Mirag_tak Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Siema Zabka ! Moze mnie pamietasz albo nie ( Frogg zatrzymany w bialym BMW) XD , bylismy razem w org jestes ogólnie spoko ziomem. Potrafisz wszystko brać z dystansem za to cie lubię lecz od dostania sie na suppka twojej osoby wogole o sobie zapomnielismy. Bardzo cie lubilem i mysle ze wnosisz duzo atmosfery na serwerek! Niby gram nie za czesto ale wiesz 2kkk by sie przydalo na jakies p1. Gratuluje ci bycia liderem banku. Rowniez gratuluje ci rcona i nawet troche majatku. Moze ty mnie nie pamietasz ale ja ciebie bardzo! Mam nadzieje ze mnie wybierzesz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veejcik Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 siema siema! fajnie by było wygrać hajsik, fajniusi pomysl z tym spedzaniem czasu. mam nadzieje, ze wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Żabka nasza czasem surowa czasem zluzowana nie umiem rymować,masz zajebisty głos, turbosprężarka ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 łeb jak sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Z przyjemnością ogłaszam wyniki losowanai 2kkk oraz pobytu 2h z żabką wyglądają następująco. Zawrotną kwote 2kkk wygrywa @Leon zaś pobyt 2h z Żabką wygrywa @Hyker z mojej strony ogromne gratulacje planuję nastepny taki event o kwote 5kkk jeżeli popieracie ten pomysł zostawcie reakcje pod postem odemnie to tyle dziękuje wszystkim uczestnikom, Pozdrawiam ŻabkuŚ 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi