Febson Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Jako iż z wybranych 15 podań na starcie wykruszyło się kilka osób z przeróżnych powodów jesteśmy zmuszeni otworzyć kolejną akademie. Delikatnie modyfikujemy wymogi i liczymy na ich spełnienie. Rekrutacja do A-SARA WYMAGANIA: -sprawny mikrofon, -tym razem likwidujemy próg minimalny minut -dokładne zapoznanie się z regulaminem (poważnie go przeczytajcie bo 30 podań przez to poszło w las) -komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania, -dojrzałość ponad wiek -Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym -Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji. -Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka! Wzór: Nick: Imie: Wiek: SID: Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Przeczytałeś regulamin?: Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Coś o sobie: REKRUTACJA POTRWA DO 29.01.2020 18.00 Edytowane 30 Stycznia 2020 przez KamU 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Su1preme_ Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick:Su1preme_Imie:MichałWiek:14SID:34188Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:takPrzeczytałeś regulamin?:takZnajomość RP/Ortografii (0-10):8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):mysle że wam się sprzydam bo znam się na samochodach itp i już byłem na innych serwerach w Sara. Coś o sobie:mam nadzieję że mi się uda. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: AdamoImie: AdamWiek: 14 latSID: 27690Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadamPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 8,5/10 Orto - 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): około 2h na dzień 🙂Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Mam dosyć duże doświadczenie w RP. Byłem już w 2 frakcjach, w SAMC i TSA. Wiec coś się umie z RP. Próbowałem już się dostać do SARA ale niestety nie wyszło. Myślę, że się nadaje ponieważ jestem miły, stanowczy i cierpliwy.Coś o sobie: Moja kariera na serwerze zaczęła się od zaproszenie dwóch przyjaciół. Myslalem ze ten serwer jest taki MEH ale po dłuższym czasie spodobał mi się. Na początku napisałem podanie do TSA, przyjęli mnie i nawet spoko sie pracowalo. Ale dostalem degradacje z nieznanego mi powodu. Pisałem podanie do SARA ale nie przyjęli mnie, wiec poszedlem do SAMC. SAMC jest bardzo miłą frakcją i bardzo rozbudowaną. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaloskox2 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: kubaloskoxImie:KubaWiek:13SID: 6627Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia - 8.5 RP- 8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): około 1h 30 min dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): myślę że się nadaje ponieważ dobrze jeżdżę. Jestem też cierpliwy,miły, słucham się innych rangCoś o sobie: Jestem Kuba i Lubię grać na MultiRpg. Gram prawie rok na serwerze, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan_L Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:kreha53Imie:krystianWiek:12SID:38380Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:mamPrzeczytałeś regulamin?:takZnajomość RP/Ortografii (0-10):rp-7/10 ortografia 8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):1godz-2godzDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):dobrze jeżdże,słucham sie,jestem cierpliwy,miłyCoś o sobie:lubie grać w mta, na serwerze gram 4 dni ale jestem ogar Edytowane 26 Stycznia 2020 przez kreha53 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracus Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Polecam naprawdę przeczytać regulamin, bo dużo podań nie będzie przyjmowane! 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h1rek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick:h1rek Imie:Kuba Wiek:14 Sid:35929 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3:Tak Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9,5 Bo nie ma człowieka który by się nie pomylił Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbię (realnie):3-5 godzin Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Spowodu tego że jestem sprawiedliwy dla każdego mieszkańca. Jak bym się dostał to bym tak dbał o ulice tak jak o moją rodzine. Ulice byłby czystę jak łza. Coś o sobie:Siemka jestem Kuba uwielbiam gry o tematycie RP/RPG uwielbiam grać w piłke nożną i koszykówke mojym marzeniem jest się dostać do jakieś frakcji na serwerze MultiRPG. Mam nadzieje że mnie wybierzecie 😄 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrezer Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick:Vrezer Imie:Dominik Wiek:18 SID:22482 Czy posiadasz sprawy mikrofon:TAK Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Posiadam Przeczytałeś regulamin?:No powiem tak w jednym pkt jak jest tam napisane "czy zaakceptowałeś regulamin" to ja tutaj widzę tylko czy przeczytałem regulamin wiec TAK bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/orografii(0-10) RP myślę że takie 9-10 będzie a ortografia to polonistą nie zostanę ale nie ma tragedii jakieś 7-8/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbie(realnie): No ogólnie to na służbie będę siedział zawsze jak będę tylko wchodził na serwer a na serwerze mogę siedzieć co najmniej 5 godzin dziennie. Dlaczego ty zdania (min 3 zdania):Dobrze jeżdżę samochodem, Nie odwalam, I jak mam coś zrobić to to robię. Coś o sobie:Jestem Dominik mam 18 lat, chodzę do 3 klasy technikum na kierunek mechatronik, lubię jeździć samochodem, grać w siatkówkę, jeździć na łyżwach i oczywiście pograć na kompie 😄 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4arut0 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: N4arut0 Imie: SzymonWiek: 14 latSID: 35460Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam Przeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego bo szukam dobrej frakcji . Potrafię pracować zespołowo nie wyzywam innych . Nie mam na mnie skargCoś o sobie: Jestem Szymon mam 14 lat mieszkam na wsi mam starszego brata . Lubię się uczyć i wykonywać polecenia starszych osób. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexonek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Nexonek Imie: Daniel Wiek: 15 SID:24458 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam Discorda oraz TS3 Czy przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii: RP-8/10 Ortografia-7/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Jestem w stanie poświęcić 4 godziny na służbę Dlaczego ty (min.3 zdania):Ponieważ, myślę że nadaje się to owej frakcji SARA bo umiem odgrywać RP.Od zawsze interesowała i ciekawiła mnie frakcja SARA.Nie mam problemu z wykonywaniem rozkazu wyższej rangi. Coś o sobie:Mam na imię Daniel pochodzę z woj.małopolskiego.Lubie grać w gry i uprawiać sport.Moimi ulubionymi grami są MTA,CS:GO.Jestem osoba miłą , koleżeńską, wyrozumiałą.Lubie grać w piłkę nożna moja pozycja to bramkarz.Chodzę do szkoły podstawowej jestem w ósmej klasie. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Nexonek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxxKondziuxxX Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: XxxKondziuxxX Imię: Konrad. Wiek: 15 lat. SID: 26943 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Przeczytałeś regulamin?: TAK bo laweta jest kozacka ❤️. Znajomość RP/ortografii(0-10): RP 7-8/10, Ortografia 9/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbie(realnie): Codziennie, mogę wbić kiedy chce. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym spróbować na tej frakcji ponieważ mnie to kręci zawsze od wejścia na serwer mnie to interesowało, oraz chciałbym mieć zawód we frakcji, i troszkę więcej zarabiać Coś o sobie: Witam wszystkich czytających moje podanie. Mam na imię Konrad, pochodzę z Wrocławia. Lubię jeździć, lubię zwierzęta (Moje hobby). Chodzę do technikum logistycznego (kierunek eksploatacja portów i terminali) . Lubię grać w mta, jak i różne inne gry komputerowe. Chciałbym dostać się na tą frakcję i spróbować, oczywiście jak się dostanę nie planuję szybko rezygnować, planuję być jak najdłużej. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez XxxKondziuxxX 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Themost Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: ThemostImie: KacperWiek:13SID:26022Czy posiadasz sprawny mikrofon: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: takPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie😞120 minut/1dDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Od zawsze chciałem być na tym serwerze w tej frakcji, można by powiedzieć, że marzyłem. Zależy mi na tej frakcji ( to moje 2 podanie) ogromnie. Mam ogromną nadzieję, że się dostanę.Coś o sobie:Mam na imię Kacper. Pochodzę z województwa małopolskiego. Moim hobby jak i zainteresowaniem jest pomoc drogowa i formuła 1. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazmus Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:ErazmusImie:NorbertWiek:15SID:35590Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka ❤Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP-8. Ortografia-9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Jakoś 4-5 godzinek dziennie.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Zawsze chciałem być we frakcji typu: SARA, TSA. Lubię bardzo jeździć większymi autami.Coś o sobie:Mam na imię Norbert. Mieszkam w woj. Mazowieckim. Jestem osobą z bardzo dużym poczuciem humoru.Jak mi się nudzi to jeżdżę pseudo wyczynowo na rowerze, a w wolnym czasie jak to mówi moja babcia ,,gram w komputer". Mam nadzieję, że tyle o mnie starczy. Jestem pozytywnej myśli Edytowane 29 Stycznia 2020 przez Erazmus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gouy Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: gouyImie: WiktorWiek: 17SID: 27328Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAKCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAKPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 powiedziałbym 11Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Kurde nie jestem w stanie określić ale ponad normęDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem aktywnym graczem na serwerze który lubi odgrywać RP oraz pomagać ludziom. Znam zasady frakcji oraz RP. Mam już doświadczenie w frakcji ponieważ byłem już w SAPD. Mam duże znajomości na serwerze i znam dużo osób w grzeCoś o sobie: Siema jestem Wiktor.Mam 17 lat jestem z województwa wielkopolskiego z okolic Poznania. Chodzę do pierwszej zawodówki na profilu mechanik pojazdow sam. Interesuje się motoryzacją oraz lubię grac w różne gry typu gta, cs;go itp (umiem podzielic sobie czas gry) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: ChrisImie: Krystian Wiek: 16 SID: 2646 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9.9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4-5hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ze względu takiego że pracowałem już w SARA i zbytnio problemów . W SARA byłem za czasów IDK potem Brodo , Xsardesa nawet . Nie wiem co bym mógł tutaj jeszcze napisać żebym został przyjęty ale jak to się mówi po francusku : Nous verrons ,, (( Tak bo laweta jest kozacka ❤️ )) Coś o sobie: Bonne Chance!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: XsardesImie: DenisWiek: 15SID: 2768Czy posiadasz sprawny mikrofon?: ofcCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadamPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8-8.5/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę, że dam radę tak z 2-3h poświęcić znów na ten serwerDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że jestem doświadczony w tej robocie ze względu na to, że jakiś czas temu (+/- 5mies temu) byłem Liderem tej frakcji. (https://imgur.com/a/N4s95OH) frakcje wybrałem ponieważ w jako pierwszej (i w sumie jedynej) byłem Liderem. Chciałbym teraz sprawdzić jak funkcjonuje. Chciałbym również wspomnieć, że szybko i sukcesywnie nawiązuje nowe kontakty, jak i potrafię się podporządkować do poleceń.Coś o sobie: Nie wiem czy jest się co rozpisywać, więc ujmę to krótko. Od jakiegoś czasu nie poświęcam już tyle czasu na serwer co kiedyś, lecz teraz odnoszę wrażenie, że chciałbym powrócić. Jako pracownik potrafię być zaangażowany w to co robię i brać do serca wszystkie rady i ostrzeżenia. Jako gracz na serwerze, przez ten cały czas (od zarejestrowania w grudniu 2018) osiągnąłem już jakiś swój cel, lecz chciałbym spróbować jak to jest teraz, po tej całej przerwie. Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Xsardes 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoriX Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick:KaczoriX69Imie:MateuszWiek:16SID:6413Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam Przeczytałeś regulamin?: owszem przeczytałemZnajomość RP/Ortografii (0-10):10 ale zdarzą się lekkie błędyIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):5hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):bardzo bym chciał odgrywać rp jako SARA i ogólnie być w jakiejś frakcji próbowałem pisać do SAPD ale mnie nie przyjeli a miało być tak pięknie. Fajnie by było porobić coś innego od ciągłego zarabiania kasy i wbijania SRP przynajmniej jest to jakaś odskocznia od robienia tego samego w kuło. Bo szybko się wtedy serwerek nudzi.Mam nadzieje że przekonałem liderów SARA do mojego podania i będę mógł gościć w rejonach SARACoś o sobie:Mam na imię Mateusz pochodzę z małej miejscowości na województwie Pomorskim liczy ono ok.40tyś mieszkańców jestem aktywny fizycznie i jak najbardziej też lubie sobie pograć w grierki z kumplami najbardziej interesuję się piłką nożna i innymi sportami takimi jak siatkówka koszykówka piłka ręczna itp mam 190 wzrostu Xd. Powodzenia wszystkim piszącym rekrutacje do SARA ;D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00lesha Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 nick: c00lesha Imie: bartek wiek; 14 sid: 38444 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator discord oraz ts3?: tak przeczytale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskitmp Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: oskitmp Imie: oskar Wiek: 14SID: 9885Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak bo laweta jest kozacka 💖Przeczytałeś regulamin?: takZnajomość RP/Ortografii (0-10): ortografii 9.5/10 rp sary 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h w tygodniuDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): estem osobą NIE toksyczną. Nie jestem w żadnym biznesie więc bym skupił się tylko na tej frakcji, W Grand Theft Auto San Andreas mam łącznie od singla mta czy sampa paręnaście tysięcy godzin z tego powodu znam prawie wszystkie modele pojazdów w Gta San Andreas. Jeżeli ktoś by mnie wyzywał to po prostu odjadei i nie będę się spinał. Jestem w stanie poświęcić dużo czasu na te frakcje gdyż właśnie zaczynają mi się ferie zimoweCoś o sobie: Mam na imię Oskar mieszkam w województwie wielkopolskim. Uczęszczam do 8 klasy szkoły podstawowej w przyszłości mam zamiar iść do technikum informatycznego. Lubię czasem porobić sobie serwery w mta miałem już ich 6 :p. Popełniam bardzo mało błędów ortograficznych więc myślę że to też jest jakaś zaleta. Mam nadzieję że się dostane mimo mojego małego doświadczenia na serwerze bo mam tylko 7700 min 😞. Bardzo bym chciał się dostać bo wszyscy moi koledzy są we frakcjach tylko ja nadal robię na tym ie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZRX Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:ZRXImie:WiktorWiek:14latSID:35830Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAKCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Posiadam wszystkoPrzeczytałeś regulamin?:TAK bo laweta jest kozacka❤Znajomość RP/Ortografii (0-10):8-10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Od 2-3h na tygodniu a na weekendzie dłużej 3-4 hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem doświadczony w SARA pracowałem też w straży więc mam problemów z ta pracą . Umiem odgrywać RP nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów . Myślę że będę dobrym pracownikiem waszej firmy.Coś o sobie:Mam na imię Wiktor. Jestem kulturalny .Posiadam kulturę osobistą. Nie wyzywam innych. Edytowane 28 Stycznia 2020 przez ZRX 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniu Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: heniu56Imie: GracjanWiek: 14 (w kwietniu 15)SID: 36644Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oby dwaPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 6 godzin Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem idealnym kandydatem na te stanowisko.Posiadam dobre doświadczenie w tej frakcji i ogarniam RP.Chciałbym też sprawdzić swoje umiejętności na większym serwerze. Posiadam też dość duże doświadczenie na serwerze Multirpg . Nie jestem też toksycznym graczem i staram się pomagać innym,jestem też pomocny oraz uprzejmy.Mam nadzieję że dostanę się na te stanowisko.Coś o sobie:Mam na imię Gracjan jestem charyzmatyczną osobą, prócz tego jestem pokorny oraz uczynny, jeśli ktoś mi daje jakąś pracę wykonuję ją najlepiej jak potrafię, co pokazuje jeszcze jedną cechę mojego charakteru. Mianowicie jestem perfekcjonistą, sprzątając zawsze muszę mieć wokół siebie porządek i wszystko musi być dopięte na ostatni guzik. Do innych staram się zawsze podchodzić z pokorą, potrafię wczuć się w rolę drugiej osoby i zrozumieć jakiś problem "jego oczami". Powierzone mi zadania oraz obowiązki staram się wykonywać na 100%, przez co można stwierdzić, że jestem dokładny w tym co robię. W ciężkich momentach zachowuję zimną krew. Nie ukrywam, że miejsce we frakcji jest moim cichym marzeniem, do którego dążę. Uwielbiam prace w grupach oraz zdobywać nowe doświadczenia. Jestem osobą ciekawą świata, niezależną, lubiącą spędzać czas w towarzystwie. Sądzę, że powyższe aspekty czynią mnie dobrym kandydatem na jednego z Was. Interesuję się historią oraz sportami typu piłka nożna,w wolnym czasie lubię pograć na serwerach mta . Posiadam duże doświadczenie w frakcjach , ponieważ gram w mta już od 5 lat i zdobyłem bardzo cenne doświadczenie które staram się wykorzystywać w 100%.Podczas pracy w grupach na lekcji to zawszę ja przejmuję role lidera. Ze względu na moją uczciwość oraz zdyscyplinowanie nie mam problemów w rozłożeniu prac równomiernie do umiejętności danej jednostki. Jak każdy człowiek posiadam także wady. Bardzo łatwo ufam ludziom, przez co bardzo często daje się wykiwać. Wiele też zależy od mojego humoru, gdy jestem zdenerwowany łatwo wdaje się w kłótnie. Uczę się nad tą wadą panować, lecz nie zawsze się udaje. Mam nadzieję że się dostanę na rangę moderatora bo postarałem się z napisaniem tego podania. 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xqnlz77 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Xqnlz77 Imie: DamianWiek: 16SID: 5791Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak PosiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: PosiadamPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️Znajomość RP/Ortografii (0-10): rp mam na poziomie 8/10 a ortografia 9/10(Zawsze można się pomylić 🙂 )Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): sob/niedz: 6 godzin | pon-piat:4 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem pracowitym graczem,Jestem w stanie sporo czasu poświęcić na służbę i wielu osobą pomóc , ogarniam jazdę nie walę o każdą lampę po drodze,jestem miłym graczem lubię każdą osobę na serwerze i to tylko. Coś o sobie: Nazywam się Damian . Mam 16 lat i uczęszczam do 1 klasy ogólnokształcącej.Jestem miłą i kulturalną osobą , Lubię dobre Disco polo najbardziej Zenka Martyniuka 🙂. ❤️ Pozdrawiam cieplutko ❤️ Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Xqnlz77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMaCo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick:NieMaCo.Imie: Michał.Wiek: 18.SID:1254.Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8-9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Aktualnie , jest to czas około 2-3h nie okłamując , jak każdy mam życie prywatne i swoje sprawy z tym związane.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja ? hmm , uważam siebie za osobę odpowiedzialną i sumienna w wykonywaniu swojej pracy. Posiadam już kilkanaście wiosen za sobą i potrafię zachować "zimną krew" innymi słowy ciężko mnie wyprowadzić z równowagi. Z racji iż bywałem na podobnych stanowiskach "ogarniam" rzeczy związane z tą funkcją na serwerze. Jestem osobą skorą do pomocy i chętnym aby jej udzielić. Posiadam charakter luźny co skutkuje tym , że nie obrażam się i umiem wziąć krytykę nieważne czy gracza czy zarządu na przysłowiową "klatę". Mam w swoim życiu pewne zasady jak ktoś dla mnie jest człowiek to i ja będę dla niego wynik tego jest taki , że zawsze staje w obronie osób na serwerze nawet i gracza przed zarządem.Coś o sobie: Mam na imię michał i posiadam za sobą już 18 wiosen. Pasjonuje się : Motocyklami , Kick Boxing i MMA , pływanie , siatkówka. Zawsze jak jest możliwość pójścia na motocykl idę i oddaje się tej zajawce w 100% jest to takie moje oderwanie się od świata i problemów. Kick boxing ćwiczę od 4 lat ( aktualnie od 2 MMA ale serce dalej z k1) . O pozostałych nie będę się rozpisywał bo za dużo byłoby tego. Jestem "chłopakiem" z którym siedzenie długimi godzinami na (ts3 czy inny komunikator) przebiega w ciągu chwil , ponieważ potrafię żartować sam z siebie jak trzeba to i komuś dopiec. Jeżeli jestem przy komputerze zawsze jestem chętny do rozmów chyba , że rozmawiam z wiedźmą ( czytaj dziewczyną ) wtedy siłą rzeczy jestem nieosiągalny ( Jak to mówią kolega czy koleżanka z ts dupy ci nie da ) . Mimo iż motocykl czy MMA aktualnie wydaje się bardziej " zajawkami " samolubnymi uwielbiam pracę i spędzanie czasu z gronem osób w ekipie. Na koniec tych kilku zdań dodam , iż jestem osobą upartą jak się nie uda w tej rekrutacji spróbuje w następnej ( Chociaż z całego serduszka liczę , że ta rekrutacja będzie tą szczęśliwą). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznajomy69 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: Audi_A4_B5_QuattroImie: PawełWiek: 15SID: 785Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: takPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7-8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5/6hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): bo Lawety są fajne takie pomarańczowe no i to jest moje małe mażenie by być w sara na Multirpg, Pisałem raz nie dostałem się może teraz się załapie.Coś o sobie: Jestem Paweł, lat 15. Interesuję się wrapingiem oraz motoryzacją, Lubie latać na quadzie i moto i jazde wyczynową na rowerze. Lubie grać w komputer joł pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FajnyGosc Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Dnia 25.01.2020 o 23:06, Febson napisał: Nick:Mój Nick to:ZlyGracz* Imie:Mam na imię Wiktor Wiek:mam 13 lat (Wiem ze jest obowiązek 15lat no ale warto próbować) SID:Mój Sid to 6399 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak,Posiadam Ts3 jak i Dsc Przeczytałeś regulamin?:Tak,zapoznałem się ''czy zaakceptowaleś regulamin"Tak bo laweta jest kozacka ❤ Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Generalnie skończyly mi się ferie, w weekendy od 8:00 do 1:00 w nocy ponieważ dużo spędzam czasy przed komputerem, a w dni tygodniowe od 14:00-15:00 do 22:00 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ myślę że nadaje się na tą rangę z powodu mojego doświadczenia.Szybko się uczę jestem miły lubię pomagać innym nie lubię jeżeli ktoś kłamie bo jestem osobą tolerancyjna,od małego mnie interesują holowniki.Gram juz na serwerze 1 rok wiec mam bardzo duże doświadczenie w tej frakcji zwaną SARA,według mnie jest to dla mnie najlepsza Frakcja.Mój brat był w Sarze i pamiętam jak robił RP i mam dosyć duże doświadczenie. Coś o sobie:Cześć,mam na imię Wiktor,mam 13lat ,pochodzę z województwa podkarpackiego z małej wioski,obecnie trenuje Piłkę nożną.Lubie grać w gry takie jak:CS Go,Mta,Minecraft,Lubie jeździć na rowerze, i na hulajnodze deskorolce,interesuje mnie też motoryzacja .Obecnie chodzę do 7 klasy podstawowej.Co tu więcej pisać of kiedy gdy zaczolej grać na tym serwerze chciałem być jako SARA'owiec Ps:ZlyGracz* inaczej Wiktor. @KamU bo jest sprawa bo @BumbleBee* jak i @Bubux jak i @Janusz biznesu* dają mi relacje ,,hahahahaha" bo mam z nimi spine Edytowane 27 Stycznia 2020 przez FajnyGosc Kilka poprawek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi