kszyku Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 .Frogg moim zdaniem jesteś bardzo dobrym administratorem root ,ponieważ robisz dużo i nie życzę nic tobie złego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Wpadłem tu tylko powiedzieć, że to się nazywa kox konkurs . I gdybym jakimś cudem wygrał oddał bym te 2kkk na ponowne losowanie A te 2 godzinki była by gituwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiniak Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Bardzo fajny administrator, fajnie się z Tobą rozmawia i najlepsze jest to gdy robisz ten swój głos śmieszny, ogólnie zabkateam to bardzo dobra organizacja byłem tam kiedyś, dyscyplina jest naprawdę duża i widzę że zabson się nie odpierdala. Chciałbym spędzić z Tobą te 2h, pośmiać się, coś po robić na serwerze bo się troszkę nudzę. Zawsze się te 2kkk mi przyda ale bardziej mi zależy na spedzeniu z Tobą czasu. Bardzo chętnie bym z Tobą coś porobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Chciałbym wygrać taka piekna sumkę i Ciebie będzie re re kum kum Żabunia. Fajnie mi by się zrobiło jak bym dostał taką sumkę przydałaby mi się bardzo. Edytowane 14 Grudnia 2019 przez DaWiDhAhA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frexonking Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Jesteś najpiękniejszś osoba bez cb server by nie istniał server by umarł kocham cie żabko jesteś miły spokojny i mądry serduszko dla żabki 💛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Żabciu to dła Ciebie ❤️ Żaba rano narzekała, Że się w nocy nie wyspała, Bo gdy inni smacznie spali, Kumkać na Serwerze jej kazali. Skrzeczy, wrzeszczy i kumkoli, Że ją teraz język boli, Bo tyrała tak do rana: „Kto to widział, proszę pana? To nie żabie, To bezprawie! Ja to zgłoszę w Wielkim Stawie, Gdzie się zbiera żabi sąd, Niech przeniesie mnie gdzieś stąd!”. Skrzeczy, kumka i biadoli, Że ją teraz głowa boli, Drapie w łapie, Ledwo sapie, Że się z tego nie wydrapie, Zdechnie pewnie sama w trzcinie. Może imię jej nie zginie? Bo dla większej żabiej chwały Ktoś postawi pomnik mały. Tam wyryje takie słowa (To jest mowa pogrzebowa) „Tutaj leży żabka mała, Co się na śmierć zakumkała”. Tak kumkała, tak jęczała, aż się wreszcie rozpłakała.niebo posmutniało. Słońce się zanosi łzami, głaszcze niebo promieniami. Jak tak dalej będzie łkało, to rozpuści się też skała, z której pomnik żabka miała, a po śmierci zamiast chwały w łzach utonie SERWER cały! Trzeba skończyć z tymi łzami, jazgotami, lamentami, w kółko tylko narzekaniem, dodawaniem, udawaniem! Snuciem marzeń ponad miarę, bo to wszystko jak świat stare! Moja żabko, skocz do wody, nie bój się zamoczyć brody! Pluskaj, pływaj, dawaj nura, Dawaj bany , nie zamulaj, Później poleż na kamieniu albo w trawie, cicho w cieniu. Ciesz się chwilą, życiem, sobą… A zobaczysz żabkę zdrową! ZOBACZ WPISY POPRZEDNI Edytowane 12 Grudnia 2019 przez KubaseK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksawirus Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 ELo żabka to ja GRUBY CJ a tak na serio chce wygrać tą kase i też ciebie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamuelXDXD Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Panie żabko , dokładnie dzisiaj o 6 rano jakaś żaba podająca się za twojego ojca biegała po domach , po ulicach , po rzekach , Pytała się o ciebie a jeśli ktoś odpowiadał "Nie wiem" lub "Nie powiem" to niszczył graczy pojazdy jak i mi zakosił portfel. Proszę o porozmawianie z ojcem oraz proszę o zwrot portfelu. Pozdrawiam. Ten post został napisany w celach humorystycznych ,nie zawiera całej prawdy bądź nie ma szerzyć nienawieśći , nie mam nic do @.Frogg* . Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 21 godzin temu, .Frogg* napisał: Mam nadzieje ze wygram 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Jesteś adminem RCON z nickiem mojego super kolegi, co dobrze mi się kojarzy. Nie wiem o Tobie za wiele ponieważ nie widziałem Cię w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) 4 godziny temu, KubaseK napisał: Żabciu to dła Ciebie ❤️ Żaba rano narzekała, Że się w nocy nie wyspała, Bo gdy inni smacznie spali, Kumkać na Serwerze jej kazali. Skrzeczy, wrzeszczy i kumkoli, Że ją teraz język boli, Bo tyrała tak do rana: „Kto to widział, proszę pana? To nie żabie, To bezprawie! Ja to zgłoszę w Wielkim Stawie, Gdzie się zbiera żabi sąd, Niech przeniesie mnie gdzieś stąd!”. Skrzeczy, kumka i biadoli, Że ją teraz głowa boli, Drapie w łapie, Ledwo sapie, Że się z tego nie wydrapie, Zdechnie pewnie sama w trzcinie. Może imię jej nie zginie? Bo dla większej żabiej chwały Ktoś postawi pomnik mały. Tam wyryje takie słowa (To jest mowa pogrzebowa) „Tutaj leży żabka mała, Co się na śmierć zakumkała”. Tak kumkała, tak jęczała, aż się wreszcie rozpłakała.niebo posmutniało. Słońce się zanosi łzami, głaszcze niebo promieniami. Jak tak dalej będzie łkało, to rozpuści się też skała, z której pomnik żabka miała, a po śmierci zamiast chwały w łzach utonie SERWER cały! Trzeba skończyć z tymi łzami, jazgotami, lamentami, w kółko tylko narzekaniem, dodawaniem, udawaniem! Snuciem marzeń ponad miarę, bo to wszystko jak świat stare! Moja żabko, skocz do wody, nie bój się zamoczyć brody! Pluskaj, pływaj, dawaj nura, Dawaj bany , nie zamulaj, Później poleż na kamieniu albo w trawie, cicho w cieniu. Ciesz się chwilą, życiem, sobą… A zobaczysz żabkę zdrow OBACZ WPISY POPRZEDNI Nie ładnie kopiować z internetu czyjąś własność. Nie uczyli Cie co to prawa autorskie? Myślisz że nie wyskakuje to jako pierwszy wierszyk o żabie na google? Jedynie poszczególne wyrazy pozmieniałeś i to beznadziejnie wygląda. Nie wiem co chciałeś zrobić, ale Ci to nie wyszło. Edytowane 12 Grudnia 2019 przez playerOnlyOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vater Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Poprostu kosmiczny root pomogl mi nie raz wiecej takich ❤️🙌. Milo by bylo spedzic czas z najlepszym rootem na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EreNSuS Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Ogólnie spoczko z Ciebie administrator, nie mam żadnych zastrzeżeń, czy też złych opinii na twój temat. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim, którzy wzięli udział - powodzenia! Siemczysko! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechovsky Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Jesteś najlepszym adminem, masz ładną grafikę na forum i zawsze pomagasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HESZEK Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 szczere slowa : nie znam Cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuzzAstral Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 żabka jest zajebisty ze daje taki konkurs na 2kkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1235 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 jestes kozakie i robisz dużo i fajnych konkursów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baterek1235 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 no smiechawka z toba jest i nie mozna sie nudzic szapka wbija i odrazu jakies g1 czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tulipe11 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Żaba rano skacowana Bo tej nocy balowała,A gdy inni sobie Spali, Żaba leżał już na Sali. No to Żabencja czasem cię spotkam lecz wiem że jesteś porządnym Administratorem! Pozdrawiam Serdecznie (A to mój wierszyk dla ciebie) Edytowane 12 Grudnia 2019 przez Tulipe11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 2 godziny temu, playerOnlyOne napisał: Nie ładnie kopiować z internetu czyjąś własność. Nie uczyli Cie co to prawa autorskie? Myślisz że nie wyskakuje to jako pierwszy wierszyk o żabie na google? Jedynie poszczególne wyrazy pozmieniałeś i to beznadziejnie wygląda. Nie wiem co chciałeś zrobić, ale Ci to nie wyszło. haha , chłopie , ma być śmiesznie. A o prawach autorskich nie musisz mi nic pisać haha, ja nie wykorzystuje tego wiersza, nie przepisuje na siebie :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerOnlyOne Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Przed chwilą, KubaseK napisał: haha , chłopie , ma być śmiesznie. A o prawach autorskich nie musisz mi nic pisać haha, ja nie wykorzystuje tego wiersza, nie przepisuje na siebie :d No nie wiem, użyłeś tego wiersza i nie podałeś jego autora a dodatkowo go przerobiłeś bez pozwolenia autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 chłopie , ja cię nie rozumiem, szukasz sensacji :d haha Wypierdalaj na inny portal krytyku :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamErdoL*YT Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Spoko gość, doświadczony, reakcja na raporty, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafieroo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zabka spoko morda pomaga nie jest chamska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaczkaStara Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Tak szczerze to gram tu od niedawna i w ogóle Cię nie kojarzę 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi