Skocz do zawartości

Siema odchodzę

BuGi512
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety czas musiał nadjeść na mnie ostatnimi czasy wogóle nie miałem ochoty na gre na serwerze , ciągłe krzyki kłótnie o głupie raporty i rozliczanie wszystkich jak pracowników, nie w tą strone wszystko idzie bo to jest przecież zabawa i przyjemność wszyscy powinni być zgrani a nie każdy patrzy jak kogoś upierdolić... Gospodarka na serwerku też już nie istnieje. W ostatnim czasie nie mam czasu na gre więc nie byłbym w stanie wyrabiać normy raportów, jak sytuacja na serwerze i u mnie w życiu prywatnym się zmieni to na serwer postaram się powrócić jak najszybciej , jak narazie to się nie zapowiada :/ Chciałem ogólnie podziękować administracji za danie mi szansy w administracji bo było fajnie :) Wymienię kilka osób do których mocno się przywiązałem i mam nadzieje, że będziemy mieć jakiś kontakt, jak o kimś zapomniałem to sorry:

@Smallspy.

@PajaPel

@ziomek91

@PLjohnnyGTR

@gienekpl7541

@gouy

@knapix

@1337msk

@Inder00 - ogarnij toksyczną administracje bo serwerek jest zajebiście zrobiony i ma w chuj potencjał,  

@Perzu- jako jedyny z właścicieli nadajesz się na to stanowisko i ogarniasz wszystko jak należy szacun dla ciebie ! ! ! 

pozdrawiam cały serwer ! ! ! administracjo zmiencie swoje nastawienie bo jest toksycznie ! ! ! 

( zostawcie moje fury będę czasami wbijał )

eloooooo

Edytowane przez BuGi512
  • Like 2
  • Smutny 1