer . Jeżeli ranga pasuje napisz na dc do mnie lub popoq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi