Polak Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) 10 groszy w portfelu. W jedno gwiazdkowym motelu W łóżku kurwa z burdelu Przyzwyczaiłem się do tego Przyzwyczaiłem się do chlewu x4 Dziennie 6 hamburgerów. Ciuchy starszych kolegów. Rosnąca kopa problemów A z wypłatą nie widze przelewów Lodówka służy tylko do chłodzenia radlerów Jak jestem głodny no to na hot-doga do orlenu Nigdy nie oszczędzam na jedzeniu, Parówka, sos ,bułka i dużo glutenu. Jesteś po mordzie skuty tak piszą mi skurwiele Torba guczi od zawsze me marzenie Nie droga na skróty do laczków mi się leje Mam z dyskontu buty tak bardzo z nich nie jebie Nie pije wódy zamawiam Amarene To dla mojej niuni, wina w niskiej cenie Nawet się nie łudzi że siarą nie zajebie Przy płocie stoje w stronę ludzi leje. Dlaczego niemam szmalu, tylko klepie biede Dlaczego w chlaniu słaba bania na oiomie będę Każda impra to nie feler to bestseler Jestem panem życia prawie trzy promile we łbie. Alko lista jestem żul masterem Barman sprzedać niechce a ja już trzeźwieje Hajsy z rapu? Znowu na kreche biere. Specjalista, w życiu na tym chlewie. ( 2 ) 5lat temu byłem trzeźwy zamartwiałem się hajsami, a w tym roku 500 dali wóda leje się wiadrami. 5 lat temu sie po Kielcach bujałem z długami, dzisiaj na impreze wóde z gwinta walim. Alfons ściga mnie za długi powoli ide z torbami. Na ojomie trzustka boli jakby mi ją wycinali. Mogłem ją opylić jak jeszcze była na fali. Każda mówi ze ma focha jak odemnie wódą wali. Każda mówi ze ma focha żubrówka nie taniocha. Chociaż wyrosłem na blokach tutaj gdzie wschodnia europa. Wchodze se do Żabki na lade czyściocha Mordo a te klapki to czarna kubota Gucci flip-flopsy lub Rafa Simonsa, socjal od PISu na pysznego Bolsa Nie słucham sie matki nie słuchałem ojca Nie płace podatków w klapkach kopie rowa. WYKONAŁ Jakis typo na dsc. Edytowane 15 Listopada 2019 przez Jeste_Z_Polski 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Kozak Słowa :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 19 godzin temu, Myven, napisał: Fajnie... Że zaebane z YT ... Ktos to na dc wysyłał moze wstawil 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi