PanKOX_PL Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) A więc tak po miesiącu nieaktywności odejściu z Administracji, SAPD, organizacji postanowiłem napisać pożegnanie. Bardzo miło mi sie grało prawie równy rok konto założyłem 27 grudnia 2018 roku i grałem, w marcu trafiłem na posadę Supporta po 3 tygodniach Administrator i tym administratorem byłem długo w h*j, inder sobie żartował tutaj opowiem wam, razem ze mną w rekrutacji dostał się taki fajny typ po 2 miesiącach odszedł, we wrześniu ponownie dostał się do administracji i że niby szybciej wbije ROOTA niż ja no niestety nie udało się mu bo wyleciał po tygodniu xD, dobra ale przechodząc do rzeczy w piździerniku raz spadłem na suppka potem na adma i już mi się tak nie chciało grać to odchodzę i tak to wyszło, może za jakiś czas wrócę do was ❤️ naprawdę poznałem wiele wiele zajebistych osób. Wymienię kilka osób które zapadły mi najbardziej w pamięć @Inder00 - wielkie dzięki za rozmowy, przyjęcie do administracji, Radio Inder najlepsze radio na MRPG cały ts3 pamięta ❤️, i zapadło mi w pamięć testowanie roadstera hyh, śmiesznie było. @idk - jak tam rowerek odzyskany , może jakoś za mną nie przepadałeś ale miło było bajo @Perzu - Dzięki za gre fajnie się pykało w nocy @xBartek. - Fajny z ciebie właściciel, dobre jest też to że byłem szybciej a administracji niż ty a jesteś właścicielm a ja byłem adminkiem, widać tutaj osobe zaangażowaną w serwerek @Izaa93 - ciebie tu nie mogło zabraknąć xDDDDDDD odwalanie w nocy na maxa @turbii - dzięki za sapdy wiele pozytywnie spędzonych godzin, już cię więcej nigdy nie obudzę w nocy hah zapadło mi to w pamięć @FuriaT - nie wiem czy wchodzisz na forum ale dzięki bo to ty mnie wybrałes w rekrutacji do SAPD ;0 @All4Tech - podobno mnie podrywałes tak mi mówili, nie no trzymaj sie ;0 @knapix - zapomniałem ale juz nadrabiam, dzięki za organizacje gre itp. fajnie sie grało 😄 @Black* - fajnie sie gadało i grało na SAPD @NinjSS - dzięki za grę w SAPD @YomenikAlchemik - dzięki za gre w SAPD fajne bylo @Randy - siema dobre wspomnienia z tobą Osoby które również dobrze zapadły mi w pamięć: @AdThree @Registus aka zboczuszek @Txz, Całe SAPD za moich czasów pozdrawiam !!!! Jeśli masz coś do mnie pisz na dole może wyjaśnimy ;), jeśli o kimś zapomniałem to śmiało pisać na dole bo ja mam słabą pamięć XD, miesiąc mnie tu u was nie było BAJOOOOO wesłego nowego roku PS ma ktoś legit link do pobrania GTA:SA bo musiałem robić formacika i no znikło ;c Edytowane 31 Grudnia 2019 przez PanKOX_PL Dopisywanie osób ! :D 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdThree Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 minutę temu, AdThree napisał: Eluwa noo o tobie zapomniałem eloooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Kurła wracaj Januszu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YomenikAlchemik Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Kurwa niedługo wracam a chop odchodzi :/ szkoda, trzymaj się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Trzymaj się Koxu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wróć jeszcze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Trzymaj się mordziaty!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Mnie nie oznaczyłeś CJ ;c ,ah no żegnaj... Byłeś długo adminkem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 31 Grudnia 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Stara gwardia odchodzi, siema. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$# Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Trzymaj się!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Eluwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 3maj się mordunio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) przejmuję pałeczkę pt: 'najstarszy, a administrator' :p Trzymaj sie koxu! Edytowane 31 Grudnia 2019 przez Febson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A mnie to już nie oznaczył ... 3maj sie Koxu Dzięki za dwie org, gadanko na discordzie,odwalanie Powodzonka w życiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RefeKK Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 A o mnie chyba zapomniałeś, nie pamiętasz naszej organizacji Moto Maniacy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Baj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Soema mordezcxkop0 nie znalismy sie akle siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_Cheff Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Siemasz :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuju Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 pa :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi3luu Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 bede wspominal piekne chwile ❤️ szkoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrbiX0 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Siema siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberShoot Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @PanKOX_PL A mnie to nie oznaczyłeś 😞 Ja rozumiem że długo mnie nie było ale o dobrym koledze zapomnieć? ❤️ Papa. Mam nadzieję że jeszcze wrócisz ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiemniakowY Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 eluwa ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 No cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi