Gość DzikiJocker Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Witam wszystkich którzy są na serwerze nowi jak i ci którzy mnie pamiętają. Niestety nie było mnie przez 3 miesiące ale to był powód reklamacji mojej karty graficznej lecz nie którzy myśleli że odszedłem ale NIE, jestem i powracam. Mam nadzieje że będzie nam wszystkim się dobrze współpracowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Cześć cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 eloo ja cie pamiętam ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejosiek Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 E;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirag_tak Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Kto pamieta ten pamieta a osoby ktore sie chwala ze tak no-lifa w ten serwer to pewnie cie nie znaja i zacznie sie bul dupy '' FAWORKA INDER00 CJ! '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DzikiJocker Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 4 minuty temu, Mirag_tak napisał: Kto pamieta ten pamieta a osoby ktore sie chwala ze tak no-lifa w ten serwer to pewnie cie nie znaja i zacznie sie bul dupy '' FAWORKA INDER00 CJ! '' Piękny komentarz, dobrze gada dać mu wódki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Pamietam jak liderem PSP byłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi