Skocz do zawartości

Fabryka Aut- Rekrutacja 24/7

Karol.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:fabXX
Login:fabXX
SID:128283
Ilość przegranych godzin na serwerze:3959h
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:tak do TSA
Czy należysz do administracji serwera?:nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie? 4-6H
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:TAK
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:TAK
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Jestem osobą ambitną, zaangażowaną i nastawioną na rozwój, która chętnie podejmuje nowe wyzwania i odpowiedzialne zadania. Cechuje mnie sumienność, dobra organizacja pracy oraz umiejętność współpracy z innymi, a zdobyte doświadczenia staram się przekładać na realne efekty w działaniu.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):(opcjonalnie):Uważam, że warto wybrać właśnie mnie, ponieważ rzetelnie podchodzę do powierzonych zadań, szybko się uczę i potrafię skutecznie współpracować z innymi. Jestem osobą odpowiedzialną, zaangażowaną i nastawioną na osiąganie konkretnych rezultatów, dzięki czemu mogę realnie przyczynić się do sprawnego funkcjonowania zespołu i rozwoju firmy.
Coś od siebie powodzenia wszystkim

Edytowane przez Y22Y_American_Y22Y

Nick:kabel_aux
Login:!fortunny!
SID:142068
Ilość przegranych godzin na serwerze:270
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Tak do samc
Czy należysz do administracji serwera?:Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:no z 8 / 9 godzinek
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Nazywam się Alan mam 12 lat . Lubię grać w mta a szczegulnie na multi rpg ❤❤❤
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Bo byłem kiedyś na takim innym serwerze i kumam o co chodzi . i Często gram na mta i lubię no .
Coś od siebie (opcjonalnie):Lubię fabryke aut i pozdro dla @popoq

Edytowane przez arabek_

Nick:Wojek16
Login:wojek123
SID:143897
Ilość przegranych godzin na serwerze:900
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:samc 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:5-6h
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:tak byłem w fabryce kiedyś 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):lubię auta i motory lubię spędzać czas z znajomymi.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem aktywnym graczem i juz ogarniam podctawy fabryki aut bo juz w niej byłem
Coś od siebie (opcjonalnie):tak

Nick: adrianno
Login: adrianno
SID: 109966
Ilość przegranych godzin na serwerze: 9 ale napewno wbije proszę zróbcie wyjątek 😞
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: TSA
Czy należysz do administracji serwera?: Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: z 30h
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie ale szybko się uczę
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Jestem osobą spokojną, zaangażowaną i nastawioną na współpracę zespołową, która lubi odgrywać realistyczne role na serwerze MultiRPG MTA. Posiadam dobre umiejętności organizacyjne, potrafię szybko uczyć się nowych rzeczy i zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki rzetelnie oraz zgodnie z zasadami RP. Regularnie spędzam czas na serwerze, dzięki czemu jestem dyspozycyjny i mogę aktywnie uczestniczyć w życiu frakcji.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Uważam, że powinniście wybrać mnie, ponieważ podchodzę do pracy odpowiedzialnie i zależy mi na stabilnym, długoterminowym zatrudnieniu w fabryce aut. Potrafię pracować zarówno samodzielnie, jak i w grupie, dbam o realizm rozgrywki oraz dobrą atmosferę, a powierzone zadania zawsze staram się wykonywać dokładnie i bez zbędnych konfliktów
Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam i miłego sprawdzania

W dniu 4.01.2026 o 21:55, amazon890 napisał:

Nick: amazon890
Login: amazon890
SID: 126762
Ilość przegranych godzin na serwerze: 60
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie
Czy należysz do administracji serwera?: nie 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 35h
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą ciekawą świata, która chętnie uczy się nowych rzeczy i nie boje się zadawać pytań. Potrafię jasno wyrażać swoje myśli i szukam prostych, ale trafnych odpowiedzi.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):
Coś od siebie (opcjonalnie): Ponieważ moje stanowisko opiera się na logicznych argumentach i realnych korzyściach które przynoszą najlepsze rozwiązania w danej sytuacji. Uwzględnia ono zarówno fakty, jak i potrzeby wszystkich stron, dzięki czemu jest rozsądne, skuteczne i możliwe do wdrożenia 

Akceptuję, napisz do mnie na dc Kawkosia, aby ustalić termin spotkania wprowadzającego.

PS: Trafiasz na nadzór

Edytowane przez Karol.

8 godzin temu, Y22Y_American_Y22Y napisał:

Nick:fabXX
Login:fabXX
SID:128283
Ilość przegranych godzin na serwerze:3959h
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:tak do TSA
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie? 4-6H
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:TAK
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:TAK
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Jestem osobą ambitną, zaangażowaną i nastawioną na rozwój, która chętnie podejmuje nowe wyzwania i odpowiedzialne zadania. Cechuje mnie sumienność, dobra organizacja pracy oraz umiejętność współpracy z innymi, a zdobyte doświadczenia staram się przekładać na realne efekty w działaniu.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):(opcjonalnie):Uważam, że warto wybrać właśnie mnie, ponieważ rzetelnie podchodzę do powierzonych zadań, szybko się uczę i potrafię skutecznie współpracować z innymi. Jestem osobą odpowiedzialną, zaangażowaną i nastawioną na osiąganie konkretnych rezultatów, dzięki czemu mogę realnie przyczynić się do sprawnego funkcjonowania zespołu i rozwoju firmy.
Coś od siebie powodzenia wszystkim

Akceptuję, napisz do mnie na dc Kawkosia, aby ustalić termin spotkania wprowadzającego.

6 godzin temu, arabek_ napisał:

Nick:kabel_aux
Login:!fortunny!
SID:142068
Ilość przegranych godzin na serwerze:270
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Tak do samc
Czy należysz do administracji serwera?:Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:no z 8 / 9 godzinek
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Nazywam się Alan mam 12 lat . Lubię grać w mta a szczegulnie na multi rpg ❤❤❤
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Bo byłem kiedyś na takim innym serwerze i kumam o co chodzi . i Często gram na mta i lubię no .
Coś od siebie (opcjonalnie):Lubię fabryke aut i pozdro dla @popoq

Akceptuję, odezwij się do mnie na dc Kawkosia, aby ustalić termin spotkania wprowadzającego.

6 godzin temu, wojek123 napisał:

Nick:Wojek16
Login:wojek123
SID:143897
Ilość przegranych godzin na serwerze:900
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:samc 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:5-6h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:tak byłem w fabryce kiedyś 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):lubię auta i motory lubię spędzać czas z znajomymi.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem aktywnym graczem i juz ogarniam podctawy fabryki aut bo juz w niej byłem
Coś od siebie (opcjonalnie):tak

28 minut temu, kolegowalsie1 napisał:

Ilość przegranych godzin na serwerze: 9 ale napewno wbije proszę zróbcie wyjątek 😞
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie ale szybko się uczę
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Jestem osobą spokojną, zaangażowaną i nastawioną na współpracę zespołową, która lubi odgrywać realistyczne role na serwerze MultiRPG MTA. Posiadam dobre umiejętności organizacyjne, potrafię szybko uczyć się nowych rzeczy i zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki rzetelnie oraz zgodnie z zasadami RP. Regularnie spędzam czas na serwerze, dzięki czemu jestem dyspozycyjny i mogę aktywnie uczestniczyć w życiu frakcji.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Uważam, że powinniście wybrać mnie, ponieważ podchodzę do pracy odpowiedzialnie i zależy mi na stabilnym, długoterminowym zatrudnieniu w fabryce aut. Potrafię pracować zarówno samodzielnie, jak i w grupie, dbam o realizm rozgrywki oraz dobrą atmosferę, a powierzone zadania zawsze staram się wykonywać dokładnie i bez zbędnych konfliktów

Niestety odrzucam twoje podanie, nie spełniasz wymagań

• Like 1

Nick:Creex
Login:PND_REKT
SID:104694
Ilość przegranych godzin na serwerze:504
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:TSA
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:4/5h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:jakas posiadam
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Mam na imie Adrian i jestem osoba spokojna oraz komunikatywna. Lubie angazowac sie w rozgrywke RP, dbajac o kulture i dobra atmosfere. Staram sie byc aktywny, pomocny dla innych graczy rozwijac swoje umiejetnosci na serwerze
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Uwazam ze warto mnie wybrac poniewaz jestem odpowiedzialny, zaangazowany potrafie pracowac w zespole, dzialam sprawnie i zawsze daze do tego zeby rozgrywka byla lepsza dla wszystkich.
Coś od siebie (opcjonalnie):pozdro 600

1 minutę temu, Creex napisał:

Nick:Creex
Login:PND_REKT
SID:104694
Ilość przegranych godzin na serwerze:504
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:TSA
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:4/5h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:jakas posiadam
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Mam na imie Adrian i jestem osoba spokojna oraz komunikatywna. Lubie angazowac sie w rozgrywke RP, dbajac o kulture i dobra atmosfere. Staram sie byc aktywny, pomocny dla innych graczy rozwijac swoje umiejetnosci na serwerze
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Uwazam ze warto mnie wybrac poniewaz jestem odpowiedzialny, zaangazowany potrafie pracowac w zespole, dzialam sprawnie i zawsze daze do tego zeby rozgrywka byla lepsza dla wszystkich.
Coś od siebie (opcjonalnie):pozdro 600

Akceptuje. Zgłoś sie do mnie na dc Popoq celu ustalenia spotkania wprowadzającego.

Edytowane przez popoq

Nick: rupo
Login: Warriorrrr
SID:  1 49649
Ilość przegranych godzin na serwerze: 19 (tak malo przez to ze wrocilem  po roku na serwer i zapomnialem loginu)
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: Tyle ile bedzie trzeba, jak  ferie sie zaczna tooo bardzo duzoooooo!!
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:  Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:  Niestety nie, ale mysle ze szybko to ogarne.
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam mam na imie  Jakub, mam 16 lat moja  pasja  jest moto, posiadam rieju mrt 50/70 oraz lubie grac w MTA (zlapala mnie zajawka ostatnio i wrocilem na serwer po  roku przerwy, i chcialbym pracowac  tutaj poniewaz mysle ze sie nadam i szybko nabram  doswiadczenia w tej branzy, rowniez choruje na cukrzyce typu1 ale mam sie bardzo dobrze :D.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  Mysle ze powinniscie mnie wybrac, poniewaz jestem mlody i szybko ogarniam w tych tematach i wczesniej jak kiedys gralem na serwerze ciekawila mnie ten biznes/frakcja i chcialbym bardzo dolaczyc i nabrac doswiadczenia od was.
Coś od siebie (opcjonalnie): Mam nadzieje ze sie dostane bo to jednak chcialbym bardzo i to bardzo hehe i mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, milego!

Nick: kubatoziom1
Login: kubatoziom1
SID:129314
Ilość przegranych godzin na serwerze: 50
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 2h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie za bardzo 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  jestem kuba jestem z woj lubelskiego mam lat 18 w tym roku   jestem miły pomocny itd i nie wiem co jeszcze o mnie napisac
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nie wiem bo bym ciał tu byc itd 
Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro123

Ilość przegranych godzin na serwerze: 25 lecz nie gralem 4 lata tylko czasem wbilem

‎Nick:Rybkakarol

‎Login:facio_123

‎SID:100412

‎Wiek:15

‎Ilość przegranych godzin na serwerze:ponad 200

‎Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak

‎Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:

‎Czy należysz do administracji serwera?: nie

‎Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: tak z od 3 do 4 godzin dziennie

‎Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

‎Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak

‎Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie

‎Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):na codzień upalam skutery gram na najlepszym serwerze w mta. Do 14 siedze w szkole a potem ide na trening

‎Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):według mnie powinniście mnie wybrać na tą posade ponieważ kupuje rozwalone skutery naprawiam je i sprzedaje dlatego umiem namówić klijenta do kupna oraz jestem na tym serwerze od 5 lat

‎Coś od siebie (opcjonalnie): lubie placki

W dniu 8.01.2026 o 19:27, rupooooo napisał:

Nick: rupo
Login: Warriorrrr
SID:  1 49649
Ilość przegranych godzin na serwerze: 19 (tak malo przez to ze wrocilem  po roku na serwer i zapomnialem loginu)
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: Tyle ile bedzie trzeba, jak  ferie sie zaczna tooo bardzo duzoooooo!!
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:  Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:  Niestety nie, ale mysle ze szybko to ogarne.
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam mam na imie  Jakub, mam 16 lat moja  pasja  jest moto, posiadam rieju mrt 50/70 oraz lubie grac w MTA (zlapala mnie zajawka ostatnio i wrocilem na serwer po  roku przerwy, i chcialbym pracowac  tutaj poniewaz mysle ze sie nadam i szybko nabram  doswiadczenia w tej branzy, rowniez choruje na cukrzyce typu1 ale mam sie bardzo dobrze :D.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  Mysle ze powinniscie mnie wybrac, poniewaz jestem mlody i szybko ogarniam w tych tematach i wczesniej jak kiedys gralem na serwerze ciekawila mnie ten biznes/frakcja i chcialbym bardzo dolaczyc i nabrac doswiadczenia od was.
Coś od siebie (opcjonalnie): Mam nadzieje ze sie dostane bo to jednak chcialbym bardzo i to bardzo hehe i mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, milego!

Akceptuję, do akademi dołączasz z nadzorem. Napisz dc- karolkielek

W dniu 9.01.2026 o 06:36, kubatoziom11 napisał:

Nick: kubatoziom1
Login: kubatoziom1
SID:129314
Ilość przegranych godzin na serwerze: 50
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 2h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie za bardzo 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  jestem kuba jestem z woj lubelskiego mam lat 18 w tym roku   jestem miły pomocny itd i nie wiem co jeszcze o mnie napisac
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nie wiem bo bym ciał tu byc itd 
Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro123

W dniu 9.01.2026 o 18:13, kolegowalsie1 napisał:

Ilość przegranych godzin na serwerze: 25 lecz nie gralem 4 lata tylko czasem wbilem

W dniu 9.01.2026 o 19:32, Rybkakarol napisał:

‎Nick:Rybkakarol

‎Login:facio_123

‎SID:100412

‎Wiek:15

‎Ilość przegranych godzin na serwerze:ponad 200

‎Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak

‎Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:

‎Czy należysz do administracji serwera?: nie

‎Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: tak z od 3 do 4 godzin dziennie

‎Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak

‎Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak

‎Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie

‎Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):na codzień upalam skutery gram na najlepszym serwerze w mta. Do 14 siedze w szkole a potem ide na trening

‎Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):według mnie powinniście mnie wybrać na tą posade ponieważ kupuje rozwalone skutery naprawiam je i sprzedaje dlatego umiem namówić klijenta do kupna oraz jestem na tym serwerze od 5 lat

‎Coś od siebie (opcjonalnie): lubie placki

Akceptuję. Napisz dc- karolkielek

Nick: Lexor

Login: StiveX

SID: 143692

Ilość przegranych godzin na serwerze:  1115 h

Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Tak, SAMC

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: normę będę robił i ponad norme 

Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Oczywiscie 

Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Tak

Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Siema jestem Krzysztof mam 16 lat pochodzę z malopolski na codzień interesuje się motoryzacją oraz budownictwem oczywiscie też gram w różne gry itd.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ mam doświadczenie i chce sprzedawać fury wywozic auta na przecho i chce się rozwijać dalej

Coś od siebie (opcjonalnie): pozdr

Edytowane przez Lexor

5 godzin temu, Lexor napisał:

Nick: Lexor

Login: StiveX

SID: 143692

Ilość przegranych godzin na serwerze:  1115 h

Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Tak, SAMC

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: normę będę robił i ponad norme 

Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Oczywiscie 

Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Tak

Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Siema jestem Krzysztof mam 16 lat pochodzę z malopolski na codzień interesuje się motoryzacją oraz budownictwem oczywiscie też gram w różne gry itd.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ mam doświadczenie i chce sprzedawać fury wywozic auta na przecho i chce się rozwijać dalej

Coś od siebie (opcjonalnie): pozdr

Akcpetuje, zgłoś się na dc w celu ustalenia terminu spotkania 

• 2 tygodnie później...

Nick: murzynek.
Login: Szymixon_2114
SID: 129857
Ilość przegranych godzin na serwerze: 750
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: około 15-20h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: byłem w fabryce ok. 2 lata temu 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Nazywam się Szymon, mam 17 lat i moje zainteresowania to gry komputerowe, muzyka i motoryzacja. Moim ulubionym wykonawcą jest Lukasz Liszka aka. Vkie to przez niego moje zainteresowania o muzyce.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem pewien ze sprawdze sie na tej posadzie i bede dobrym sprzedawcą. 
Coś od siebie (opcjonalnie):

Edytowane przez murzynek..

Nick:Kub_Us
Login:Kub_Us
SID:149849
Ilość przegranych godzin na serwerze:51min
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie należę do żadnej frakcji
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:7h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Nazywam się Kuba mam 16 lat lubię psy kocham grać w mta lubię kebaba. Chodzę do szkoły do Lublina do branżowej lubię sprzedawać auta.
 Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem osobą ciekawą świata, która chętnie uczy się nowych rzeczy i nie boje się zadawać pytań. Potrafię jasno wyrażać swoje myśli i szukam prostych, ale trafnych oraz ciekawych odpowiedzi.
Coś od siebie (opcjonalnie):Jestam Kuba mam 16 lat kocham grać w mta straciłem konto bo nie pamiętam loginu i gimail miałem przegrane na serwerze 600h

Edytowane przez Kub Us

W dniu 23.01.2026 o 16:21, murzynek.. napisał:

Nick: murzynek.
Login: Szymixon_2114
SID: 129857
Ilość przegranych godzin na serwerze: 750
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: około 15-20h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: byłem w fabryce ok. 2 lata temu 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Nazywam się Szymon, mam 17 lat i moje zainteresowania to gry komputerowe, muzyka i motoryzacja. Moim ulubionym wykonawcą jest Lukasz Liszka aka. Vkie to przez niego moje zainteresowania o muzyce.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem pewien ze sprawdze sie na tej posadzie i bede dobrym sprzedawcą. 
Coś od siebie (opcjonalnie):

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq, w celu ustalenia terminu na spotkanie wprowadzające. 

W dniu 23.01.2026 o 18:49, Kub Us napisał:

Nick:Kub_Us
Login:Kub_Us
SID:149849
Ilość przegranych godzin na serwerze:51min
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie należę do żadnej frakcji
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:7h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Nazywam się Kuba mam 16 lat lubię psy kocham grać w mta lubię kebaba. Chodzę do szkoły do Lublina do branżowej lubię sprzedawać auta.
 Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem osobą ciekawą świata, która chętnie uczy się nowych rzeczy i nie boje się zadawać pytań. Potrafię jasno wyrażać swoje myśli i szukam prostych, ale trafnych oraz ciekawych odpowiedzi.
Coś od siebie (opcjonalnie):Jestam Kuba mam 16 lat kocham grać w mta straciłem konto bo nie pamiętam loginu i gimail miałem przegrane na serwerze 600h

Odrzucam. 😕

Nick: ziomekmax200 Login: rexkoksxd SID:55307 Wiek: 25 Ilość przegranych godzin na serwerze: 250 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: niie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: na całe zycie moge byc Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem bartek mam lat 25 lubie grac pomagac ittp Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nie wiem widziałęm rekru i pisze se Coś od siebie (opcjonalnie): witam paszted

55 minut temu, rexkoksxd napisał:

Nick: ziomekmax200 Login: rexkoksxd SID:55307 Wiek: 25 Ilość przegranych godzin na serwerze: 250 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: niie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: na całe zycie moge byc Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem bartek mam lat 25 lubie grac pomagac ittp Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nie wiem widziałęm rekru i pisze se Coś od siebie (opcjonalnie): witam paszted

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq, w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego. 

W dniu 28.12.2025 o 14:04, SpecyFiX napisał:

nick:sigma2011
Login:sigma2011
SID:podam potem
Ilość przegranych godzin na serwerze:109h
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:do samc ale jescze mnie nie dodali
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:5h
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:nie ale szybko sie ucze
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem Mikolaj lubie grac w pilke. lubie grac w mta na multi rpg najlepszy serwer w mta
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):ponieważ chcialbym dolonczyc do fabryki aut.poniewaz bede ludzią pomagal w wszystkim będe aktywny.
Coś od siebie (opcjonalnie):siema

Nick: Kryngielek
Login: kryngielek
SID: 149757
Ilość przegranych godzin na serwerze: 93h
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SARA
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: IDK. około 10h myślę
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: raczej tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam nick Kryngielek gram już trochę na tym serwerze, jestem fajny, pracowity oraz pomysłowy. Gram na serwerze MC między frakcyjnym i ogólnie to chyba tylee :)
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ chcę sobię dorobić bo na samej frakcji nie dużo się zarabia, a tak to sobię dorobię i poznam nowych ludzi. Chcę żebyście mnie wybrali bo pracowałem już w San News oraz pracuję w SARA więc mam doświadczenie w takich pracach
Coś od siebie (opcjonalnie): jestem śliczny :)

47 minut temu, Kregiel132 napisał:

Nick: Kryngielek
Login: kryngielek
SID: 149757
Ilość przegranych godzin na serwerze: 93h
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SARA
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: IDK. około 10h myślę
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: raczej tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam nick Kryngielek gram już trochę na tym serwerze, jestem fajny, pracowity oraz pomysłowy. Gram na serwerze MC między frakcyjnym i ogólnie to chyba tylee 🙂
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ chcę sobię dorobić bo na samej frakcji nie dużo się zarabia, a tak to sobię dorobię i poznam nowych ludzi. Chcę żebyście mnie wybrali bo pracowałem już w San News oraz pracuję w SARA więc mam doświadczenie w takich pracach
Coś od siebie (opcjonalnie): jestem śliczny 🙂

Akceptuj, zgłoś się do @popoq albo do mnie na dc