Dragas Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Komenda Główna San Andreas Fire Department ogłasza wyniki naboru do frakcji aSAFD! Aktualnie znajdujemy się w III etapie rekrutacji. Etap ten obejmuje publikację wyników oraz ogłoszenie terminu spotkania organizacyjnego. Etap IV – stawienie się na wyznaczonym spotkaniu. Spotkanie organizacyjne, 10.02.2025 (wtorek) 18:00 TeamSpeak 3 – kanał: "dostałem się do ASAFD" Koszary San Andreas Fire Department w Blueberry Spotkanie dla osób, które nie mogą pojawić się w pierwszym terminie: 11.02.2025 (sroda) 18:00 TeamSpeak 3 – kanał: "DOSTAŁEM SIĘ DO ASAFD" Koszary San Andreas Fire Department Blueberry Wzór, który każdy zakwalifikowany musi uzupełnić w odpowiedzi na ten temat:, @KaktusCiePobije @CookiesJabuszko @rafszu(specialny nadzór) @bysior. @ziemekbicek @Miata @Stachu_Joness Nick: sid: W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): Osoby zakwalifikowane w naborzedo frakcji: Edytowane 8 Lutego przez Dragas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysior. Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 18 godzin temu, Dragas napisał: Nick: Bysiorooo sid: 96287 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): wtorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu_Joness Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego mogę dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Nick: rafszu sid: 124558 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): wtorek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemekbicek Opublikowano 14 Lutego Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Nick: ziemas12 Sid 114508 W którym terminie się zjawisz(Poniedziałek czy wtorek): sorki zapomnialem totalnie o szkoleniu moglbym w dniu 14.02 czy srednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi