BuGi512 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Niestety czas musiał nadjeść na mnie ostatnimi czasy wogóle nie miałem ochoty na gre na serwerze , ciągłe krzyki kłótnie o głupie raporty i rozliczanie wszystkich jak pracowników, nie w tą strone wszystko idzie bo to jest przecież zabawa i przyjemność wszyscy powinni być zgrani a nie każdy patrzy jak kogoś upierdolić... Gospodarka na serwerku też już nie istnieje. W ostatnim czasie nie mam czasu na gre więc nie byłbym w stanie wyrabiać normy raportów, jak sytuacja na serwerze i u mnie w życiu prywatnym się zmieni to na serwer postaram się powrócić jak najszybciej , jak narazie to się nie zapowiada :/ Chciałem ogólnie podziękować administracji za danie mi szansy w administracji bo było fajnie :) Wymienię kilka osób do których mocno się przywiązałem i mam nadzieje, że będziemy mieć jakiś kontakt, jak o kimś zapomniałem to sorry: @Smallspy. @PajaPel @ziomek91 @PLjohnnyGTR @gienekpl7541 @gouy @knapix @1337msk @Inder00 - ogarnij toksyczną administracje bo serwerek jest zajebiście zrobiony i ma w chuj potencjał, @Perzu- jako jedyny z właścicieli nadajesz się na to stanowisko i ogarniasz wszystko jak należy szacun dla ciebie ! ! ! pozdrawiam cały serwer ! ! ! administracjo zmiencie swoje nastawienie bo jest toksycznie ! ! ! ( zostawcie moje fury będę czasami wbijał ) eloooooo Edytowane 1 Lutego 2020 przez BuGi512 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepross Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Siema BUGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio Gonzalez Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Wróć kiedys ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Trzymaj się 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reftixd Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 No to siemka Bugi <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Cześć bugi! 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 3maj sie kontakick jest :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Nara, jednego mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuGi512 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 4 godziny temu, Arhael napisał: Nara, jednego mniej Miejmy nadzieje ,że będziesz kolejny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 8 godzin temu, BuGi512 napisał: Miejmy nadzieje ,że będziesz kolejny 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Arhael by chcial zeby sam zostal ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Szkoda ,żegnaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 siema sprzedaj fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka123 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Smutno😭 Jak chcesz sie pozbyc majątku z chęcią wezme i bede o to dbał. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Frogg* Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Napinales się jak plandeka na żuku i ten Focus na mnie zapamiętam do nie zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Dnia 2.02.2020 o 13:52, gienekpl7541 napisał: Arhael by chcial zeby sam zostal ^^ Tak było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi