Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA styczeń v2/ luty 2020r.

Febson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kubusiek202

Imie: Jakub 

SID:6589

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak 

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak 

Przeczytałeś regulamin?: jasne że tak 

Znajomość RP/Ortografii (0-10):10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3,4

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): chciałbym  dojść do Sara zobaczyć jak to jest w frakcji Sara. Lubie poznawać ludzi nowych   i frakcje Sara byłem w niej na innych serwerch z 4 razy. I chciał bym dojść ten 5 raz tutaj 

Coś o sobie: witam mam na imię Jakub mam 18 lat chodzę do 2 zawodówki  na zawód elektro mechanik  interesuje się motoryzacja piłka nożna koszykówka  jazda na moto  np enduro   sam posiadam moto 125cc  od 2 miesiący    jestem miły dla graczy nie wyzywam mam nie przeklinam  czasami mi się wymknie ale  nie zawsze, 

Jeśli się dostanę  nie zawiodę was dam z sb wszystko pozdrawiam cały zarząd Sara 

• Haha 1

Nick: KrulMacius
Imie: Ernest
SID: -8
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Nie
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: takie rzułte mam
Przeczytałeś regulamin?: nie
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 2/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): w chuj 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): jebie disa, wale konia, mam 11 lat
Coś o sobie: lubie w kake mocno 

• Haha 1
  • Smutny 1

Nick: Dawcioo
Imie: Dawid
SID: podam jak wróce do domu
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Yes
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):  RP-7 Ortografia-8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 1 do może 2, 3 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Myśle że byłbym dobry na to stanowisko bo lubię grać na tym serwerze i brakuje tam troche RP. Na serwerze posiadam frakcje WSIOKI gram tam z kolegami i potrafie dobrze prowadzić pojazdy
Coś o sobie:Mam na imię Dawid. Chodzę do technikum informatycznego. Potrafię zachować kulturę 🙂

Nick:Nexii
Imie:Piotrek
SID:28549
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka❤
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):1-4h w weekendy więcej
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bo mam duże doświadczenie w rp. Zawsze gdy robiłem RP lubiłem się przyglądać pracy SARA. Kiedyś byłem w SAMC i wiem co to jest RP jestem aktywnym graczem więc dużo czasu poświęcę na frakcje.
Coś o sobie: Siema jestem Piotrek Mam 14 lat i chodzę do 8 klasy i dobrze się uczę. Mieszkam w województwie wielkopolskim, moje hobby to: piłka nożna, jazda na rowerze i hulajnodze (robię dużo tricków). Jestem osobą kulturalną i nie wyzywam innych graczy. 

Mam nadzieję że się dostanę i niezawiodę.

• Like 1
  • Haha 1

Nick:likokol123
Imie:Wojtek
SID:19800
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):(9-10)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):(24h)nawet

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Coś o sobie:to tak bardzo mi się ta praca podoba i znam sie na autach i pomyślałem rze sie przydam bo miałem jurz do czynienia z to pracom na innych serwerach i w  prawdziwym rzyciu 

• Haha 2

Nick: zaptor113
Imie: Mateusz
SID: 38077
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, lecz discorda mało używam.
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 5 do 7h, a w weekendy mogę nawet 10h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Podoba mi się gra na RP, szukam nowości na tym serwerze. Mam organizację i gram z paroma kolegami fajnie będzie się z nich pośmiać jak źle parkują. Ludzie nie ogarniają jak powinno się zostawiać auto i trzeba to ogarnąć.
Coś o sobie: Jestem w technikum, moimi pasjami są programistyka, granie w gry i lubię sobie pochodzić z znajomymi po dworze. Aktualnie uczę się w kierunku spedytora i podoba mi się ten zawód. Uwielbiam także matematykę i rozglądam też się za udzielaniem korepetycji z niej do mojego poziomu.

• Haha 2

Nick:Foxu
Imie:Rafał
SID:9610
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka 💖
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):zależy  ale tak ogólnie to od 3 do godziny nie określonej  na dzień.😁
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem osobą która lubi poznawać ludzi i mieć do nich pełny szacunek uwielbiam takie prace gdzie można odgrywać RP SARA była moją pierwszą frakcją i bardzo mi się spodobała.
Coś o sobie:Jestem Rafał i pochodzę z województwa  mało polskiego jestem chłopakiem summienym ale trochę leniwym mam wiele zainteresowań takich jak komputery i ich budowa jak także samochody  czy też sport lubię także grać na w gry każdy może na mnie polegać czy też mnie prosić o poradę.

Edytowane przez Foxu
Błąd w tekscie

Nick: Molikipol
Imie: Patryk

SID:28486
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak i to bardzo
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak na 100%
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3h
Coś o sobie:myślę że lubię spędzać czas coś robiąć a nie nudząć się codziennie jeżdżę jako maszynista na serwerze więc może bym się nadał znam całom mapę na pamieńć

Edytowane przez Molikipol
  • Smutny 1

Nick:wojter14
Imie:wojtek
SID:30905
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): moge kiedy chcecie 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): ponieważ zawsze chciałem zobaczyć jak to wygłąda u was 
Coś o sobie:Jestem wysoki lubie grać gram na kierownicy ogarniam mape dobrze jezdże

mam nadzieje że mam szanse pozdrawiam

Wzór:

Nick: StulejJunior
Imie: Kacpeł
SID: 29251
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: oczywiście
Przeczytałeś regulamin?: oczywiście
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 Jestem doświadczony
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): że 3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ mam do czynienia z samochodami,znam dobrze kodeks ruchu drogowego oraz jestem miłą, sympatyczna i pomocną osobą 😃
Coś o sobie: Siema jestem Kacper mieszkam w województwie podkarpackim chodzę do szkoły średniej nieopodal mojej wsi w której mieszkam Interesuje się mechaniką terrarystyka informatyką oraz kilku innymi zawodami.licze na pozytywne rozpatrzenie podania

• Haha 2

Nick: marcelo978
Imie:  Marcel
SID: 35309
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, jak najbardziej posiadam sprawny mikrofon.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam owe komunikatory.
Przeczytałeś regulamin?: Tak, zapoznałem się z regulaminem i będę się do niego stosował.
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę, że 4 godziny dziennie mógłbym być na służbie, a w weekendy do 8 godzin.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym spróbować z Waszą frakcją, nie miałem styczności z SARA ale chętnie poznam nową frakcję. Jestem bardzo aktywnym graczem, i dużo czasu poświęcam na MTA, na serwerze multirpg. Umiem dość odgrywać RP, ale chętnie przyswajam wiedzę więc nie było by ze mną problemu. Słucham się wyżej położonych rang i nie jestem konfliktowy.
Coś o sobie: Mam na imię Marcel, pochodzę z województwa Mazowieckiego a dokładnie z Płocka. Moim hobby jest gra na komputerze, gram praktycznie tylko w MTA czasem zdarzy się zagrać w CSGO. Chciałbym zacząć grać jako pracownik SARA, a nie jak zwykły gracz. Moim zdaniem zasługuję na miejsce u Was, i mam nadzieję że dacie mi szansę 🙂

POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRACZY MULTIRPG!

• Like 1
  • Haha 2

Dnia 25.01.2020 o 23:06, Febson napisał:

cvcoWAp.png

Jako iż z wybranych 15 podań na starcie wykruszyło się kilka osób z przeróżnych powodów jesteśmy zmuszeni otworzyć kolejną akademie. Delikatnie modyfikujemy wymogi i liczymy na ich spełnienie.

Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

-sprawny mikrofon,

-tym razem likwidujemy próg minimalny minut

-dokładne zapoznanie się z regulaminem (poważnie go przeczytajcie bo 30 podań przez to poszło w las)

-komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania,

-dojrzałość ponad wiek

-Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym

-Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji.

-Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imie:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:
Przeczytałeś regulamin?:
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):
Coś o sobie:

REKRUTACJA POTRWA DO 29.01.2020 18.00  

Nick:kamil003
Imie:kamil
SID:22793
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak bo laweta jest kozak ❤️

Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Byłem kiedyś w Sara na serwerze ISLANDRPG lecz został on wyłączony z powodu małej ilości graczy. Bardzo chciałbym pracować w Sara będę dużo pracował. Jestem rzetelny i powierzone obowiązki wykonuje do końca
Coś o sobie:Mam na imię Kamil interesukę się piłką nożnom lubię jeździć na roweże prowadzę aktywny tryb życia  mieszkam w województwie śląskim niedaleko Bielska - białej. Sporo gram w MTA najczęściej na serwerze MultiRPG

Edytowane przez kamil003

Nick:
Imie: Mateusz
SID: 13229
Czy posiadasz komunikator Discord oraz  TS3?: Oczywiście
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-3h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania😞 Umiem odrywać RP. Jestem kultularną osobą. Podoba mi się ta praca.
Coś o sobie: Mam 16 lat. Pochodzę z województwa lubuskiego. Chodzę do technikum. Łatwo się uczę więc opanuję grę w tej frakcji. Jestem kultularną osobą i opanowaną.

Nick: JanuszBiznesu*
Imie: Miłosz 
SID:7986
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): tygodniowo 3-5h, lecz na weekendach więcej czyli 5-7h a nawet całe dnie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem wyrozumiały, pomocny oraz ciężko mnie wyprowadzić z ''biegu''. Byłem w tej frakcji, też byłem na tym serwerze lecz frakcja długo nie postała za poprzedniego lidera. Nie wchodzę w ''spiny'', kłótnie z graczami, lecz jak jest taka kłótnia to wolę ją szybko rozwiązać. Zawsze podporządkuje się rozkazom wyższych rang, zarządowi. Moje doświadczenie w tej frakcji jest w miarę duże
Coś o sobie:  Jestem Miłosz, pochodzę z województwa Podkarpackiego. Mam 14 lat i obecnie uczęszczam do 8 klasy Szkoły Podstawowej. Jestem wysokim chłopakiem o ciemny blond włosach i niebieskich oczach. Interesuję się służbami mundurowymi i w tym kierunku planuję podążać w przyszłość. Wolny czas spędzam różnie, to zależy od dnia – raz siedzę i „zabijam” czas przy komputerze, a raz robię, naprawdę coś pożytecznego np. sprzątam w swym pokoju. Jak każdy człowiek mam swe zalety i wady. Zaczynając od korzyści — czyli zalet, to mogę śmiało powiedzieć, że jestem ambitny, opanowany i wytrwały. Cechuję się również punktualnością, wywiązywaniem się z trudnych sytuacji oraz dotrzymywaniem obietnic. Aktywność fizyczna nie jest mi obca, ponieważ bardzo lubię, gdy me ciało jest w ruchu – wiem, że to jest bardzo zdrowe, więc staram się nie opuszczać punktów w moim życiu, gdzie trzeba właśnie czemuś sprostać fizycznie. Jestem rozrywkową osobą, która lubi poszaleć i się.

Edytowane przez Janusz biznesu*
Mała poprawka

Nick: draftcio1
Imie: Damian
SID:3513
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jasne,posiadam oba komunikatory.
Przeczytałeś regulamin?: TAK bo laweta jest kozacka❤
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Zalezy od tygodnia ale przywaznie po 2-3 godzinki dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Uważam że jestem idealnym materiałem na osobę do grona SARA ze względu na to czym się cechuję. Ale nie sam charakter czyni człowieka, myślę że moje zachowanie na serwerze też nie jest najgorsze, a wręcz uważam że mógłbym stanowić niejaki wzór tak jak to na członka jakiej kolwiek frakcji przystało. Za tym abyście wybrali także mnie przemawia moja elementarna wiedza na temat serwera, może nie jest ona wybitna ale wszystkiego czego nie wiem jestem w stanie się nauczyć i wiem, że podołam temu wyzwaniu, ponieważ nauka przychodzi mi z łatwością.
Coś o sobie:Jak wyzej wspominalem mam na imie Damian, jestem osoba cechujaca sie glownie szczeroscia i sumienoscia,kazde powiezone mi zadanie staram sie wykonac jak najdokladniej jak tylko moge,a nawet jesli cos nie pojdzie po mojej mysli potrafie sie przyznac i wziasc odpowiedzialnosc na klate.Jestem takze mily i uprzyjmy, a zarazem tolerancyjny,nigdy nie okazuje ludziom apati i tego ze czegos mi nie pasuje,nauczylem sie tego w Belgi,gdzie jest duza odmiennosc ras,orientacji seksualnych i pogladow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.