mcgrando Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Nick: mcgrando Login: mcgrando SID:127628 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze: 80 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Nie. Czy należysz do administracji serwera?: Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: kilka godzin 5-10 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie. Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam, nazywam się Jakub pochodzę z woj Lubelskiego interesuję się wojskiem oraz służbami mundurowymi chodzę do szkoły wojskowej a w przyszłości mam plan aplikować na studia oficerskie gdzie będę kontynuował karierę w WP. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem spokojnym i rozważnym graczem który przemyśla swoje decyzje (szczególnie w kasynie). Jestem godny zaufania w poważnym sprawach i nie lekceważę danego mi zadania gdzie zawsze próbuje dać z siebie wszystko. Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdro i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 16 godzin temu, mcgrando napisał: Nick: mcgrando Login: mcgrando SID:127628 Wiek:16 Ilość przegranych godzin na serwerze: 80 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Nie. Czy należysz do administracji serwera?: Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: kilka godzin 5-10 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie. Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam, nazywam się Jakub pochodzę z woj Lubelskiego interesuję się wojskiem oraz służbami mundurowymi chodzę do szkoły wojskowej a w przyszłości mam plan aplikować na studia oficerskie gdzie będę kontynuował karierę w WP. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem spokojnym i rozważnym graczem który przemyśla swoje decyzje (szczególnie w kasynie). Jestem godny zaufania w poważnym sprawach i nie lekceważę danego mi zadania gdzie zawsze próbuje dać z siebie wszystko. Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdro i powodzenia. Akceptuję, zgłoś się na dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuszxd Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego W dniu 28.12.2025 o 13:48, Karol. napisał: Nick: R1udy Login: matuszxd SID:116210 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze: 385h Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak zapoznałem się Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie należę Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20 na luzie Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: posiadam oba Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siemanko Jestem spokojną osobą, nie szukam dram ani nie robię ich bez powodu. Lubię proste sprawy, jasne zasady i nie ma dla mnir rzeczy nie możliwych, jestem w stanie nauczyc sie wszystkiego i to w szybkim czasie Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Uważam, że jestem idealnym kandydatem. Jestem uparty, nieugięty i lubię robić nowe rzeczy taka praca byłaby dla mnie nowym doświadczeniem, którego chcę spróbować. Jestem przekonany, że ani przez sekundę nie zwątpicie w to, czy wybraliście odpowiednią osobę. Coś od siebie (opcjonalnie): chyba wszystko co chcialem napisać juz napisałem, pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 15 godzin temu, matuszxd napisał: Akceptuje, ale na nadzór. Skontaktuj sie do mnie na dc Popoq, w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pskek Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nick: Pysiek Login: Pysiek SID: 74177 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze: 331 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Sara Czy należysz do administracji serwera?: Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 5-10h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Interesuje się motoryzacją, komputerami i nie jakoś bardzo ale piłką nożną. W MTA / GTA SA gram od +- 8 lat, mapę znam na pamięć mam dystans do siebie i potrafię zachować spokój. Nie mam żadnych schorzeń które mogą przeszkodzić w pisaniu z ortografią albo komunikacji z klientem i jestem miły dla innych frakcji/biznesów Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam dosyć duży zasób słów, jestem osobą pełną empatii i towarzyską, a także potrafię poprawnie pisać i to ortograficznych poprawnie, co ułatwia dalszą współpracę i wymianę informacji w zespole. Ponadto potrafię się śmiać i więc mocno przyczyniam się do miłej atmosfery w pracy, a jednocześnie jestem osobą odpowiedzialną, staranną i chętną do nauki, a to szczególnie w pracy w fabryce samochodowej, gdzie liczy się zaufanie, precyzja i zaangażowanie są ważkie. Coś od siebie (opcjonalnie): polecamzaakceptowac 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 5 godzin temu, Pskek napisał: Nick: Pysiek Login: Pysiek SID: 74177 Wiek: 14 Ilość przegranych godzin na serwerze: 331 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Sara Czy należysz do administracji serwera?: Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 5-10h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Interesuje się motoryzacją, komputerami i nie jakoś bardzo ale piłką nożną. W MTA / GTA SA gram od +- 8 lat, mapę znam na pamięć mam dystans do siebie i potrafię zachować spokój. Nie mam żadnych schorzeń które mogą przeszkodzić w pisaniu z ortografią albo komunikacji z klientem i jestem miły dla innych frakcji/biznesów Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam dosyć duży zasób słów, jestem osobą pełną empatii i towarzyską, a także potrafię poprawnie pisać i to ortograficznych poprawnie, co ułatwia dalszą współpracę i wymianę informacji w zespole. Ponadto potrafię się śmiać i więc mocno przyczyniam się do miłej atmosfery w pracy, a jednocześnie jestem osobą odpowiedzialną, staranną i chętną do nauki, a to szczególnie w pracy w fabryce samochodowej, gdzie liczy się zaufanie, precyzja i zaangażowanie są ważkie. Coś od siebie (opcjonalnie): polecamzaakceptowac 🙂 Akceptuje. Odezwij sie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek2115 Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Nick: Kamilek2115 Login: kamilek2115 SID: 86383 Wiek: 19 Ilość przegranych godzin na serwerze: 334godz Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: tak samc Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): hej nazywam sie kamil mam 19 lat i na codzien pracuje w maku. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): ponieważ zawsze to jakas nowa osoba a pozatym chce zobaczyc jak sie pracuje w fabryce. Coś od siebie (opcjonalnie): pozderki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 1 minutę temu, kamilek2115 napisał: Nick: Kamilek2115 Login: kamilek2115 SID: 86383 Wiek: 19 Ilość przegranych godzin na serwerze: 334godz Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: tak samc Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): hej nazywam sie kamil mam 19 lat i na codzien pracuje w maku. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): ponieważ zawsze to jakas nowa osoba a pozatym chce zobaczyc jak sie pracuje w fabryce. Coś od siebie (opcjonalnie): pozderki Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolegowalsie1 Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Nick: adrianno Login: adrianno SID: n bylem na serwie dzis Wiek: 13 Ilość przegranych godzin na serwerze: n pamietam Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie bo mi sie ostatnio rozwalił Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord i ts tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bo już byłem Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną w to, co robię, a gdy podejmuję się jakiegoś zadania, staram się wykonywać je dokładnie i sumiennie. Szybko się uczę, potrafię współpracować z innymi graczami oraz utrzymywać dobrą atmosferę w zespole, nawet w stresujących sytuacjach. Mam już doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji, dlatego wiem, jak wyglądają obowiązki i czego się ode mnie oczekuje. Zależy mi na dalszym rozwoju na serwerze oraz na tym, aby przyczynić się do sprawnego działania biznesu i pomóc w jego rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 3 godziny temu, kolegowalsie1 napisał: Nick: adrianno Login: adrianno SID: n bylem na serwie dzis Wiek: 13 Ilość przegranych godzin na serwerze: n pamietam Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie bo mi sie ostatnio rozwalił Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord i ts tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bo już byłem Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną w to, co robię, a gdy podejmuję się jakiegoś zadania, staram się wykonywać je dokładnie i sumiennie. Szybko się uczę, potrafię współpracować z innymi graczami oraz utrzymywać dobrą atmosferę w zespole, nawet w stresujących sytuacjach. Mam już doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji, dlatego wiem, jak wyglądają obowiązki i czego się ode mnie oczekuje. Zależy mi na dalszym rozwoju na serwerze oraz na tym, aby przyczynić się do sprawnego działania biznesu i pomóc w jego rozwoju. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolegowalsie1 Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick: adrianno Login: adrianno SID: 109966 Wiek: 13 Ilość przegranych godzin na serwerze: 34 zróbcie wyjatek plsssss Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie bo mi sie ostatnio rozwalił Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord i ts tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bo już byłem Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną w to, co robię, a gdy podejmuję się jakiegoś zadania, staram się wykonywać je dokładnie i sumiennie. Szybko się uczę, potrafię współpracować z innymi graczami oraz utrzymywać dobrą atmosferę w zespole, nawet w stresujących sytuacjach. Mam już doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji, dlatego wiem, jak wyglądają obowiązki i czego się ode mnie oczekuje. Zależy mi na dalszym rozwoju na serwerze oraz na tym, aby przyczynić się do sprawnego działania biznesu i pomóc w jego rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungFabi Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick: YoungFabi Login: YoungFabi SID: 133747 Wiek: 16 ww Ilość przegranych godzin na serwerze: 500 coś Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: ta Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SAMC Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: idk Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale chyba ogarne Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam na imię Fabian i mam 16 lat. W wolnym czasie lubię czytać książki o wiedźminie. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): chciałbym się dostać ponieważ chcę zobaczyć jak tu działa ta fabryka Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro @Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) 1 godzinę temu, YoungFabi napisał: Nick: YoungFabi Login: YoungFabi SID: 133747 Wiek: 16 ww Ilość przegranych godzin na serwerze: 500 coś Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: ta Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SAMC Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: idk Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale chyba ogarne Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam na imię Fabian i mam 16 lat. W wolnym czasie lubię czytać książki o wiedźminie. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): chciałbym się dostać ponieważ chcę zobaczyć jak tu działa ta fabryka Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro @Karol. Akceptuję, zgłoś się na pv dc- karolkielek 5 godzin temu, kolegowalsie1 napisał: Nick: adrianno Login: adrianno SID: 109966 Wiek: 13 Ilość przegranych godzin na serwerze: 34 zróbcie wyjatek plsssss Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie bo mi sie ostatnio rozwalił Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord i ts tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bo już byłem Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną w to, co robię, a gdy podejmuję się jakiegoś zadania, staram się wykonywać je dokładnie i sumiennie. Szybko się uczę, potrafię współpracować z innymi graczami oraz utrzymywać dobrą atmosferę w zespole, nawet w stresujących sytuacjach. Mam już doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji, dlatego wiem, jak wyglądają obowiązki i czego się ode mnie oczekuje. Zależy mi na dalszym rozwoju na serwerze oraz na tym, aby przyczynić się do sprawnego działania biznesu i pomóc w jego rozwoju. Odrzucam, brak wymagań Edytowane 15 Lutego przez Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zezik Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick:bartek.pl123 Login:bartek.pl123 SID:66606 Wiek:17 (Maju) 18 Ilość przegranych godzin na serwerze: 250 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Nie Czy należysz do administracji serwera?:Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: Plus minus 3/5 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Cześć jestem Bartek. Interesuje się głównie samochodami jak i mechaniką (tuning) driftem. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Nigdy nie byłem w biznesie na serwerze a zawsze chciałem dołączyć gdzieś, oczywiście mam kulturę osobistą jak i dla administracji serwera. Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 19 godzin temu, zezik napisał: Nick:bartek.pl123 Login:bartek.pl123 SID:66606 Wiek:17 (Maju) 18 Ilość przegranych godzin na serwerze: 250 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Nie Czy należysz do administracji serwera?:Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: Plus minus 3/5 godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Cześć jestem Bartek. Interesuje się głównie samochodami jak i mechaniką (tuning) driftem. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Nigdy nie byłem w biznesie na serwerze a zawsze chciałem dołączyć gdzieś, oczywiście mam kulturę osobistą jak i dla administracji serwera. Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam 😄 Akceptuje. Skontaktuj sie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matson2115 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Nick: HK_Matson Login: matilorna SID:136374 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze: 317 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak jak najbardziej Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?:nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: ile sie da jak najwiecej Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie wiem nie bardzo Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siemanko jestem mati mama ksywkę młody moją pasją jest wędkarstwo i zajmuje sie mechaniką Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): no bo jestem uprzejmy nikogo nie wyzywam chb ze bedzie trzeba i jestem pomocny Coś od siebie (opcjonalnie pozdrawiam każdego i miłego dnia lub wieczoru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawkosia Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 22 minuty temu, Matson2115 napisał: Nick: HK_Matson Login: matilorna SID:136374 Wiek:15 Ilość przegranych godzin na serwerze: 317 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak jak najbardziej Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?:nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: ile sie da jak najwiecej Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie wiem nie bardzo Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siemanko jestem mati mama ksywkę młody moją pasją jest wędkarstwo i zajmuje sie mechaniką Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): no bo jestem uprzejmy nikogo nie wyzywam chb ze bedzie trzeba i jestem pomocny Coś od siebie (opcjonalnie pozdrawiam każdego i miłego dnia lub wieczoru akceptuję. Dogadamy się w temacie spotkania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ten_Dzik Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Nick:NaiverTiger09 Login:TenVaper SID:63700 Wiek:21 Ilość przegranych godzin na serwerze:530h i 26minut Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie Czy należysz do administracji serwera?:nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:35h Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Discord Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):moim hobby jest muzyka oraz fotografia.Nienawidzę się uczyć ale mus to mus Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą która charakteryzuje się wysokim poziomem zangaażowania i odpowiedzialnością jestem komunikatywny zorganizowany i dokładny. Coś od siebie (opcjonalnie):Jestem osobą która nie lubi marnować czasu.jestem suchą burzą nad pustynią.moje marzenia jest podrózowanie. Edytowane 23 Lutego przez Ten_Dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popoq Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego W dniu 23.02.2026 o 03:58, Ten_Dzik napisał: Nick:NaiverTiger09 Login:TenVaper SID:63700 Wiek:21 Ilość przegranych godzin na serwerze:530h i 26minut Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie Czy należysz do administracji serwera?:nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:35h Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Discord Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:nie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):moim hobby jest muzyka oraz fotografia.Nienawidzę się uczyć ale mus to mus Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą która charakteryzuje się wysokim poziomem zangaażowania i odpowiedzialnością jestem komunikatywny zorganizowany i dokładny. Coś od siebie (opcjonalnie):Jestem osobą która nie lubi marnować czasu.jestem suchą burzą nad pustynią.moje marzenia jest podrózowanie. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefLukasz Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Nick:SzefLukasz Login:RysiuHEHE SID:147252 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze:164 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Należe , SAMC Czy należysz do administracji serwera?: Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10/15 Godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Raczej Tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Hej Mam Na Imię Łukasz Lubię Jezdzić Rowerem i Grać W MTA Pełniąc Fuchę W Frankcji SAMC. Bardzi Bym Chciał Dołączyć Do Waszego Bizesu Żeby Pomóc I Rozbudować Bizens. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Bo Chciałbym Rozbudować Bizens I Pomóc W Bizensie.Chciałbym Dołączyć Do Bizensu Bo Chciałbym Poświęcić Swój Czas Na Ten Biznes I Go Rozbudować. Coś od siebie (opcjonalnie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysior. Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) W dniu 28.12.2025 o 13:48, Karol. napisał: Z dniem dzisiejszym zostaje otworzony kolejny nabór do biznesu Fabryka Aut Oto wymagania które musi spełniać osoba aplikująca na stanowisko: - Znajomość regulaminu biznesowego oraz regulaminu Głównej Komisji Frakcyjnej - Wysoki poziom kultury oraz znajomość podstaw ortografii - Minimum 50 przegranych godzin na serwerze - Podanie napisane ZGODNIE ZE WZOREM - Posiadanie sprawnego mikrofonu - Posiadanie komunikatorów takich jak Discord oraz Teamspeak3 - Minimum 14 lat Ważne informacje: • Przy składaniu aplikacji należy zastosować się do wzoru przedstawionego poniżej, w przypadku braku zastosowania podanie zostaje usunięte • Prześmiewcze podania będą skutkowały wpisaniem na czarną listę biznesu. • Podania należy składać w odpowiedzi pod owym postem Tak prezentuje się wzór: Podania będą rozpatrywane do 48h przez kogoś z zarządu (Wyjątek stanowią osoby które opuściły biznes San News, oni muszą odczekać 72h): @Siasio @Jvnusz @Karol. @popoq @Kawkosia @jasiu12343123 Nick: Bysiorooo Login: Bysior44 SID: 96287 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze: 550 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: safd Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nazywam się Krzysztof lubię dźwigać ciężary a oprócz tego to grac na multi i oglądać horrory 🫠 Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo jestem innowacyjny i jedyny w swoim rodzaju oraz aktywność to moja mocna strona Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro 600 Edytowane 25 Lutego przez bysior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 13 godzin temu, RyszardHEHE napisał: Nick:SzefLukasz Login:RysiuHEHE SID:147252 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze:164 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Należe , SAMC Czy należysz do administracji serwera?: Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10/15 Godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Raczej Tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Hej Mam Na Imię Łukasz Lubię Jezdzić Rowerem i Grać W MTA Pełniąc Fuchę W Frankcji SAMC. Bardzi Bym Chciał Dołączyć Do Waszego Bizesu Żeby Pomóc I Rozbudować Bizens. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Bo Chciałbym Rozbudować Bizens I Pomóc W Bizensie.Chciałbym Dołączyć Do Bizensu Bo Chciałbym Poświęcić Swój Czas Na Ten Biznes I Go Rozbudować. Coś od siebie (opcjonalnie): Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, ale trafiasz na NADZÓR. Zgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej. 43 minuty temu, bysior. napisał: Nick: Bysiorooo Login: Bysior44 SID: 96287 Wiek: 17 Ilość przegranych godzin na serwerze: 550 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: safd Czy należysz do administracji serwera?: nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nazywam się Krzysztof lubię dźwigać ciężary a oprócz tego to grac na multi i oglądać horrory 🫠 Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo jestem innowacyjny i jedyny w swoim rodzaju oraz aktywność to moja mocna strona Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro 600 Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE. Zgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 25 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego NOWY WZÓR !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycuterminator Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Nick:cycuterminator Login:cycuterminator SID:150269 Wiek: 19 lat Ilość przegranych godzin na serwerze: 50h Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Wklej link do swoich kar serwerowych: niestety nie moge wstawic ale mialem tylko raz muta Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: dziennie moge byc po 5 4 h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale szybko sie ucze Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Interesuję się przede wszystkim lotnictwem oraz motoryzacją, ponieważ fascynuje mnie zarówno technologia stojąca za nowoczesnymi samolotami, jak i rozwój silników oraz innowacyjnych rozwiązań stosowanych w samochodach sportowych i elektrycznych. Chętnie śledzę nowinki związane z konstrukcją maszyn, historią lotnictwa oraz osiągami najszybszych aut, a w wolnym czasie oglądam materiały i czytam artykuły poszerzające moją wiedzę w tych dziedzinach. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą ktora ciągle jest na serwerze jestem tez bardzo kulturalny komunikatywny bez konfliktowy i tez zabawny wiec sprawdzilbym sie w tej roli Coś od siebie (opcjonalnie): mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 2 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 7 godzin temu, Cycuterminator napisał: Nick:cycuterminator Login:cycuterminator SID:150269 Wiek: 19 lat Ilość przegranych godzin na serwerze: 50h Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Wklej link do swoich kar serwerowych: niestety nie moge wstawic ale mialem tylko raz muta Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: dziennie moge byc po 5 4 h Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale szybko sie ucze Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Interesuję się przede wszystkim lotnictwem oraz motoryzacją, ponieważ fascynuje mnie zarówno technologia stojąca za nowoczesnymi samolotami, jak i rozwój silników oraz innowacyjnych rozwiązań stosowanych w samochodach sportowych i elektrycznych. Chętnie śledzę nowinki związane z konstrukcją maszyn, historią lotnictwa oraz osiągami najszybszych aut, a w wolnym czasie oglądam materiały i czytam artykuły poszerzające moją wiedzę w tych dziedzinach. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą ktora ciągle jest na serwerze jestem tez bardzo kulturalny komunikatywny bez konfliktowy i tez zabawny wiec sprawdzilbym sie w tej roli Coś od siebie (opcjonalnie): mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam ❤️ Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, ale trafiasz na NADZÓR. Zgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi