Skocz do zawartości

Odchodze :(

.Frogg*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No cóź jak na każdego przychodzi czas więc i przychodzi chwila z którą pisze owe odejście jak widać nie jestem już administratorem root ani prezesem banku, Wszystko przez moje bezsensowne zachowanie które było niewybaczalne i w sumię się nie dziwie @Inder00 jaką podjął decyzję w mojej sprawie. Kiedy dostałem roota z początku się cieszyłem itd poźniej  dostawałem niekiedy glupawki coraz częściej zrobiłem się toksyczny co nie przystaje na taką range. W tym wątku żegnam osoby takie jak :

@NeveR. - kiedy byłem admistratorem nie powiem zapatrzyłem się na twoją osobe i zawsze dążyłem do tego aby zostać administratorem root i spełniać swoją funkcję jak najlepiej jak widać nie wyszlo mi to bo pisze wlasnie o to pożegnanie.

@the_king97 - dzięki za te bekowanie tyranie i w ogóle obrażanie się na bekę równy z ciebie gość trzymaj się.

@yakuzyCS - fajny z ciebie ziomeczek do cska i w ogóle spoko mordeczka

@turbii - dzięki za to wyzywanie się itd spoko morda trzymaj się 

@Smallspy. - co prawda była pomiędzy nami sporo kwasu wiem zrobiłem się na roocie toksyczny ale i tak trzymaj się.

@PanaCissko - Dziękuje za boostowanie w cs go mam nadzieje że kiedyś się jeszcze zobaczymy.

@BeNiUUU - Ide po suchą bułe trzymaj sie haha

@Arhael - dzięki za te wszystkie bekowe akcje itd może się jeszcze kiedyś zobaczymy.

@xBartek. - dzięki za milą atmosfere w administracji driftowanko sultanem z wielkass trzymaj się

@Izaa93 Dzięki za nasze tyranie na /ac będzie mi brakowalo tego bekania i disowania się 

@Perzu Dziękuje za szanse w administracji.

@idk fajnie się pykało w cska i czasami gadało 

@Inder00  trzymaj się

@Rozpacz Spoko mordeczka do pykania w cska może sie jeszcze kiedyś zobaczymy 

@Francik Trzymaj dalej rygor tym PSP przepraszam za moje zachowanie w ostatnim czasie ale już mnie nie będziesz musiał znosić.

@darkrider trzymaj sie wariacie go to ROOT

@PLjohnnyGTR GTR gey trzymaj się

Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam piszę to na szybko myślę że pożegnałem się z najważniejszymi osobami.

• Like 4
  • Dzięki 1
  • Smutny 9