Skocz do zawartości

Niestety odchodzę z serwera

sztosiwo890
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , z tej strony sztos890 , dziś przychodzę z smutną wiadomością , bo postanowiłem że odejdę z serwera Multi Rpg . Odchodzę dlatego ponieważ , znudził mi się już serwer i moim zdaniem nie ma co robić na serwerze Multi Rpg. Teraz wymienię te osoby które zapamiętałem z śmiesznych lub smutnych sytuacji , jeżeli o kimś zapomniałem to bardzo Przepraszam.

@Adixon112 Nie wiem czy ty dalej grasz na serwerze i czy jesteś dalej w PSP , ale i tak życzę dużo zdrowia oraz dużo sukcesów , Pozdrawiam :)

@GaceKK. Dzięki  że mnie uratowałeś przed stratą całego majątku już nie raz , dużo zdrowia życzę oraz większego rozwoju w gospodarce na Multi Rpg ❤️

@Adrian0pl0 Ty już nie grasz na serwerze , ale dalej cię pamiętam , nasze śmieszne akcje , tobie też dużo zdrowia życzę i żebyś w końcu znalazł serwer który do ciebie będzie pasował 😉

@KuBa1092 ( Kuba4071 ) Tobie też życzę dużo pieniędzy zdrowia i postaram się dalej z tobą utrzymywać kontakt , a i tak wgl sprzedaj tego Flasha już :)

@elomordo Ty też już nie grasz na Multi Rpg ( chyba że już coś tam grasz ) i dawno się nie widzieliśmy ale , ciebie też pozdrawiam i też znajdź serwer który do ciebie będzie pasował , powodzenia :)

@kazik100 Ty też już nie grasz na Multi Rpg ( chyba że już coś tam grasz ) i z tobą też się już dawno nie widzałem , ale ciebie też pozdrawiam :)

@Smallspy. ''sztos najlepszy San News'' Dzięki , ale pewnie już ktoś mnie zastąpi haha :)

@PLjohnnyGTR ''Przejechać się do ciebie?'' haha Powodzenia w SAMC 😉

@xBartek. @Inder00 @Perzu Ekipa NATALKI i Krzysia w  fioletowym Vincencie haha , Pozdrawiam życzę wam dużo graczy na serwerze :)

@Varmont123 Tobie to życzę dużo sukcesów w SARA i w San News :)

@CattereNN Dziękuje za szanse w San News , no i powodzenia w San News 😉

@Mlody2301 ''fałszywa kurwa ;d'' haha , powodzenia z gospodarką serwera :)

@szaman123 Może jeszcze kiedyś zrobimy napad na Grove Street , Pozdrawiam i życzę sukcesów :)

@Kierownik_Budowy Ładnie latasz bokiem tym elegy , Pozdrawiam :) 

@Karot Świąteczna Marchewka Ciebie też pozdrawiam i dużo sukcesów w San News życzę :)

Życzę wszystkim Zdrowia , Szczęścia , Dużo sukcesów , Dużego majątku na Multi Rpg , jeszcze raz Pozdrawiam :)

Edytowane przez sztosiwo890
  • Like 2
  • Smutny 5