Zarząd ZeX Opublikowano Poniedziałek o 18:47 Zarząd Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:47 Witajcie drodzy gracze! W dniu dzisiejszym chciałbym oznajmić, że Frakcja San Andreas Road Assistance otwiera rekrutację w szeregi akademii! Od zawsze marzyłeś, żeby pracować w tej właśnie frakcji? Oto twoja szansa! Aby zostać przyjętym do frakcji, należy spełniać poniższe wymagania oraz poprawnie uzupełnić wzór. WYMAGANIA - Sprawny mikrofon oraz słuchawki. - Działający komunikator Discord oraz TeamSpeak3. - Znajomość regulaminu frakcyjnego oraz Głównej Komisji Frakcyjnej. - Wysoki poziom kultury. - Dojrzałość emocjonalna. - Chęci oraz wytrwałość. WZÓR: Cytat Imię: Nick: Login: SID: Wiek: Ilość przegranych godzin na serwerze : Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : Coś o sobie: Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Coś od siebie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_WAFELL_2 Opublikowano Poniedziałek o 19:04 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:04 ja chce ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuszka Opublikowano Poniedziałek o 23:14 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:14 Kandyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBax Opublikowano wczoraj o 11:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:49 Imię:Jakub Nick:KuBa_x Login:KuBa_x SID:150807 Wiek:18 Ilość przegranych godzin na serwerze :16 Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) :Tak Coś o sobie: Lubie placki Dlaczego akurat S.A Road Assistance? :Bo nie ma nikogo z tej frakcji na serwie Coś od siebie:Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola_69 Opublikowano wczoraj o 12:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:03 Imię: aleksandra Nick: aleksandra69 Login: aleksandra69 SID: 150813 Wiek: 15 Ilość przegranych godzin na serwerze : godzina Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? TAK Coś o sobie: hejka mam 15 lat lubie grac w gry komputerowe Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : ponieważ chce zobaczyć czy se poradzę Coś od siebie: dziekuje za wszystko mam nadzieje ze dostane sie milego dnia / nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke1 Opublikowano wczoraj o 18:28 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:28 ja kcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al3ks Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Jo bym chcioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciapatylabel Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Imię: Bruno Nick: ciapatylabel Login: ciapaty label SID: 47838 Wiek: 21 Ilość przegranych godzin na serwerze : 649h 6min Czy zapoznałeś się z regulaminem San Andreas Road Assistance? (TAK/NIE) : TAK Coś o sobie: stary wyjadacz MultiRPG Dlaczego akurat S.A Road Assistance? : Imo najlepsza frakcja na serwerze, parę lat temu miałem już przyjemność w niej być😝 Coś od siebie: Myślę że powrót do SARA byłby najlepszą zachętą do codziennego odwiedzania serwera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clinton Opublikowano 40 minut temu Udostępnij Opublikowano 40 minut temu Z banem też można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi