.Frogg* Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 No cóź jak na każdego przychodzi czas więc i przychodzi chwila z którą pisze owe odejście jak widać nie jestem już administratorem root ani prezesem banku, Wszystko przez moje bezsensowne zachowanie które było niewybaczalne i w sumię się nie dziwie @Inder00 jaką podjął decyzję w mojej sprawie. Kiedy dostałem roota z początku się cieszyłem itd poźniej dostawałem niekiedy glupawki coraz częściej zrobiłem się toksyczny co nie przystaje na taką range. W tym wątku żegnam osoby takie jak : @NeveR. - kiedy byłem admistratorem nie powiem zapatrzyłem się na twoją osobe i zawsze dążyłem do tego aby zostać administratorem root i spełniać swoją funkcję jak najlepiej jak widać nie wyszlo mi to bo pisze wlasnie o to pożegnanie. @the_king97 - dzięki za te bekowanie tyranie i w ogóle obrażanie się na bekę równy z ciebie gość trzymaj się. @yakuzyCS - fajny z ciebie ziomeczek do cska i w ogóle spoko mordeczka @turbii - dzięki za to wyzywanie się itd spoko morda trzymaj się @Smallspy. - co prawda była pomiędzy nami sporo kwasu wiem zrobiłem się na roocie toksyczny ale i tak trzymaj się. @PanaCissko - Dziękuje za boostowanie w cs go mam nadzieje że kiedyś się jeszcze zobaczymy. @BeNiUUU - Ide po suchą bułe trzymaj sie haha @Arhael - dzięki za te wszystkie bekowe akcje itd może się jeszcze kiedyś zobaczymy. @xBartek. - dzięki za milą atmosfere w administracji driftowanko sultanem z wielkass trzymaj się @Izaa93 Dzięki za nasze tyranie na /ac będzie mi brakowalo tego bekania i disowania się @Perzu Dziękuje za szanse w administracji. @idk fajnie się pykało w cska i czasami gadało @Inder00 trzymaj się @Rozpacz Spoko mordeczka do pykania w cska może sie jeszcze kiedyś zobaczymy @Francik Trzymaj dalej rygor tym PSP przepraszam za moje zachowanie w ostatnim czasie ale już mnie nie będziesz musiał znosić. @darkrider trzymaj sie wariacie go to ROOT @PLjohnnyGTR GTR gey trzymaj się Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam piszę to na szybko myślę że pożegnałem się z najważniejszymi osobami. 4 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bye 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj się Żabka, będę o Tobie pamiętał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebusiek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bajo :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamNv2 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj się, będę tęsknił ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Strzała Ropucha! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos45687 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj się mordeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNiUUU Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Yo żaba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4damiux Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 3maj sie Zabciu, bedziemy tesknic😢 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Olas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 A ja to co zabson gdzie jestem wspomniany nie no żegnaj i dziękuję ci za bank obiecuję ci że go ogarnę jak najlepiej mogę i mam nadzieję że wrócisz i pamiętaj zawsze będzie dla ciebie bank otwarty i mam nadzieję że do zobaczenia mój drogi przyjacielu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cissko Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Masz, o mnie nie zapominać i pisać o cs'ika ❤️ Wracaj prędko :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuezzY PL Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj się mordeczko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLMariOPL Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 3maj się i wracaj szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuGi512 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Nara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MESTI Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golemiarz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 ola amigo greetings from hispania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Cześć żabcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperekto Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 @.Frogg* ale mnie już o cs o nie oznaczysz pogramy se jeszcze mam cię w znaj 😀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirag_tak Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 W summie bylismy kolegami wczesniej przed rootem ale mnie juz nie pamietasz wiec cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 pa 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 bai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi