Skocz do zawartości

Bajo Bajo po miesiącu zniknięcia

PanKOX_PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak po miesiącu nieaktywności odejściu z Administracji, SAPD, organizacji postanowiłem napisać pożegnanie. Bardzo miło mi sie grało prawie równy rok konto założyłem 27 grudnia 2018 roku i grałem, w marcu trafiłem na posadę Supporta po 3 tygodniach Administrator i tym administratorem byłem długo w h*j, inder sobie żartował tutaj opowiem wam, razem ze mną w rekrutacji dostał się taki fajny typ po 2 miesiącach odszedł, we wrześniu ponownie dostał się do administracji i że niby szybciej wbije ROOTA niż ja no niestety nie udało się mu  bo wyleciał po tygodniu xD, dobra ale przechodząc do rzeczy w piździerniku raz spadłem na suppka potem na adma i już mi się tak nie chciało grać to odchodzę i tak to wyszło, może za jakiś czas wrócę do was ❤️  naprawdę poznałem wiele wiele zajebistych osób. Wymienię kilka osób które zapadły mi najbardziej w pamięć 

@Inder00 - wielkie dzięki za rozmowy, przyjęcie do administracji, Radio Inder najlepsze radio na MRPG cały ts3 pamięta ❤️, i zapadło mi w pamięć testowanie roadstera hyh, śmiesznie było.

@idk - jak tam rowerek odzyskany :classic_laugh:, może jakoś za mną nie przepadałeś ale miło było bajo

@Perzu - Dzięki za gre fajnie się pykało w nocy

@xBartek. - Fajny z ciebie właściciel, dobre jest też to że byłem szybciej a administracji niż ty a jesteś właścicielm a ja byłem adminkiem, widać tutaj osobe zaangażowaną w serwerek

@Izaa93 - ciebie tu nie mogło zabraknąć xDDDDDDD odwalanie w nocy na maxa

@turbii - dzięki za sapdy wiele pozytywnie spędzonych godzin, już cię więcej nigdy nie obudzę w nocy hah zapadło mi to w pamięć

@FuriaT - nie wiem czy wchodzisz na forum ale dzięki bo to ty mnie wybrałes w rekrutacji do SAPD ;0

@All4Tech - podobno mnie podrywałes tak mi mówili, nie no trzymaj sie ;0

@knapix - zapomniałem ale juz nadrabiam, dzięki za organizacje gre itp. fajnie sie grało 😄

@Black* - fajnie sie gadało i grało na SAPD 

@NinjSS - dzięki za grę w SAPD 

@YomenikAlchemik - dzięki za gre w SAPD fajne bylo 

@Randy - siema dobre wspomnienia z tobą

Osoby które również dobrze zapadły mi w pamięć: @AdThree @Registus aka zboczuszek @Txz,

Całe SAPD za moich czasów pozdrawiam !!!!

Jeśli masz coś do mnie pisz na dole może wyjaśnimy ;), jeśli o kimś zapomniałem to śmiało pisać na dole bo ja mam słabą pamięć XD, miesiąc mnie tu u was nie było 

BAJOOOOO wesłego nowego roku 

PS ma ktoś legit link do pobrania GTA:SA bo musiałem robić formacika i no znikło ;c 

Edytowane przez PanKOX_PL
Dopisywanie osób ! :D
  • Like 1
  • Smutny 10