Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Twój nick:MisZulisNick oskarżonego:PLjohnyyGTRDo której frakcji należy oskarżony:SAMCPowód napisania doniesienia:Lider jest tylko w niedzielę we frakcji i to tylko na 15min.Dokładny opis sytuacji:pewnego razu dostalem nie tylko ja bo inna osoba o 10 rang w górę A ja 12. Jest wielka faworyzacja graczy. Osoby które są zapisane do Janka na egzamin nie zdaje go u niego bo nigdy nie ma czasu. Chłop pisze ze nie ma czasu na gre bo ma duzo nauko po czym wysyla zdjecie jak cos przy motorze robi. Od odejścia raczka ta frakcją nie miała sensu bo raczek zawsze miał dla nas czas i to on powinien być wtedy liderem ale teraz już nie ma raczka.Dowody(koledzy to nie dowody):dowody dostarczę jak znajdę wszystkie ss.Jakie są Twoje oczekiwania wobec osoby oskarżonej?: zmiana lidera frakcji+ rozmowa i podczas rozmowy podam dwie godne tej posady osoby. @turbii @Suvi Edytowane 10 Marca 2020 przez MisZulis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myven997 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, myven997 napisał: +1 Po 1 nie jesteś we Frakcji więc się nie wypowiadaj I to jest twoje fake konto pozderki Edytowane 10 Marca 2020 przez PLjohnnyGTR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KniaziaJaremy Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) To nie prawda i zulis fajne multi konto z tym +1🚑.I wtedy Jasiu miał urlop bo wyjechał na weekend. Po prostu nie potrafisz zrozumieć niektórych rzeczy Edytowane 10 Marca 2020 przez malpka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taxi2000 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Szczerze nie potrzebujemy zmiany lidera 😛 PoZdrawiam z rodzinką oraz pozdrawiam Kolegów z dawnej gildii tibijskiej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Jakie konto? XD każdy wie jak jest każda frakcja wie A że ja mam już dość to się wypowiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$. Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Nie potrzeba zmiana lidera bo jest aktywny a i mis zulis miał urlop więc się uspokój bo od tego supporta sb za dużo pozwalasz... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Przyznaję się, nie jestem święty I wiem że teraz byłem dosyć mało aktywny Ale miałem pewne powody A co do zdjęć które wysłałem to były stare zdjęcia które Po prostu miałem zrobione, więc nie wiem w czym problem ? Nie jest też do końca tak jak mówisz kolego, ponieważ napisałem, że wyjeżdżam na 5 dni i nie będę mógł się zająć frakcją dlatego powierzyłem to zadanie tobie I małpce ponieważ zostaliście wybrani na posadę vliderów na okres próbny, co do egzaminów pisałem że jeśli ktoś nie zda do piątku to mnie nie będzie I będzie to u was do ogarnięcia. Uważam też, że twoje (tajne spotkanie) w którym nakłaniałeś pracowników frakcji żeby strajkowali itp I obgadywanie za plecami na spotkaniach też nie jest fajne , myślałeś, że się nie dowiem ale coś nie wyszło. Co do awansów kilka rang to Jest chyba oczywiste że będę potrzebował osób do zarządu I pomocy przy frakcji. Pospinałeś się teraz bo nie do końca wyszedł twój plan I próbujesz mnie po prostu przysłowiowo ,,udupić" Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 minutę temu, PLjohnnyGTR napisał: Przyznaję się, nie jestem święty I wiem że teraz byłem dosyć mało aktywny Ale miałem pewne powody A co do zdjęć które wysłałem to były stare zdjęcia które Po prostu miałem zrobione, więc nie wiem w czym problem ? Nie jest też do końca tak jak mówisz kolego, ponieważ napisałem, że wyjeżdżam na 5 dni i nie będę mógł się zająć frakcją dlatego powierzyłem to zadanie tobie I małpce ponieważ zostaliście wybrani na posadę vliderów na okres próbny, co do egzaminów pisałem że jeśli ktoś nie zda do piątku to mnie nie będzie I będzie to u was do ogarnięcia. Uważam też, że twoje (tajne spotkanie) w którym nakłaniałeś pracowników frakcji żeby strajkowali itp I obgadywanie za plecami na spotkaniach też nie jest fajne , myślałeś, że się nie dowiem ale coś nie wyszło. Co do awansów kilka rang to Jest chyba oczywiste że będę potrzebował osób do zarządu I pomocy przy frakcji. Pospinałeś się teraz bo nie do końca wyszedł twój plan I próbujesz mnie po prostu przysłowiowo ,,udupić" Pozdrawiam Powiem tak nie chce ciebie udupićbo wiesz że Cię lubię ale są też granice bo przyznam się przyjąłem ta posadę tylko z twojego powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 A i właśnie nie potrafisz pojąć, że każdy ma swoje życie i nie może grać 24/7. Jak masz wysoką rangę (zarząd frakcji) lub (support) to nie wszystko ci wolno. A i jeszcze co do faworyzowania graczy to to wpisywałeś plusy za byle co bez dowodów i bez opisów. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlisaDeBe Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 XD jedno słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM25 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 XD tylko jedno słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Co wy macie do tego supporta? Xdd Nic się nie zmieniło od tego czasu jak mam supporta A jak nie miałem. Jestem cały czas taki sam. I w dupie miałem ten zarząd frakcji i ci to pisałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 XD to jest właśnie na was haha tylko SAMC się wypowiada jak tak to ci dupe obrabiali+Nie było żadnego spotkania tajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golemiarz Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 XD, na serwerze Cię nigdy nie widziałem i z dupy dostałeś 12 rang do przodu we frakcji SAMC. RP odgrywasz kijowo, nie umiesz zrobić nawet SOR-u i wychodzisz z serwera pod pretekstem "mama mnie woła, muszę się umyć". No kurdę. I nagle wielce oburzony piszesz skargę, że ktoś kto ogarnia dostaje awans. Ja też dostałem te kilka rang do przodu ale zapracowałem na nie. Nigdy nikomu nie odmówiłem SOR-u i tym podobne. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usually Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 XDDD WE GOSCIU SIE OGARNIJ ZAMIAST PISAC SKARGI TO ZAJMIJ SIE SWOIM ZYCIEM BO ZA KILKA MIESIECY NIE BEDZIESZ MIAL NAWET CZASU BY ZAGRAC. Znam johnego dlugo i wiem jak z nim jest tak wiec lepiej go przepros i podziekuj za to ze dal ci szanse na vliderce bo nie wydaje mi sie ze kiedykolwiek doswiadczysz czegos takiego a na suppie to nie mowie xD. elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 9 minut temu, golemiarz napisał: XD, na serwerze Cię nigdy nie widziałem i z dupy dostałeś 12 rang do przodu we frakcji SAMC. RP odgrywasz kijowo, nie umiesz zrobić nawet SOR-u i wychodzisz z serwera pod pretekstem "mama mnie woła, muszę się umyć". No kurdę. I nagle wielce oburzony piszesz skargę, że ktoś kto ogarnia dostaje awans. Ja też dostałem te kilka rang do przodu ale zapracowałem na nie. Nigdy nikomu nie odmówiłem SOR-u i tym podobne. XDDD raz odmówilem soru tylko tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 1 minutę temu, Usually napisał: XDDD WE GOSCIU SIE OGARNIJ ZAMIAST PISAC SKARGI TO ZAJMIJ SIE SWOIM ZYCIEM BO ZA KILKA MIESIECY NIE BEDZIESZ MIAL NAWET CZASU BY ZAGRAC. Znam johnego dlugo i wiem jak z nim jest tak wiec lepiej go przepros i podziekuj za to ze dal ci szanse na vliderce bo nie wydaje mi sie ze kiedykolwiek doswiadczysz czegos takiego a na suppie to nie mowie xD. elo Mówi to osoba z permem która nie wie jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 8 minut temu, Kali1304 napisał: @MisZulis to zajebiście robisz wiesz odchodzisz z Frakcji SAMC przez Niby @PLjohnnyGTR a co on zrobił niby co i tu właśnie jest myk. Nic nie zrobił i każdy słyszał co mówiłeś akademii oraz wszystkim innym jak nie było @malpka żebyśmy spamili na DSC Frakcyjnym SAMC oraz chciałeś wyjebać @PLjohnnyGTR z Rangi Lidera SAMC No akurat nie jak nie wiesz to nie wypowiadaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usually Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ta nie wiem nic wiem wszystko co sie dzieje w tej frakcji znam go dluzej od ciebie i wiem ile ma czasu xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi