ZaBuLeK67CiezkieJaJa Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Frakcja/biznes do której należałeś/aś : SAMC , SAN News Nick : ZaBuLeK Powód : Posiadanie rangi administracyjnej na konkurecyjnym serwerze Typ kary : BlackLista Coś od siebie : Dobra a więc tak z mojej strony chciałbym przestawić całą sytuacje jak to wygląda dostalem Blackliste za prowadzenie swojego serwera, Lecz troszkę się z tym niezgadzam i z tego powodu piszę te odwołanie. Z mojej strony nic nie zostało zrobione złego nie mam swojej frakcji na swoim serwerze ani nic tylko prowadze swój serwer i to tyle a odwołanie piszę z racji iż jestem bardzo związany z serwerem MultiRPG i zależy mi żeby być we frakcjach jak i biznesach bo gram już tutaj u was długo kilka lat i no. Nie mam na celu jakiś promocji swojego serwera ani nic w tym stylu nic złego nie chce robić. Po prostu chciałbym sobie normalnie grać na serwerze i być we frakcjach jak inni. Mam tutaj u was na serwerze dużo znajomych z którymi mocno się związałem i chciałbym odzyskać możliwość bycia we frakcjach i biznesach! Pozdrawiam! Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania! 😄 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 mordo problem w tym ze ty dalej robisz swoj serwer i niestety ale nie zdejmie narazie tej blki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Twój temat został rozpatrzony negatywnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi