Kacperekto Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) Witam już pora żeby odejść z serwera bo to już mnie przerasta niestety wszystkie moje pieniądze zostały w automatach i jestem cały spłokany więc chciałbym się pożegnać oznaczam osoby które pamiętam @Smallspy. Dzięki za pomoc . @reftixd TSA była beka narka Mordko @xm3ku Faworka PSP . Xdd @.Frogg* fajnie się grało w cs . @Inder00 powodzenia i sukcesów @xBartek. . Powodzenia . Fajnie się grało w cs @szaman123 beka była . Śmieszek . Napisałem to na szybko dzięki wszystkim pozdrawiam może jeszcze wrócę . Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Kacperekto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Nie graj w kasynie bo cie zmiecie z planszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 MORDO, nie odchodz ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman123 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Szkoda ale rozumiem pozdro mordko 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 narazka mordini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Żegnaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi