Tredox Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Niestety musiał nadejść ten dzień w którym muszę odejść z serwera MultiRPG, ponieważ od pewnego czasu znudziło mi się MTAOczywiście na serwer będę czasami zaglądał zobaczyć co się dzieje lub co nowego dodaliOznaczę teraz kilka osób, które poznałem i zapadły mi w pamięć ❤️ @turbii - Gratuluje Właściciela 🙂 Zagramy jeszcze w cska@Francik - Dziękuje za szansę w PSP ❤️ @Lady4K - opiekuj się tymi supportami 🙂 @BumbleBee* - lecisz po Roota bombel@Adamiec - spoko mordeczka 😛 @KrzysztoW - Kiedy ROOT? 😆@Inder00 - Stworzyłeś najlepszy serwer na którym grałem 🙂 Trzymaj się @WujekDRAGON - Trzymaj sie@Arhael - zapomniałem cie onznaczyć xD Trzymaj sie 😛MultiRPG w moim sercu ❤️ Edytowane 5 Marca 2020 przez Tredox 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 W łeb ci ktoś nie zajebał. Dawaj kiedyś ts wariacik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiniak Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Trzym się byczku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 5 Marca 2020 Zarząd Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie idziesz nigdzie... 😵 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForNameles Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Trzymaj się byku, wróć do nas kiedyś! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 1 godzinę temu, Tredox napisał: Niestety musiał nadejść ten dzień w którym muszę odejść z serwera MultiRPG, ponieważ od pewnego czasu znudziło mi się MTAOczywiście na serwer będę czasami zaglądał zobaczyć co się dzieje lub co nowego dodaliOznaczę teraz kilka osób, które poznałem i zapadły mi w pamięć ❤️ @turbii - Gratuluje Właściciela 🙂 Zagramy jeszcze w cska@Francik - Dziękuje za szansę w PSP ❤️ @Lady4K - opiekuj się tymi supportami 🙂 @BumbleBee* - lecisz po Roota bombel@Adamiec - spoko mordeczka 😛 @KrzysztoW - Kiedy ROOT? 😆@Inder00 - Stworzyłeś najlepszy serwer na którym grałem 🙂 Trzymaj się @WujekDRAGON - Trzymaj sieMultiRPG w moim sercu ❤️ Wrrr a ja? 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 O ty cejocie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 1 minutę temu, PLjohnnyGTR napisał: O ty cejocie co tam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Żegnaj, trzym się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Pa pa zapamiętam od cb tą karę na omijanie bramek, ale wtedy nie omijałem ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thekillerjoker Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Trzym sie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekDRAGON Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 @Tredox nie odchodź nooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrasso Opublikowano 5 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 ;vv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienekpl7541 Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 eldo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Siemka! 😪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Bye bye 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoWy321 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Niestety odchodzę z tego serwera. Ponieważ dużo przeżyłem i dla mnie wystarczy. Ale jedno jest pewne. Jeszcze wrócę. @Adamiec Dzieki mordeczko za te dni na TS3. 😄 @turbii dzieki za mila gre. @patrk Dziekuje tobie za melanze. @SebaBezCzapki Jak mnie woziles na tsa dziekuje. @Inder00 nie zawsze miedzy nami sie dogadywalo. @Dean Dziekuje tobie. Dzieki tobie doszlem na serwer. @PsYcHiCzNy1411 Nasze audi , camaro i McLaren. 😄 😄 @JASNY Dzieki za napady. Osob ktorych nie wymienilem przepraszam bardzo. Dziekuje wam. To dzieki waszej pomocy na tym serwerze bylem aktywny. Smutno mi z tego powodu jak i zarowno wam. Pozdrawiam Caly serwer oraz @Francik @TOMEO i jego dziewczyny @Narina. Data odejscia: 26.03.2020 godz 15.00 Edytowane 25 Marca 2020 przez HaXoWy321 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Buźka młody! wpadaj na ts'a! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Wróć jutro 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi