Damex*1 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) Twój Nick: malikpseudolCWELUCH Nick pracownika, na którego jest skarga: @Iner Powód skargi: Odholowanie samochodu który stał na moim domku ( I druga sytuacja, domek mi sie przedawnił, ktoś go zajał i wszystkie moje auta które tam stały zostały wytepane na parking Policyjny, a moim zdaniem poprostu powinny zostać wytepane na przecho. ( ale tutaj nie jestem pewny) skarga bardziej dotyczy 1 sytuacji Data i godzina zdarzenia: 8-12.2025 01:11, Dowody [ koledzy nie są dowodami ]: Oczekiwania: Moje oczekiwania, nie wymagam nic tylko poprostu prosiłbym o nie odholowanie aut następnym razem. I to nie wszystkie, nie wiem czy w tej sytuacji skarga jest zasadna, ale poprostu przedawnił mi sie domek 🙂 Edytowane 11 Grudnia 2025 przez Damex*1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iner Opublikowano 11 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Witaj odholowałem pojazdy ponieważ dostałem zgłoszenie od gracza upewniłem się że domek należy do niego po czym odholowałem z pytaniem czemu na pp odpowiedział że nie było admina dziękuje 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damex*1 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 (edytowane) 14 minut temu, Iner napisał: Witaj odholowałem pojazdy ponieważ dostałem zgłoszenie od gracza upewniłem się że domek należy do niego po czym odholowałem z pytaniem czemu na pp odpowiedział że nie było admina dziękuje 😊 Dobrze, a teraz inna sytuacja. Prawidłowo zaparkowany pojazd, a dostaje powód ze porzucone XD I oczywiscie chodzi o patriota Edytowane 11 Grudnia 2025 przez Damex*1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iner Opublikowano 11 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Szczerze ci powiem że większość twoich pojazdów nie jest zaparkowana prawidłowo i nadaje się do odholowania ten np stał za granicą domku moim zdaniem i temu dałem porzucony twoje auta stoją na tej całej drodze gdzie blokuje również przejazd i stoją tez na terenie zielonym nie należącym do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd ZeX Opublikowano 11 Grudnia 2025 Zarząd Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Pracownik Iner mógł tak zrobić jeżeli właściciel domku zgłosi aby zabrać te pojazdy ODRZUCAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi