viz33rSzef Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Frakcja/biznes do której należałeś/aś :TSA Nick :grzybkowav2 Powód :Grałem dla fanu na innym serwerze (nowy, mały serwer 20typa w picku) i bez mojej zgody zostałem dodany na supporta oraz lidera frakcji SAFD. Odnośnie lidera nie wykonywałem żadnych obowiązków lidera ani normalnego członka SAFD. A odnośnie admina to latałem po mapie i np trollowałem graczy ale ani obowiązków ani innych tego typu zadań nie wykonywałem Typ kary : Black Lista frakcje / biznesy Coś od siebie : Według mnie nie miałem wpływu na nadanie lidera ani admina a samo trollowanie jako ,,support,, było dla mnie formą żartowania więc myśle że odwołanie będzie pozytywne pozdrawiam cieplutko 😄 Edytowane 16 Lutego przez viz33r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi