Skocz do zawartości

Wygraj darmowe 2kkk oraz 2h pobytu z Żabką

.Frogg*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was drodzy gracze przychodzę z inicjatywą konkursu o zawrotną kwotę aż 2kkk oraz pobyt ze mną przez najbliższe 2h bez przerwy. Pomyślicie skąd taki pomysł a więc pomyślałem o wielu graczach którzy nie mają wygórowanej sytuacji finansowej i takie przykładowo moje 2kkk pozwoliło by takiemu oto własnie graczowi rozwinąć skrzydła na naszym serwerze. Co należy aby wziąść udział w konkursie? Wystarczy zostawić obojętnie jaką reakcję pod postem oraz napisać szczerych parę zdań na temat mojej osoby jaki jestem dla was i jak oceniacie moją prace krytykę też zniosę także piszecie dowoli. Wyniki ogłoszę w sobotę o godzinie 18.00 życzę powodzenia siemanko. 

z fartem Żabka.

Ps: Osobę która wygra 2kkk i pobyt ze mną z pośród uczestników wylosuje bot co postaram się nagrać dla wiarygodnośći.

Edit losowanie przeniesione na 15.12.2019 godzina 14.30

Edytowane przez .Frogg*
  • Like 31
  • Dzięki 13
  • Haha 4
  • Smutny 2

Dla mnię żabka jest spoko jest miłym doświadczonym Rootem tak naprawdę nie znam osobiście zbytnio żabki ani nic nie bywam go czestą że go spotykam ale jak psize rapsy to bardzo miło mi się z nim gada mam nadzieję ze jak nie wygram tych 2kkk to mam nadzieje ze 2h spedzania z toba bo hajs to nie wszystko

• Like 1

• .Frogg* zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.