SeReK._. Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Nick: SeReK. _. Login: kacprosowy5 SID: 115765 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze: 1432h Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SAPD, radio Czy należysz do administracji serwera?: niet Wklej link do swoich kar serwerowych: Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: nie wiem dokładnie Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Hej jestem Kacper lubię sporty, gry i cały zarząd fabryczki. Lubię robić audycje w Radiu oraz prześladować innych na duty sapd. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo mam doświadczenie ponieważ byłem w fabryce dwa razy. Lubię fabryke Coś od siebie (opcjonalnie): kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 20 godzin temu, SeReK._. napisał: Nick: SeReK. _. Login: kacprosowy5 SID: 115765 Wiek: 16 Ilość przegranych godzin na serwerze: 1432h Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: SAPD, radio Czy należysz do administracji serwera?: niet Wklej link do swoich kar serwerowych: Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: nie wiem dokładnie Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Hej jestem Kacper lubię sporty, gry i cały zarząd fabryczki. Lubię robić audycje w Radiu oraz prześladować innych na duty sapd. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo mam doświadczenie ponieważ byłem w fabryce dwa razy. Lubię fabryke Coś od siebie (opcjonalnie): kupa Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, ale trafiasz na NADZÓR. Zgłoś się do mnie, lub kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beybiii Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja (edytowane) Nick:beybiii Login:beybiii SID:150535 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze: 3 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: oczywiście Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie należę Czy należysz do administracji serwera?: niestety nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 4godz Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: posiadam Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: jakies posiadam przeszedłem z fivema robilem tam na cardealerze Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam na imię Olivier i interesuję się motoryzacją oraz koszykówką. Od zawsze fascynują mnie samochody, ich budowa, osiągi oraz nowoczesne technologie stosowane w motoryzacji, dlatego chętnie śledzę nowinki ze świata aut i motorsportu. Koszykówka to moja druga pasja, ponieważ lubię zarówno oglądać mecze, jak i sam grać z kolegami. Ten sport daje mi dużo energii, uczy współpracy w zespole oraz rozwija kondycję i refleks, dlatego sprawia mi ogromną przyjemność. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Powinniście wybrać właśnie mnie na stanowisko w tej frakcji , ponieważ interesuję się motoryzacją i dobrze odnajduję się w pracy związanej z samochodami oraz ich funkcjonowaniem. Jestem osobą odpowiedzialną, dokładną i sumienną, dlatego zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej oraz dbać o dobrą współpracę z innymi członkami frakcji. Dodatkowo szybko się uczę i potrafię dostosować się do nowych sytuacji, co jest bardzo ważne w pracy zespołowej oraz przy realizacji różnych zadań w fabryce pojazdów. Chcę aktywnie rozwijać frakcję, pomagać innym graczom i wnosić pozytywną atmosferę, aby wspólna gra była jeszcze przyjemniejsza. Coś od siebie (opcjonalnie): czesc witam pozdrawiam Edytowane 15 Maja przez beybiii poniewaz zrobilem literówke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axer0_ Opublikowano 15 Maja Udostępnij Opublikowano 15 Maja Nick:Volvic2137 Login:Volvic2137 SID:123878 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze:291godz Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Nie Należe Czy należysz do administracji serwera?:Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:15/20godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Posiadam Discord lecz nie posiadam Teamspeak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Tak posiadam Lekkie Doświadczenie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Witam jestem Gabryś, Lubie jeździć Rowerem oraz grać w gry, szczególnie w MTA na serwerze MultiRPG<3 Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Powinniście wybrać mnie, ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, szybko się uczę i sumiennie wykonuję powierzone zadania. Potrafię dobrze współpracować z innymi i angażuję się w swoją pracę. Coś od siebie (opcjonalnie):Siemka Kocham zarząd MultiRPG <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 15 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja (edytowane) 3 godziny temu, beybiii napisał: Nick:beybiii Login:beybiii SID:150535 Wiek:17 Ilość przegranych godzin na serwerze: 3 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: oczywiście Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie należę Czy należysz do administracji serwera?: niestety nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 4godz Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: posiadam Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: jakies posiadam przeszedłem z fivema robilem tam na cardealerze Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Mam na imię Olivier i interesuję się motoryzacją oraz koszykówką. Od zawsze fascynują mnie samochody, ich budowa, osiągi oraz nowoczesne technologie stosowane w motoryzacji, dlatego chętnie śledzę nowinki ze świata aut i motorsportu. Koszykówka to moja druga pasja, ponieważ lubię zarówno oglądać mecze, jak i sam grać z kolegami. Ten sport daje mi dużo energii, uczy współpracy w zespole oraz rozwija kondycję i refleks, dlatego sprawia mi ogromną przyjemność. Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Powinniście wybrać właśnie mnie na stanowisko w tej frakcji , ponieważ interesuję się motoryzacją i dobrze odnajduję się w pracy związanej z samochodami oraz ich funkcjonowaniem. Jestem osobą odpowiedzialną, dokładną i sumienną, dlatego zawsze staram się wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej oraz dbać o dobrą współpracę z innymi członkami frakcji. Dodatkowo szybko się uczę i potrafię dostosować się do nowych sytuacji, co jest bardzo ważne w pracy zespołowej oraz przy realizacji różnych zadań w fabryce pojazdów. Chcę aktywnie rozwijać frakcję, pomagać innym graczom i wnosić pozytywną atmosferę, aby wspólna gra była jeszcze przyjemniejsza. Coś od siebie (opcjonalnie): czesc witam pozdrawiam Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, ale trafiasz na NADZÓR. Zgłoś się do @popoq w wiadomości prywatnej (nazwa na dc ma taką samą). 3 godziny temu, Axer0_ napisał: Nick:Volvic2137 Login:Volvic2137 SID:123878 Wiek:14 Ilość przegranych godzin na serwerze:291godz Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:Tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:Nie Należe Czy należysz do administracji serwera?:Nie Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:15/20godzin Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:Posiadam Discord lecz nie posiadam Teamspeak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:Tak posiadam Lekkie Doświadczenie Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Witam jestem Gabryś, Lubie jeździć Rowerem oraz grać w gry, szczególnie w MTA na serwerze MultiRPG<3 Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):Powinniście wybrać mnie, ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, szybko się uczę i sumiennie wykonuję powierzone zadania. Potrafię dobrze współpracować z innymi i angażuję się w swoją pracę. Coś od siebie (opcjonalnie):Siemka Kocham zarząd MultiRPG <33 Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, Zgłoś się do @popoq lub @Kawkosiaw wiadomości prywatnej (nazwa na dc mają taką samą). Edytowane 15 Maja przez Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Nick:Nuke1 Login:Nuke1 SID:104928 Wiek:19 Ilość przegranych godzin na serwerze:2300 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:ta Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Wklej link do swoich kar serwerowych: nie no troche za duzo roboty Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: mysle ze zrobie etat Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak, sprzedawalem wode delfina Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): troche duzo roboty Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo tak 😄 Coś od siebie (opcjonalnie): 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 21 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) 13 godzin temu, Nuke1 napisał: Nick:Nuke1 Login:Nuke1 SID:104928 Wiek:19 Ilość przegranych godzin na serwerze:2300 Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:ta Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie Czy należysz do administracji serwera?: nie Wklej link do swoich kar serwerowych: nie no troche za duzo roboty Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: mysle ze zrobie etat Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak, sprzedawalem wode delfina Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): troche duzo roboty Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): bo tak 😄 Coś od siebie (opcjonalnie): Twoje podanie zostaje ZAAKCEPTOWANE, Zgłoś się do kogoś z zarządu w wiadomości prywatnej w celu uzgodnienia terminu spotkania Edytowane 21 Maja przez Karol. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 8 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Zaległe Z dniem 4.06 rekrutacja do biznesu zostaje ZAMKNIETA do odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi