wojek123 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Frakcja/biznes do której należałeś/aś :Tsa Nick :Wojek16 Powód :Zarząd w tsa na innym serwerze Typ kary :blacklista Coś od siebie : No trochę odwaliłem ze poszłem na inny serwer na zarząd ale żałuję mojej decyzji ponieważ jedyny serwer na którym gram to multi rpg tamten serwer nie wyszedł a na multi powoli zaczyna mi sie nudzić bez żadnej frakcji wiec proszę o drugą szansę 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Z racji tego iz jestes aktywnym graczem serwera i miales tam niby lidera lecz to badziewie chyba nawet nie wystartowało zdejme ci to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi