Febson Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) @xBartek. @Perzu :/ @idk ty grasz na tym serwie w ogole? @Inder00 dziwne nastawienie od zawsze @turbii szkoda palców na wulgaryzmy @KamU widzimy sie @papcio mimo wszystko gl @VolT. chuj byles ale bogaty i sprytny @DeamN tez sie widzimy @GaceKK. fajnie zakopac topór wojenny na odejsciu @NinjSSnajlepszy konfident @YomenikAlchemik stara gwardia @Black* mielismy z menikiem na metinka sie zgadac i znikneles @Wujaszek_podupcone ceny na gieldzie zawsze miales @Lady4Knajwiększa jędza ale szanuje za terror @Sebastos widzimy sie, powodzonka @PLjohnnyGTR i nici z kosiary i taxuwy @Damian123największy szef multirpg @NeveR. to ja wtedy na poscigu cie specowalem zeby zobaczyc gdzie helka odleciales, sorry mordo XD @Karem musisz wiedziec ze kazdy cie wycyckał i na tobie zarobił jak wróciłeś na serwa @Debil zaginął zbanowany przez idk, 3maj sie krzysiu @stucoltak samo zaginiony po banie idk, widzimy sie wiesz gdzie @DanTedziecko psc, fajnie sie gralo @yakuzyCS debil przejebal kose z 700zl @Arhaelbyłeś bardzo w porządku, mam nadzieję że jeszcze w lola zagramy @Dzwoneczek byles dla mnie idolem jak zaczynałem z turismo 1.6 w sierpniu @PajaPel zbieraj te furki @Smallspy. zrobilem sobie z ciebie jaja z zabka i tepnelas dumpera perza, wybacz personalnie mega w porzadku osoba 😜 @.Frogg* wykurwiscie sie z tobą tepało te fury z baz, dobry odwalacz no i trzymaj się tam byku @wielkaass kochaj tam tego kasztana, dzieki za nocne sultanowe pogawędki @KrzysztoW zabolał mnie tekst podsumowujący zmianę lidera, ale to naprawde nie było ode mnie zależne, trzymaj sie ciepło jak o kims zapomnialem to wspominac sie u w a z a j c i e, jak jezdzicie sandkingiem to latwo perma zlapac, jeszcze latwiej o odrzucenie apelacji a najlatwiej rozprowadzic wasze fury w serwer XD mam nadzieje ze id 9,17,20,42,93 i pozostale 15 do id 1000 będą wam moi mili służyć, peace Edytowane 23 Lutego 2020 przez Febson 1 1 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Chłop co mnie teraz zszokował z tą helką, wiedziałem, że ktoś mnie specował XDD Piękne wakacje, trzymaj się Febson ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Trzymaj się (Miras chandlasz 4ever) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 2 minuty temu, xBartek. napisał: buziaczki, dzieki za dzisiejsza relacje pogodowa na snapie, kontakcik jest takze, zawsze mozna w cos pograc, trzymaj sie!! Jest jest, liczę na prognozę z twoich okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Hejka plebson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Si ju sun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Trzymaj się jesieniaro, widzimy się jutro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) @Febson z tym tekstem to chujufka wyszła napisałem to bo wcześniej Ciebie nie było Ale wspomniałeś że nie możesz. Ponziej się poprawiłes elegancko. Soruwa Edytowane 23 Lutego 2020 przez KrzysztoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 ;( Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 3.maj sje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu* Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Febson cya byq dzięki za SARE. Jesteś git nie zmieniaj sie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black* Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Trzymaj się!!! 😞 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 2 godziny temu, grota1122 napisał: Ty bąku Głopi Na co ja ci dałem id 17 xD do odebrania u turbiego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Trzymaj sie moze sie spotkamy kiedys na innym serwie 😄 Chciał bym zbierac ale mam szczescie jak ty do licytacji 😒 zawsze minus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 2 godziny temu, PajaPel napisał: Trzymaj sie moze sie spotkamy kiedys na innym serwie 😄 Chciał bym zbierac ale mam szczescie jak ty do licytacji 😒 zawsze minus zapraszam 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 2 godziny temu, Smallspy. napisał: No trzymaj się słoneczko, tak myślałam, że ktoś mnie w chuja robił, ale Ciebie się nie spodziewałam. ❤️ przepraszam dziubasku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VolT. Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dzięki za gre i rywalizacje 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ten to nie oznaczył mnie ;c nie no trzymaj się byku, wbijaj co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 4 godziny temu, Txz napisał: Ten to nie oznaczył mnie ;c nie no trzymaj się byku, wbijaj co jakiś czas. z permem bma będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 28 minut temu, Febson napisał: z permem bma będzie ciężko 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Trzymaj się wujku febsonie, dziękuję za te wszystkie wymiany :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKOX_PL Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Bajo Febson fajnie sie grało czy to w sapdach czy na administracji robiło rapiski 😄 powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Febson Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 7 godzin temu, NeuRoSeK napisał: Trzymaj się wujku febsonie, dziękuję za te wszystkie wymiany :d pare razy cie ojebałem, ale sympatyczny kumpel z ciebie 5 godzin temu, PanKOX_PL napisał: Bajo Febson fajnie sie grało czy to w sapdach czy na administracji robiło rapiski 😄 powodzonka oj koxik masz racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi