YoggieS Opublikowano 44 minuty temu Udostępnij Opublikowano 44 minuty temu Twój nick na serwerze: YoggieS Twój serial: 7E858E4036ED83DCD375C5D22F77F254 Powód kary: Udostępnianie danych osobowych Nick osoby nakładającej kare: jacopo.4wB (Osobnika juz nie ma w administracji więc proszę @Inder00 o rozpatrzenie) Data otrzymania kary: 20.07.2025r. Długość kary: Perm Opis sytuacji: Pojechałem na przecho zobaczyłem gracza @HeGziobyłem niedojrzałym i głupim szczylem powiedziałem co nie co i wyszło tak że jestem tu teraz żeby wyrazić skruchę i oczywiście nigdy więcej tego nie zrobię Odnośniki do poprzednich apelacji: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 40 minut temu Udostępnij Opublikowano 40 minut temu Wstawiam się za YoggieSem własną piersią, uważam że na wielką aktualizacje zasługuje on na otrzymanie unbana, aby pograć z przyjaciółmi na serwerze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi