Lepross Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) REKRUTACJA DO ORGANIZACJI MOKOTÓW WYMAGANIA 1.14 LAT 2.OGAR MIKRO 3.ODGRYWANIE DOBREGO RP 4.SKŁADKI NA AUTA DLA ORGANIZACJI (CENA OD 15KK DO ILU CHCESZ) 5.TYGODNIOWE SKŁADKI{NIE OBOWIĄZKOWE ALE KAŻDA SKŁADKA LECI DLA AUTA DLA WAS} CO OFERUJEMY DLA WAS 1.DUŻO UNIKATÓW 2.WIELKA MAPOWANA BAZE 3.SŁAWNYCH LUDZI W ORGANIZACJI 4.NAPADY NA DM I TP{NIE OBOWIĄZKOWE} 5.FAJNĄ ATMOSFERE ZAINTERESOWAŁA CIE REKRUTACJA CHCESZ DOŁĄCZYĆ PISZ NA PV A JA PODAM CI DISCORDA ORGANIZACJI ZAINTERESOWAŁA CIE REKRUTACJA CHCESZ DOŁĄCZYĆ PISZ NA PV A JA PODAM CI DISCORDA ORGANIZACJI Edytowane 1 Lutego 2020 przez Lepross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepross Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 ADMIN DONT USUWAĆ TO JAK SKOŃCZY SIE REKRUTACJA TO USUNĘ TO POZDRAWIAM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepross Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 3 minuty temu, dajspokuj napisał: ty chyba dzial pomyliles Nigdzie indziej nie mogę tego zrobić bo mi usuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_Cheff Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Chyba nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi