.Frogg* Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Witam was drodzy gracze przychodzę z inicjatywą konkursu o zawrotną kwotę aż 2kkk oraz pobyt ze mną przez najbliższe 2h bez przerwy. Pomyślicie skąd taki pomysł a więc pomyślałem o wielu graczach którzy nie mają wygórowanej sytuacji finansowej i takie przykładowo moje 2kkk pozwoliło by takiemu oto własnie graczowi rozwinąć skrzydła na naszym serwerze. Co należy aby wziąść udział w konkursie? Wystarczy zostawić obojętnie jaką reakcję pod postem oraz napisać szczerych parę zdań na temat mojej osoby jaki jestem dla was i jak oceniacie moją prace krytykę też zniosę także piszecie dowoli. Wyniki ogłoszę w sobotę o godzinie 18.00 życzę powodzenia siemanko. z fartem Żabka. Ps: Osobę która wygra 2kkk i pobyt ze mną z pośród uczestników wylosuje bot co postaram się nagrać dla wiarygodnośći. Edit losowanie przeniesione na 15.12.2019 godzina 14.30 Edytowane 14 Grudnia 2019 przez .Frogg* 31 13 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rsnrusin Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) bardzo fajnie mam nadzieje że wygram Fogg nie znam cie ale wiem o tobie że jesteś naprawdę pomocnym administratorem, który zawsze próbuje jakoś na swoje możliwości graczom pomóc Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Thedetis18YT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponczekk Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dla mnie jesteś wyluzowanym gościem, fajnie na karaoke się spiewało kosmo żabke 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baleron Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 chciałbym wygrac kase jak i pobyt z tobą bo jesteś zabką nauczysz mnie wysoko skakac, jestes spoko ziomem dziena za bycie w org. i chcialbym cie posmyrac hmmm na osobnosci przez 2h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cissko Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zabka RE RE KUM KUM, fajne Hot Dogi najlepsze w miescie nie da sie otruć. Robi te HotDogi z miesa Wilka którego uprzednie ubija w swoim bagazniku. No i ogólnie kozak typ RE RE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastel Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 siemano żaba jakoś mega cię nie znam jedyne skojarzenia z tobą to moja krótka praca w banku i kojarzę cie jako spoko personę i to wsm tyle z fartem elo (nie potrzebuje spędzania z tobą czasu xd) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korpixx2137 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jestes bardzo wyrozumialym adminem i mozesz pomoc w praktycznie kazdej sytuacji. Ps mam nadzieje ze wygram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyczek Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Żabka, jesteś spoko dla mnie. Jestes bardzo pocieszną żabka, lecz czasem krytyczna zabka, Prace oceniam na 5+ 😉 . Kupił bym hotdoga z MAJONEZEM z twojej zabki ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mantyk Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 No Żabka co mam o tobie napisać , super osoba zawsze pomaga kiedy jest problem, miły sympatyczny, oraz z dobrym poczuciem humoru. Nie moge ci niz złego zarzucic <3. (Nie to, że się podlizuje czy coś, tylko tak jest na prawdę. Pozdro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domciak69 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 jesteś śmiesznym typem co się nie pierd*li, jesteś stanowczy, aktywny , bezwzględny, czasami wkurzający , bogaty a więc twoją prace oceniam na 8/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiniYt Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dla mnie jesteś spokojny i wyluzowanym gościem POZDRAWIAM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typowyk Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Żabka jesteś spoko mordką jak na żabe , jesteś bardzo pocieszny , i tak ogólnie jestes fajnym root'em 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuczek Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jestem na tym serwerze od niedawna ale przez te kilka dni trochę poznałem administrację i dla mnie jesteś fajną osobą dobrze wykonujesz swoją pracę.Jak gracze potrzebują pomocy to się zjawiasz jak większość administrac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somebody Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ja tam nie wiem kim jesteś, bo wróciłem 3 dni temu na serwer, ale z tego co widze to spoko morda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frexonking Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jesteś najpiękniejszś osoba bez cb server by nie istniał server by umarł kocham cie żabko jesteś miły spokojny i mądry serduszko dla żabki 💛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezzu123 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 dla mnie spoko z ciebie morda ale nieznam cie zbyt dlugo gram na serwie od 2-3 tygodni pozdro z fatem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beret Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jesteś spoko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 O kurcze, fajnie że zrobiłeś taki ,,mały" konkursik. Kume kume. Żaba po angielsku to frog, a twoj nick to .FrogG*, a więc ostatnie G oznacza good.. Czyli jesteś dobrym człowiekiem ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poziomka19 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zabka, lubię cię aczkolwiek boję się twojego głosu gdyż brzmi on bardzo strasznie (bez urazy :)). Z tego co wiem masz dystans do siebie i świetny chumor, To wszystko dzięki 😉 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VirtualX Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 żaba jest kozakiem. Życzę ci dalszych sukcesów w randze root "_". Pozdrawiam cały serwer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dla mnię żabka jest spoko jest miłym doświadczonym Rootem tak naprawdę nie znam osobiście zbytnio żabki ani nic nie bywam go czestą że go spotykam ale jak psize rapsy to bardzo miło mi się z nim gada mam nadzieję ze jak nie wygram tych 2kkk to mam nadzieje ze 2h spedzania z toba bo hajs to nie wszystko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gura07 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 No ogólnie dobry admin ale brak możliwości kontaktu to trochę lipa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meper Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Dużo razy mi pomógł po reporcie nawet nie mineły 3 sekundy i już był. 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonKing Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Szczerze mówiąc, to cię nawet nie znam. Patrząc na to co tutaj wyprawiasz to jesteś spoko gościem, który chce pomóc innym 😄. Jakbym wygrał to mógłbym w końcu kupić auto, które chcę odkąd gram na tym serwerze, czyli Camaro. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uangrot Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jesteś super gościu 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi