Skocz do zawartości

Wygraj darmowe 2kkk oraz 2h pobytu z Żabką

.Frogg*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo fajny administrator, fajnie się z Tobą rozmawia i najlepsze jest to gdy robisz ten swój głos śmieszny, ogólnie zabkateam  to bardzo dobra organizacja byłem tam kiedyś, dyscyplina jest naprawdę duża i widzę że zabson  się nie odpierdala. Chciałbym spędzić z Tobą  te 2h, pośmiać się, coś po robić na serwerze bo się troszkę nudzę. Zawsze się te 2kkk mi przyda ale bardziej mi zależy na spedzeniu z Tobą czasu. Bardzo chętnie bym z Tobą coś porobil

Żabciu to dła Ciebie ❤️

Żaba rano narzekała,
Że się w nocy nie wyspała,
Bo gdy inni smacznie spali,
Kumkać na Serwerze jej  kazali.
Skrzeczy, wrzeszczy i kumkoli,
Że ją teraz język boli,
Bo tyrała tak do rana:
„Kto to widział, proszę pana?
To nie żabie,
To bezprawie!
Ja to zgłoszę w Wielkim Stawie,
Gdzie się zbiera żabi sąd,
Niech przeniesie mnie gdzieś stąd!”.
Skrzeczy, kumka i biadoli,
Że ją teraz głowa boli,
Drapie w łapie,
Ledwo sapie,
Że się z tego nie wydrapie,
Zdechnie pewnie sama w trzcinie.
Może imię jej nie zginie?
Bo dla większej żabiej chwały
Ktoś postawi pomnik mały.
Tam wyryje takie słowa
(To jest mowa pogrzebowa)

„Tutaj leży żabka mała,
Co się na śmierć zakumkała”.

Tak kumkała, tak jęczała, aż się wreszcie rozpłakała.niebo posmutniało. Słońce się zanosi łzami, głaszcze niebo promieniami. Jak tak dalej będzie łkało, to rozpuści się też skała, z której pomnik żabka miała, a po śmierci zamiast chwały w łzach utonie SERWER cały! Trzeba skończyć z tymi łzami, jazgotami, lamentami, w kółko tylko narzekaniem, dodawaniem, udawaniem! Snuciem marzeń ponad miarę, bo to wszystko jak świat stare! Moja żabko, skocz do wody, nie bój się zamoczyć brody! Pluskaj, pływaj, dawaj nura, Dawaj bany , nie zamulaj, Później poleż na kamieniu albo w trawie, cicho w cieniu. Ciesz się chwilą, życiem, sobą… A zobaczysz żabkę zdrową!

ZOBACZ WPISY

Edytowane przez KubaseK
  • Haha 1

Panie żabko , dokładnie dzisiaj o 6 rano jakaś żaba podająca się za twojego ojca biegała po domach , po ulicach , po rzekach , Pytała się o ciebie a jeśli ktoś odpowiadał "Nie wiem" lub "Nie powiem" to niszczył graczy pojazdy jak i mi zakosił portfel. Proszę o porozmawianie z ojcem oraz proszę o zwrot portfelu. Pozdrawiam.

Ten post został napisany w celach humorystycznych ,nie zawiera całej prawdy bądź nie ma szerzyć nienawieśći , nie mam nic do @.Frogg* . Miłego dnia.

4 godziny temu, KubaseK napisał:

Żabciu to dła Ciebie ❤️

Żaba rano narzekała,
Że się w nocy nie wyspała,
Bo gdy inni smacznie spali,
Kumkać na Serwerze jej  kazali.
Skrzeczy, wrzeszczy i kumkoli,
Że ją teraz język boli,
Bo tyrała tak do rana:
„Kto to widział, proszę pana?
To nie żabie,
To bezprawie!
Ja to zgłoszę w Wielkim Stawie,
Gdzie się zbiera żabi sąd,
Niech przeniesie mnie gdzieś stąd!”.
Skrzeczy, kumka i biadoli,
Że ją teraz głowa boli,
Drapie w łapie,
Ledwo sapie,
Że się z tego nie wydrapie,
Zdechnie pewnie sama w trzcinie.
Może imię jej nie zginie?
Bo dla większej żabiej chwały
Ktoś postawi pomnik mały.
Tam wyryje takie słowa
(To jest mowa pogrzebowa)

„Tutaj leży żabka mała,
Co się na śmierć zakumkała”.

Tak kumkała, tak jęczała, aż się wreszcie rozpłakała.niebo posmutniało. Słońce się zanosi łzami, głaszcze niebo promieniami. Jak tak dalej będzie łkało, to rozpuści się też skała, z której pomnik żabka miała, a po śmierci zamiast chwały w łzach utonie SERWER cały! Trzeba skończyć z tymi łzami, jazgotami, lamentami, w kółko tylko narzekaniem, dodawaniem, udawaniem! Snuciem marzeń ponad miarę, bo to wszystko jak świat stare! Moja żabko, skocz do wody, nie bój się zamoczyć brody! Pluskaj, pływaj, dawaj nura, Dawaj bany , nie zamulaj, Później poleż na kamieniu albo w trawie, cicho w cieniu. Ciesz się chwilą, życiem, sobą… A zobaczysz żabkę zdrow

OBACZ WPISY

Nie ładnie kopiować z internetu czyjąś własność. Nie uczyli Cie co to prawa autorskie? Myślisz że nie wyskakuje to jako pierwszy wierszyk o żabie na google? Jedynie poszczególne wyrazy pozmieniałeś i to beznadziejnie wygląda. Nie wiem co chciałeś zrobić, ale Ci to nie wyszło.

Edytowane przez playerOnlyOne

Żaba rano skacowana
Bo tej nocy balowała,
A gdy inni sobie Spali,

Żaba leżał już na Sali.

No to Żabencja czasem cię spotkam lecz wiem że jesteś porządnym Administratorem! Pozdrawiam Serdecznie 

(A to mój wierszyk dla ciebie)

Edytowane przez Tulipe11

2 godziny temu, playerOnlyOne napisał:

Nie ładnie kopiować z internetu czyjąś własność. Nie uczyli Cie co to prawa autorskie? Myślisz że nie wyskakuje to jako pierwszy wierszyk o żabie na google? Jedynie poszczególne wyrazy pozmieniałeś i to beznadziejnie wygląda. Nie wiem co chciałeś zrobić, ale Ci to nie wyszło.

haha , chłopie , ma być śmiesznie. A o prawach autorskich nie musisz mi nic pisać  haha, ja nie wykorzystuje tego wiersza, nie przepisuje na siebie :d

Przed chwilą, KubaseK napisał:

haha , chłopie , ma być śmiesznie. A o prawach autorskich nie musisz mi nic pisać  haha, ja nie wykorzystuje tego wiersza, nie przepisuje na siebie :d

No nie wiem, użyłeś tego wiersza i nie podałeś jego autora a dodatkowo go przerobiłeś bez pozwolenia autora.

• .Frogg* zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.