Skocz do zawartości

Fabryka Aut- Rekrutacja 24/7

Karol.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: mcgrando
Login: mcgrando
SID:127628
Ilość przegranych godzin na serwerze: 80
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Nie.
Czy należysz do administracji serwera?: Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: kilka godzin 5-10
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie.
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam, nazywam się Jakub pochodzę z woj Lubelskiego interesuję się wojskiem oraz służbami mundurowymi chodzę do szkoły wojskowej a w przyszłości mam plan aplikować na studia oficerskie gdzie będę kontynuował karierę w WP. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem spokojnym i rozważnym graczem który przemyśla swoje decyzje (szczególnie w kasynie). Jestem godny zaufania w poważnym sprawach i nie lekceważę danego mi zadania gdzie zawsze próbuje dać z siebie wszystko.
Coś od siebie (opcjonalnie):  Pozdro i powodzenia.

16 godzin temu, mcgrando napisał:

Nick: mcgrando
Login: mcgrando
SID:127628
Ilość przegranych godzin na serwerze: 80
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Nie.
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: kilka godzin 5-10
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie.
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam, nazywam się Jakub pochodzę z woj Lubelskiego interesuję się wojskiem oraz służbami mundurowymi chodzę do szkoły wojskowej a w przyszłości mam plan aplikować na studia oficerskie gdzie będę kontynuował karierę w WP. 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem spokojnym i rozważnym graczem który przemyśla swoje decyzje (szczególnie w kasynie). Jestem godny zaufania w poważnym sprawach i nie lekceważę danego mi zadania gdzie zawsze próbuje dać z siebie wszystko.
Coś od siebie (opcjonalnie):  Pozdro i powodzenia.

Akceptuję, zgłoś się na dc

W dniu 28.12.2025 o 13:48, Karol. napisał:

Nick: R1udy
Login: matuszxd
SID:116210
Ilość przegranych godzin na serwerze: 385h
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak zapoznałem się
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie należę 
Czy należysz do administracji serwera?: nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20 na luzie 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: posiadam oba 
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siemanko Jestem spokojną osobą, nie szukam dram ani nie robię ich  bez powodu. Lubię proste sprawy, jasne zasady i nie ma dla mnir rzeczy nie możliwych, jestem w stanie nauczyc sie wszystkiego i to w szybkim czasie 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Uważam, że jestem idealnym kandydatem. Jestem uparty, nieugięty i lubię robić nowe rzeczy taka praca byłaby dla mnie nowym doświadczeniem, którego chcę spróbować. Jestem przekonany, że ani przez sekundę nie zwątpicie w to, czy wybraliście odpowiednią osobę.
Coś od siebie (opcjonalnie): chyba wszystko co chcialem napisać juz napisałem, pozdrawiam ciepło 

Nick: Pysiek
Login: Pysiek
SID: 74177
Ilość przegranych godzin na serwerze: 331
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Sara
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 5-10h
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Interesuje się motoryzacją, komputerami i nie jakoś bardzo ale piłką nożną. W MTA / GTA SA gram od +- 8 lat, mapę znam na pamięć mam dystans do siebie i potrafię zachować spokój. Nie mam żadnych schorzeń które mogą przeszkodzić w pisaniu z ortografią albo komunikacji z klientem i jestem miły dla innych frakcji/biznesów
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam dosyć duży zasób słów, jestem osobą pełną empatii i towarzyską, a także potrafię poprawnie pisać i to ortograficznych poprawnie, co ułatwia dalszą współpracę i wymianę informacji w zespole. Ponadto potrafię się śmiać i więc mocno przyczyniam się do miłej atmosfery w pracy, a jednocześnie jestem osobą odpowiedzialną, staranną i chętną do nauki, a to szczególnie w pracy w fabryce samochodowej, gdzie liczy się zaufanie, precyzja i zaangażowanie są ważkie.
Coś od siebie (opcjonalnie): polecamzaakceptowac 🙂

5 godzin temu, Pskek napisał:

Nick: Pysiek
Login: Pysiek
SID: 74177
Ilość przegranych godzin na serwerze: 331
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Sara
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 5-10h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Interesuje się motoryzacją, komputerami i nie jakoś bardzo ale piłką nożną. W MTA / GTA SA gram od +- 8 lat, mapę znam na pamięć mam dystans do siebie i potrafię zachować spokój. Nie mam żadnych schorzeń które mogą przeszkodzić w pisaniu z ortografią albo komunikacji z klientem i jestem miły dla innych frakcji/biznesów
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam dosyć duży zasób słów, jestem osobą pełną empatii i towarzyską, a także potrafię poprawnie pisać i to ortograficznych poprawnie, co ułatwia dalszą współpracę i wymianę informacji w zespole. Ponadto potrafię się śmiać i więc mocno przyczyniam się do miłej atmosfery w pracy, a jednocześnie jestem osobą odpowiedzialną, staranną i chętną do nauki, a to szczególnie w pracy w fabryce samochodowej, gdzie liczy się zaufanie, precyzja i zaangażowanie są ważkie.
Coś od siebie (opcjonalnie): polecamzaakceptowac 🙂

Akceptuje. Odezwij sie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego

Nick: Kamilek2115
Login: kamilek2115
SID: 86383
Ilość przegranych godzin na serwerze: 334godz
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: tak samc
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10h
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): hej nazywam sie kamil mam 19 lat i na codzien pracuje w maku.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): ponieważ zawsze to jakas nowa osoba a pozatym chce zobaczyc jak sie pracuje w fabryce.
Coś od siebie (opcjonalnie): pozderki

1 minutę temu, kamilek2115 napisał:

Nick: Kamilek2115
Login: kamilek2115
SID: 86383
Ilość przegranych godzin na serwerze: 334godz
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: tak samc
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): hej nazywam sie kamil mam 19 lat i na codzien pracuje w maku.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): ponieważ zawsze to jakas nowa osoba a pozatym chce zobaczyc jak sie pracuje w fabryce.
Coś od siebie (opcjonalnie): pozderki

Akceptuje. 

Nick: adrianno
Login: adrianno
SID: n bylem na serwie dzis
Ilość przegranych godzin na serwerze: n pamietam

Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 20h

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: nie bo mi sie ostatnio rozwalił

Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord i ts tak

Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bo już byłem

Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):
Jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną w to, co robię, a gdy podejmuję się jakiegoś zadania, staram się wykonywać je dokładnie i sumiennie. Szybko się uczę, potrafię współpracować z innymi graczami oraz utrzymywać dobrą atmosferę w zespole, nawet w stresujących sytuacjach. Mam już doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji, dlatego wiem, jak wyglądają obowiązki i czego się ode mnie oczekuje. Zależy mi na dalszym rozwoju na serwerze oraz na tym, aby przyczynić się do sprawnego działania biznesu i pomóc w jego rozwoju.

3 godziny temu, kolegowalsie1 napisał:

SID: n bylem na serwie dzis
Ilość przegranych godzin na serwerze: n pamietam

Jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną w to, co robię, a gdy podejmuję się jakiegoś zadania, staram się wykonywać je dokładnie i sumiennie. Szybko się uczę, potrafię współpracować z innymi graczami oraz utrzymywać dobrą atmosferę w zespole, nawet w stresujących sytuacjach. Mam już doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji, dlatego wiem, jak wyglądają obowiązki i czego się ode mnie oczekuje. Zależy mi na dalszym rozwoju na serwerze oraz na tym, aby przyczynić się do sprawnego działania biznesu i pomóc w jego rozwoju.

Odrzucam.

SID: 109966
Ilość przegranych godzin na serwerze: 34 zróbcie wyjatek plsssss

Nick: YoungFabi
Login: YoungFabi
SID: 133747
Ilość przegranych godzin na serwerze: 500 coś
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: ta
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SAMC
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: idk
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale chyba ogarne
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  Mam na imię Fabian i mam 16 lat. W wolnym czasie lubię czytać książki o wiedźminie.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  chciałbym się dostać ponieważ chcę zobaczyć jak tu działa ta fabryka 
Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro @Karol.

1 godzinę temu, YoungFabi napisał:

Nick: YoungFabi
Login: YoungFabi
SID: 133747
Ilość przegranych godzin na serwerze: 500 coś
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: ta
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SAMC
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: idk
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale chyba ogarne
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  Mam na imię Fabian i mam 16 lat. W wolnym czasie lubię czytać książki o wiedźminie.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  chciałbym się dostać ponieważ chcę zobaczyć jak tu działa ta fabryka 
Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro @Karol.

Akceptuję, zgłoś się na pv dc- karolkielek

5 godzin temu, kolegowalsie1 napisał:

SID: 109966
Ilość przegranych godzin na serwerze: 34 zróbcie wyjatek plsssss

Odrzucam, brak wymagań

Edytowane przez Karol.

Nick:bartek.pl123
Login:bartek.pl123
SID:66606
Ilość przegranych godzin na serwerze: 250
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Nie
Czy należysz do administracji serwera?:Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: Plus minus 3/5 godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Cześć jestem Bartek. Interesuje się głównie samochodami jak i mechaniką (tuning) driftem.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Nigdy nie byłem w biznesie na serwerze a zawsze chciałem dołączyć gdzieś, oczywiście mam kulturę osobistą jak i dla administracji serwera.
Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam 😄

19 godzin temu, zezik napisał:

Nick:bartek.pl123
Login:bartek.pl123
SID:66606
Ilość przegranych godzin na serwerze: 250
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Nie
Czy należysz do administracji serwera?:Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: Plus minus 3/5 godzin
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Cześć jestem Bartek. Interesuje się głównie samochodami jak i mechaniką (tuning) driftem.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Nigdy nie byłem w biznesie na serwerze a zawsze chciałem dołączyć gdzieś, oczywiście mam kulturę osobistą jak i dla administracji serwera.
Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam 😄

Akceptuje. Skontaktuj sie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego.

Nick: HK_Matson
Login: matilorna
SID:136374
Ilość przegranych godzin na serwerze: 317
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak jak najbardziej
Czy należysz do administracji serwera?:nie 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: ile sie da jak najwiecej
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie wiem nie bardzo
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siemanko jestem mati mama ksywkę młody moją pasją jest wędkarstwo i zajmuje sie mechaniką
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): no bo jestem uprzejmy nikogo nie wyzywam chb ze bedzie trzeba i jestem pomocny
Coś od siebie (opcjonalnie pozdrawiam każdego i miłego dnia  lub wieczoru

• Like 1

22 minuty temu, Matson2115 napisał:

Nick: HK_Matson
Login: matilorna
SID:136374
Ilość przegranych godzin na serwerze: 317
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak jak najbardziej
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: ile sie da jak najwiecej
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie wiem nie bardzo
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siemanko jestem mati mama ksywkę młody moją pasją jest wędkarstwo i zajmuje sie mechaniką
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): no bo jestem uprzejmy nikogo nie wyzywam chb ze bedzie trzeba i jestem pomocny
Coś od siebie (opcjonalnie pozdrawiam każdego i miłego dnia  lub wieczoru

akceptuję. Dogadamy się w temacie spotkania

• Like 1

Nick:NaiverTiger09
Login:TenVaper
SID:63700
Ilość przegranych godzin na serwerze:530h i 26minut
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:35h
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Discord
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):moim hobby jest muzyka oraz fotografia.Nienawidzę się uczyć ale mus to mus 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą która  charakteryzuje się wysokim poziomem zangaażowania i odpowiedzialnością jestem komunikatywny zorganizowany i dokładny.
Coś od siebie (opcjonalnie):Jestem osobą która nie lubi marnować czasu.jestem suchą burzą nad pustynią.moje marzenia jest podrózowanie.

Edytowane przez Ten_Dzik

W dniu 23.02.2026 o 03:58, Ten_Dzik napisał:

Nick:NaiverTiger09
Login:TenVaper
SID:63700
Ilość przegranych godzin na serwerze:530h i 26minut
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:35h
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Discord
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):moim hobby jest muzyka oraz fotografia.Nienawidzę się uczyć ale mus to mus 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą która  charakteryzuje się wysokim poziomem zangaażowania i odpowiedzialnością jestem komunikatywny zorganizowany i dokładny.
Coś od siebie (opcjonalnie):Jestem osobą która nie lubi marnować czasu.jestem suchą burzą nad pustynią.moje marzenia jest podrózowanie.

Odrzucam. 

Nick:SzefLukasz
Login:RysiuHEHE
SID:147252
Ilość przegranych godzin na serwerze:164
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Należe , SAMC
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10/15 Godzin
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Raczej Tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Hej Mam Na Imię Łukasz Lubię Jezdzić Rowerem i  Grać W MTA Pełniąc Fuchę W Frankcji SAMC. Bardzi Bym Chciał Dołączyć Do Waszego Bizesu Żeby Pomóc I Rozbudować Bizens.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Bo Chciałbym Rozbudować Bizens I Pomóc W Bizensie.Chciałbym Dołączyć Do Bizensu Bo Chciałbym Poświęcić Swój Czas Na Ten Biznes I Go Rozbudować.
Coś od siebie (opcjonalnie):

W dniu 28.12.2025 o 13:48, Karol. napisał:

1616042707_logofabryka.thumb.png.8707b04c1e577cd012760e0aa1976abc.png

Z dniem dzisiejszym zostaje otworzony kolejny nabór do biznesu Fabryka Aut

Oto wymagania które musi spełniać osoba aplikująca na stanowisko:

- Znajomość regulaminu biznesowego oraz regulaminu Głównej Komisji Frakcyjnej
- Wysoki poziom kultury oraz znajomość podstaw ortografii
- Minimum 50 przegranych godzin na serwerze
- Podanie napisane ZGODNIE ZE WZOREM
- Posiadanie sprawnego mikrofonu
- Posiadanie komunikatorów takich jak Discord oraz Teamspeak3
- Minimum 14 lat

Ważne informacje:

• Przy składaniu aplikacji należy zastosować się do wzoru przedstawionego poniżej, w przypadku braku zastosowania podanie zostaje usunięte
• Prześmiewcze podania będą skutkowały wpisaniem na czarną listę biznesu.
• Podania należy składać w odpowiedzi pod owym postem

Tak prezentuje się wzór:

Podania będą rozpatrywane do 48h przez kogoś z zarządu (Wyjątek stanowią osoby które opuściły biznes San News, oni muszą odczekać 72h):
@Siasio
 @Jvnusz @Karol. @popoq @Kawkosia  @jasiu12343123

Nick: Bysiorooo
Login: Bysior44
SID: 96287
Ilość przegranych godzin na serwerze: 550
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: safd
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nazywam się Krzysztof lubię dźwigać ciężary a oprócz tego to grac na multi i oglądać horrory 🫠
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo jestem innowacyjny i jedyny w swoim rodzaju oraz aktywność to moja mocna strona 
Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro 600 

Edytowane przez bysior.

13 godzin temu, RyszardHEHE napisał:

Nick:SzefLukasz
Login:RysiuHEHE
SID:147252
Ilość przegranych godzin na serwerze:164
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Należe , SAMC
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 10/15 Godzin
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Raczej Tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Hej Mam Na Imię Łukasz Lubię Jezdzić Rowerem i  Grać W MTA Pełniąc Fuchę W Frankcji SAMC. Bardzi Bym Chciał Dołączyć Do Waszego Bizesu Żeby Pomóc I Rozbudować Bizens.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Bo Chciałbym Rozbudować Bizens I Pomóc W Bizensie.Chciałbym Dołączyć Do Bizensu Bo Chciałbym Poświęcić Swój Czas Na Ten Biznes I Go Rozbudować.
Coś od siebie (opcjonalnie):

Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, ale trafiasz na NADZÓRZgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej.

43 minuty temu, bysior. napisał:

Nick: Bysiorooo
Login: Bysior44
SID: 96287
Ilość przegranych godzin na serwerze: 550
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: safd
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nazywam się Krzysztof lubię dźwigać ciężary a oprócz tego to grac na multi i oglądać horrory 🫠
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo jestem innowacyjny i jedyny w swoim rodzaju oraz aktywność to moja mocna strona 
Coś od siebie (opcjonalnie): pozdro 600 

Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANEZgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej.

• Like 1

Nick:cycuterminator
Login:cycuterminator
SID:150269
Ilość przegranych godzin na serwerze: 50h
Wklej link do swoich kar serwerowych: niestety nie moge wstawic ale mialem tylko raz muta

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: dziennie moge byc po 5 4 h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale szybko sie ucze
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Interesuję się przede wszystkim lotnictwem oraz motoryzacją, ponieważ fascynuje mnie zarówno technologia stojąca za nowoczesnymi samolotami, jak i rozwój silników oraz innowacyjnych rozwiązań stosowanych w samochodach sportowych i elektrycznych. Chętnie śledzę nowinki związane z konstrukcją maszyn, historią lotnictwa oraz osiągami najszybszych aut, a w wolnym czasie oglądam materiały i czytam artykuły poszerzające moją wiedzę w tych dziedzinach.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  jestem osobą ktora ciągle jest na serwerze jestem tez bardzo kulturalny komunikatywny bez konfliktowy i tez zabawny wiec sprawdzilbym sie w tej roli 
Coś od siebie (opcjonalnie): mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam ❤️

• Like 1

7 godzin temu, Cycuterminator napisał:

Nick:cycuterminator
Login:cycuterminator
SID:150269
Ilość przegranych godzin na serwerze: 50h
Wklej link do swoich kar serwerowych: niestety nie moge wstawic ale mialem tylko raz muta

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: dziennie moge byc po 5 4 h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale szybko sie ucze
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Interesuję się przede wszystkim lotnictwem oraz motoryzacją, ponieważ fascynuje mnie zarówno technologia stojąca za nowoczesnymi samolotami, jak i rozwój silników oraz innowacyjnych rozwiązań stosowanych w samochodach sportowych i elektrycznych. Chętnie śledzę nowinki związane z konstrukcją maszyn, historią lotnictwa oraz osiągami najszybszych aut, a w wolnym czasie oglądam materiały i czytam artykuły poszerzające moją wiedzę w tych dziedzinach.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):  jestem osobą ktora ciągle jest na serwerze jestem tez bardzo kulturalny komunikatywny bez konfliktowy i tez zabawny wiec sprawdzilbym sie w tej roli 
Coś od siebie (opcjonalnie): mam nadzieje ze moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie pozdrawiam ❤️

Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, ale trafiasz na NADZÓRZgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej.

• Like 2