Brakmultimniedobija Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Nick: smifu SID: 46810 Ranga posiadana we frakcji: Lider Powód: Można by wymienić sporo powodów, ale każdy je zna, więc wymienię tylko trzy. 1. Serwer umiera na naszych oczach. Inder, jak i Zex, mają totalnie wyjebane. Indera można jeszcze zrozumieć, bo pracuje po 12 godzin i wiadomo, że potem ciężko mieć chęć na cokolwiek, ale Zex też nic nie robi. Można powiedzieć, że sam sabotuje serwer. 2. Wypalenie. Mam już dość wchodzenia na serwer. Przegrałem tu ponad 6 lat — czasem było lepiej, czasem gorzej — ale to już czas dla mnie. Miałem odejść już w grudniu, ale coś mnie jeszcze podkusiło, żeby zostać. Ostatecznie jednak moja pora już nadeszła. 3. Biznesy, jak i frakcje, praktycznie nie żyją. Uważam, że San News jest już martwym biznesem i takim pozostanie, ponieważ nie ma o czym pisać ani z kim przeprowadzać wywiadów. Najciekawsze osoby już tu nie grają, podobnie jak ludzie, którzy potrafili dobrze pisać. Lidera chciałbym oddać @PatrykRolnikYouTube jeżeli będzie chciał to prowadzić. Tyle ode mnie trzymajcie się. 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Trzymaj się smifu!!! Dzięki za spędzony czas! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Trzymaj się smifu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca trzym sie smif 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca dobry ruch Alan, nie ma co na sile podbijac statystyk serwera z fartem pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol200312lol Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca trzymaj sie przyjacielu leci lokiec 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Trzymaj się smifu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek_89 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Smifu nadeszly takie czasy, trzymaj sie gagri gari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca jesli @PatrykRolnikYouTube nie przejmie liderki to biznes zamykam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca żegnam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dictator CzasTroll Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca nie odchodź tylko nie to, multirpk rzyciem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper123___ Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Żegnam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykRolnikYouTube Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Godzinę temu, Wombat napisał: jesli @PatrykRolnikYouTube nie przejmie liderki to biznes zamykam Przejme 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomiN Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca mara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Trzymaj się dobry ruch #multizyciem 11 godzin temu, Wombat napisał: jesli @PatrykRolnikYouTube nie przejmie liderki to biznes zamykam Ja się podejmę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi