mrAdamekPL Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Nick: mrAdamekPL Serial: 11BAD584BE45D8D6E288029986335AA3 Nick gracza na którego jest skarga: @WGbuudyn i @PerekRowerek Dokładny opis sytuacji: Pod moją nieobecność moje konto zostało obrabowane przez tych oto dwóch panów. Nigdy nie dawałem nikomu dostępu do mojego konta. Dowody w postaci ss'ów (ss'y logów w notatniku nie są brane pod uwagę): Niestety nie mogę tutaj dodać ssów, przesyłam link do imgura gdzie dodane są ssy pokazujace wyciągi z konta i sprzedaz pojazdów https://imgur.com/a/wJxS3cR Dokładna Data i czas zdarzenia: 15 lutego 22r i 29 lipca 22r Oczekiwania: Oczekuje zwrotu skradzionego majątku lub jego równowartości w gotówce z jakąś rekompensatą i zbanowania osobników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkikacperek Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca po 4 latach sie skapnales ze ci za***ali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuszka Opublikowano 22 Lipca Udostępnij Opublikowano 22 Lipca XDXDXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrAdamekPL Opublikowano 1 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia W dniu 12.07.2026 o 15:23, szybkikacperek napisał: po 4 latach sie skapnales ze ci za***ali? tak, 4 lata nie grałem na serwisie i po 4 latach odpaliłem sobie z ciekawości. To chyba logiczne, ze chciałbym odzyskać to, i chyba nie powinno miec na to wpływu to czy przez ten czas grałem, czy nie? @Inder00moze byś sie jakoś do tego odniósł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawcioDGL Opublikowano 2 Września Udostępnij Opublikowano 2 Września W dniu 1.08.2026 o 20:50, mrAdamekPL napisał: @Inder00moze byś sie jakoś do tego odniósł? w ch*j sie odezwie jak ten serwer leży od miesięcy i on leje na to XD ch*ja oddzyskasz i tak cały ch*j tam miałeś w tych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi