Trup0_0 Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Frakcja/biznes do której należałeś/aś : San Andreas Fire Departament Nick : Trup0_0 Powód : bycie w zarządzie safd na innym serwie, tworzenie forum SAFD. Typ kary : Blacklista Głównej Komisji Frakcyjnej oraz San Andreas Fire Departament Coś od siebie : Chciałbym przeprosić za swoje zachowanie, jestem świadom swojego błędu i czynu którego się dopuściłem. Podczas rozmowy z Grasso nie owijałem w bawełnę i przyznałem się do czynu. Pragnę wyrazić skruchę i zaświadczyć że więcej tego nie popełnię. Najmocniej przepraszam frakcje Sam Andreas Fire Departament która została pokrzywdzona podczas mojego czynu. Przepraszam każdego z wyżej wymienionej frakcji oraz samą Główną Komisję Frakcyjną. A materiały należały do mnie. Linki te same z zdjęć podeślę na pv jak będzie potrzeba. Edytowane 21 Stycznia przez Trup0_0 Dowody 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Twój temat został rozpatrzony negatywnie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi