Pelevej Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Chciałbym się z całym serwerem pożegnać. Chodź wiem że tylko część osób może mnie z czegoś kojarzyć. Niestety powód mojego odejścia jest prosty... Moje nie policzalna głupota. Widzimy się za 14 lat kochani albo jak będę miał ochotę to za jakieś 3 lata jak napisze apelke to może ktoś mi przyjmie, chociaż nie liczył bym na to. Szczególnie chciałbym podziękować z zarządu najbardziej porządku osobie czyli @xBartek. Zawsze gdy do niego się napisze to zawsze pomoże. Niesamowity człowiek z poczuciem humoru (nadal się zastanawiam czy to modulator głosu jak tak to jaki lub tak całkiem inaczej zmieniany głos XD) Dziękuje całej administracji za niesamowicie spędzone chwilę które na pewno na długo zapamiętam. @turbii Człowiek od spraw zewnętrznych, dziękuję Ci niesamowicie za przyjęcie takiego barana jak do SAPD, co prawda ja bym w tych co się nie udało ale to przez to że niesamowicie słaby internet miałem coś ok 20 kbs i nie mogłem korzystać z komputera normalnie. @Izaa93 Dzięki za wspólne szukanie prezentów, z jakimś typem z mapą, hah, dzięki! @Adamooo Dzięki za pokazanie wszystkich prezentów, mega mi wtedy pomogłeś. @the_king97 Najbardziej ogarnięty człowiek jakiego widziałem, przynajmniej takie sprawia wrażenie. Dzięki za szkolenia w sapd i powodzenia poza serwerem bo widziałem że też odszedłeś. @ClooudV Liczę na to że się jeszcze spotkamy na FL! @AnimaL Nie wiem czy pamiętasz ale dzięki za wspólne gadanie co takiego nowego będzie w nowym update serwera XD dzięki. @Lady4K mega przesympatyczny człowiek. Powodzenia dalej na serwerze! Jeżeli kogoś pominołem to przepraszam, wcale tak dużo osób mi się nie przewinęło przez głowę, jak coś mieliśmy razem to piszcie niżej. No i teraz nadszedł czas na główne wyróżnienia dla mnie (Kappa) @xMefjuuu_, @Pablo Esmucio Najwięksi odwalacze XD ale i tak widzę ich i siedzę z nimi na codzień. @GiorgioUlanii Mega powodzenia na serwerku, może kiedyś uda ci się dobić do administracji, trzymam kciuki, ale i tak w apexa teraz gramy XD. No i chyba jeszcze najbardziej najważniejsze wyróżnienie @lukasio, dzięki za oscamowanie mnie, myślę wyraźnie ci udowodniłem że mnie może i oszukasz, ale nawet jestem w stanie poświęcić siebie i nie spoczołbym jakby ktoś taki jak ty kursował i oszukiwał innych, przynajmniej reszta graczy jest bezpieczna i już o 1 mniej od takiego jak ty. To już chyba wszyscy, sorki jak kogoś pominąłem. Powodzenia wszystkim na serwerze. Jak ktoś gra w Apexa to może mnie dodać, PelevejPL oraz można mnie spotkać na FL na ragemp lub na steam nick Pelevej. Piszcie ze jesteście z multi. Cześć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 No trzymaj się tam mordo wracaj do nas jeszcze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamooo Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasio Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 trzymaj sie bracie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saker Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Siemka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Narazka młody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuezzY PL Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 To się zamelduj kiedyś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Czesc pelevej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Esmucio Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Dobra morda z ciebie a za kratami siedzisz,pamiętaj tylko bóg nas może sądzić trzymaj sie brat ! Dobra teraz tak na serio xD trzymaj się 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMefjuuu_ Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Cytat Cytat Cytat Trzymaj się mordo moja, ODWALACZE ZAWSZE RAZEM !! DOKŁADNIE. Ps. Pozdrawiam Smallspy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrbiX0 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi