PatrykRolnikYouTube Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca (edytowane) Nick: PatrykRolnikYouTube SID: 135403 Ranga posiadana we frakcji: Hospital Menager Powód: Coś się zaczyna a coś się kończy. Nie mam chęci do wbijania na serwer jak tu tak mało osób gra. Dzięki za te 9 miesięcy spędzonych na liderze tej Frakcji. Chciałbym aby moją posade przejął @Ender_. Powodzenia! Trzymajta się! Rolnik żegna! Edytowane 25 Marca przez PatrykRolnikYouTube 7 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Zegnaj patryczek!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi222 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Żegnaj😭 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Pogodny Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Siema gościu 🫡🫡 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexor Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Dobry ruch dzięki rolas za dawanie mi szansy kiedyś w rekrutacji trzymaj się nikt tu nie gra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefLukasz Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Szkoda... W frakcji niema sensu grać bez ciebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Trzymaj się Patryk, znowu ja mam ten burdel na kółkach ;-; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brakmultimniedobija Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Dobry ruch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeReK._. Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Dobry ruch pozdro rolas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi