WITUS123 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Twój nick: @WITUS123 Nick pracownika na którego jest skarga: @knapix Za co jest skarga:porzucilem auto w lv kolo przecho lv a knapix mi dal 5kk kary a w lv 1kk jest za porzucenie,byl kolo przecho lv porzucony bo mnie wywalilo Dowody w postaci ss:https://imgur.com/gv0r5EY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Po 1 pojazd jest za 500k(500 000) a nie za 5kk A po 2 stal 24h na parkingu publicznym.Był to twój comet który stał na parkingu obok drogiej gieldy 24h. Nie widze sęsu tej skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Na kompie mam chyba nawet ss ze byl na gieldzie ale nie jestem pewnien.jak mam jutro podesle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne[X] Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Zobacz i wyślij mi. Jeżeli stał 24h miał prawo ci auto oddać na parking policyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) @Ne[X] Niestety nie mam ss ale to był comet który stal powyżej 24h na parkingu obok drogiej gieldy w lv a nie obok przecho tak jak napisal to @WITUS123.Ostatnio miałem spine z tym graczem i teraz caly czas pisze te skargi.Przez 2 lub 3 dni napisal na mnie 3 skargi.2 związane z SARĄ a 1 za ,,odwalanie monsterem" ale zostala odrzucona. @Ne[X] Chce jeszcze dodać ze bez powodu bym bo mnie odcholowal tego auta bo zależy mi na tej frakcji i ją szanuje. Tyle ode mnie zrobisz co uważasz. Edytowane 13 Października 2019 przez knapix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne[X] Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Odrzucam skargę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi