marezisz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Niestety jestem do tego zmuszony przez sytuacje dziejące się na serwerze, Chciałem już odejść z serwa w grudniu ale zaproponowano mi urlop na randze żebym to sobie przemyślał. Po powrocie uważam że to był zły wybór. Nie obrażając graczy/administracji/serwera ciężko jest nie powiedzieć że zrobiło się jeszcze większe 'rakowisko' niżeli wcześniej było; i u graczy i u administracji. Jeżeli osoby które powinny dbać o dobro graczy serwera nie umieją się ogarnąć i podkładają innym przysłowiowe kłody pod nogi to ja nie widze w czymś takim sensu. @Smallspy. dzięki za fajne gierki w lolu oraz okazje na pobyt w jak dla mnie najlepszej organizacji na serwerze@PajaPel obiecuję ci Marek że kiedyś razem sie napijemy@PLjohnnyGTR @gienekpl7541 dzięki za wspólne granie w lige legend panowie@Arhael mam nadzieje że jeszcze zagramy razem jakieś rankedy@xBartek. @Inder00 @Perzu dzięki za szanse w administracji@turbii dzięki za możliwość bycia w SAPD@PLMariOPL @MrKacpinPL @lolek224 @XArek @NinjSS @AnimaL dzięki za te niezapomniane patrole w sapidi Osoby o których nie wspomniałem prosze o wybaczenie ale nie idzie każdego zapamiętać. Możliwe że jeszcze kiedyś wrócę na serwer o ile sytuacja się poprawi. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za te wszystkie fajne chwile w czasie gry. Żegnam ❤️. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 No hej 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLMariOPL Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Co jest kurwa nie... Marezisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLMariOPL Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 +1 @Smallspy. Dopiero 20 min temu gadałem z tobą i wszystko git bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Trzymaj sie kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ahhh trzymaj się mordo Jutro przyjadę po punto xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 3maj się fajnie sie grało, gadało i odwalało w org :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Siemanczeko , może się nie znaliśmy ale szkoda ,że administracja się kruszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Elo marezisz (jak by był bar ze striptizem został byś?) Hah @marezisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 3 maj się stary✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 z farteeem, SIEMAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi