Mefiu132 Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Twój nick na serwerze:Mefiu132Twój serial: AFB685086E906AD0983C9ABEBB6B68F3Powód kary: kolega wyzywał policje ja dostałem muta Nick osoby nakładającej bana:chyba MarioPL z frakcji PolicjiData otrzymania bana: 31.10 godzina około 20-21Długość kary:jeszcze nie zdjętaOpis sytuacji:kolega nie ma samochodu podjechałem do policji bo kazał zaczoł ją wyzywać policja uznała ze to ja i dali mi mutaCoś od siebie:poprawie sie ale smutno mi ze dostałem muta za kolegeOdnośniki do poprzednich apelacji: nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Zły dział, napisz ponownie tutaj: https://multirpg.pl/forum/5-apelacje-od-nałożonych-kar/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xen. Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Zły dział. Tak jak kolega napisał u góry napisz tam i czekaj na wypowiedź osoby która nałożyła karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi