Anomaly Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Niestety albo stety, odchodzę tak nie jest to żaden żart pisałem 3 tematy 1 był żartem 2 był na serio lecz przekonałem się aby zostać ten tera który pisze jest na serio. Fajnie się z wami grało spędziłem tutaj aż 1222,65 godz. Grałem od stycznia gdy zaczynałem fajnie było comuunity było ogarnięte, tera każdy by Cię tylko wyzywał. Przejdźmy do ludzi z którymi zawsze mogłem sobie porozmawiać pośmiać się @Inder00 @idk @Perzu @xBartek.- Dzięki za szanse w administracji. @Mateusz546- Jakby Ciebie tu nie było to pożegnanie nie miało sensu(razem spędzonych około 50k razem na serwie) @Smallspy. @PajaPel- Dzięki za org oraz śmianko @1337msk- CJ jakiś(PSST oddajcie mu fabryczke) @Registus- Dzięki za gre(CJCJ) @PLjohnnyGTR- To też taki cj @gienekpl7541- CJv2 @turbii- Dzięki za SAPDDY @BuleczkaV8- Dzięki za Sapdy & Minkroft kontakt FB @Arhael- Co tam Arheal? @MrThePat- Co tam MrThePet @Febson- Co tam Petson? @Argen.- ,,Ja cie nie podpuszczam ale nie pójdziesz spać" Argen Rok temu XD @knapix- cj @reftixd- kozaczek moj kolega @HarnasKrol- CO TAM TOXIC M8? @krzywy- Co tam prosty? wsm nie wiem jak tam na cb mówić XD @Xsardes- Kozak jestes totalny dawaj mi kontakt do cb bo majnkraft musi wleciec kiedys @All4Tech- Mmm,.. @PanKOX_PL @ZjemCiKlapki- #MuremZaZjemCiKlapeczka dawaj kontakt i majnkraft XDDD Dzięki wszystkim za grę kiedyś do was wróce na serwerek wszystkich nieoznaczonych też pozdrawiam.(dajcie mi zasluzonego jesli uznajecie ze bylem zasluzony) jeszcze raz dziekuje za gre.(nie zabierac mi agery bo juz nie wroce XD) Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Randy 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Ehh... Kolejna fajna osóbka odchodzi ;c Mam nadzieję, że kiedyś do nas wrócisz, fajnie się razem odwalało haha Trzymaj się Z FARTEM SIEMKAA ❤ Edytowane 19 Stycznia 2020 przez reftixd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Ja ci dam CJ kurła Trzymaj się mordo Edytowane 19 Stycznia 2020 przez PLjohnnyGTR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 co ty robisz zostań... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 No trzymaj się 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Kurna mać mordo a ja gdzie jako twój przyjaciel jestem wspomniany nie wiem co się stało i nie chce wiedzieć ale się trzymaj i wróć do nas jak najszybciej pamiętaj kontakt na dsc jest i zawsze w GTA5 sobie pozemy popykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karot Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 cya czilwagon czilwagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamNv2 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 trzymaj sie ceju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrThePat Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Czesc 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Ja ci dam ceja Dzięki za giere i odwalanko, wracaj szybko 3maj sie mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Sima fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 A o mnie zapomniał , no żegnaj Randy trzymaj się ,pamiętam cię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 O mnie to żydek nie wspomni. Bajoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Do zobaczenia randus! Dzięki za szansę w fabryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek233 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 ej bo ja dostałem bana za nic tylko napisałem kurw* bo chciałęm żeby mi admin czy tam gtoś pomugł i ban ? pomożesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 elo gruby cj czemu mnie nie oznaczyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Trzymaj sie I mow namnie krzywy kurwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 1 godzinę temu, krzywy napisał: Trzymaj sie I mow namnie krzywy kurwo Okej prosty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golemiarz Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 jestes zaluzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjemCiKlapki Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jak coś pisz pv to się jakoś dogadamy 🙂 @Randy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graczu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 3maj się wracaj jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 A mnie nie oznaczyleś ah... BAYO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @Randy ja i Ci kurde tam mm mm jak tylko Cię zobaczę xD, trzymaj się tam i tam nie zaraź się coronavirisem bo ty to zawsze taki chiński byłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 3 maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi